با تشکر از تمامی اساتیدی که با انرژی مثبت حمایت کردن و همچنین تشکر ازتمامی دوستان عزیزی که گفتند فقط جو گرفته ات و حالا یه کم کار می کردی بعد می گفتی و از این حرفا . به قول یکی از
از عزیزان اگه بخوایم به این بحث ها ادامه بدیم حالا حالاها بحث و جدل داره اما محض اطلاع دوستان عزیزم عرض کنم که فقط یه ماه طول کشید که من نحوه پارتیشن بندی و نصب اوبونتو
رو یاد بگیرم و اون روزی که اون پست رو زدم بالاخره روزی بود که تونستم نصبش کنم . پس این جوری نبوده که صبح از خواب پاشم و یه لینوکس نصب کنم و بعد جو بگیرم بگم به به
. افسوسی هم که خوردم به خاطر این بود که وقتی این همه از سال های عمرمو با این نرم افزارهای کرک شده و هزارتا منت ویندوز گذروندم که تا به اینترنت وصل می شدم سریع ویندوز رو دیاکتویو
می کرد بود و با ورود به اوبونتو احساس کردم از زندان ازاد شدم .به هر روی همین که عزیزان به یه پست ساده من این همه جواب دادن معلومه که این جا به کاربرانشون خیلی اهمیت میدن
و ادم خیالش از پشتیبانی راحته . ببخشید طولانی شد . بگذریم .
با توجه به این که من بعضی وقتا طراحی سایت انجام میدم چند تا سوال برام پیش اومده که این جا مطرح می کنم که امیدورام اساتید مثه همیشه منو یاری کنند
جایگزین نرم افزارهای زیر تو اوبونتو چی می شه ؟
1-dream weaver
2- notepad++
3-xamp
4-photoshop
با توجه به وابستگی زیاد این سیستم عامل به اینترنت و این که هر نرم افزار رو باید جداگانه از اینترنت دانلود و نصب کرد راهی وجود داره که بشه نرم افزارهایی که تو یک
سیستم عامل نصب می شه رو به یکی دیگه هم انتقال داد ؟ (چون از لب تاب و pc با هم استفاده میک نم )
جایی هست که بشه نرم افزارهای مهم اوبونتو رو تهیه کرد ؟ من مشهدم اگه دوستان جایی رو می شناسن معرفی کنند
امیدوارم مدیران سایت منو به خاطر این پست طولانی و کمی تاقسمتی اسپمی ببخشن و قول می دم تکرار نشه