انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ساخت پارتيشن -- bootable flag  (دفعات بازدید: 2529 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

تازه كار

• مهمان
ساخت پارتيشن -- bootable flag
« : 17 اردیبهشت 1386، 06:13 ب‌ظ »
اقا اين بسته ها كه از apt ميگيريم كجا ريخته ميشه. و حتما دانلود كافي نيست. بايد اجرا هم بشه  و لابد بعد از اجرا يه فايلهايي رو جاهاي ديگه هم ميريزه. ها؟
حالا ميخوام اوبونتو رو نصب كنم. و ميخوام يه كاري كنم كه هم برا بسته هاي نصب نشدم يه پارتيشن داشته باشم كه دوباره مجبور نشم دانلود كنم و هم برا بسته هاي نصب شده تا ديگه نخوام دوباره نصب كنم(ميشه؟)(اگه مجبور شدم دوباره سيستمو نصب كنم. ).
حالا لطفا راهنمايي كنيد. يعني بگيد كه مونت پوينت را چي انتخاب كنم برا پارتيشن ها. و در ضمن چه سايزي برا هر كدوم از پارتيشنا پيشنهاد ميكنيد!
(ديديد /home چه باحاله؟ ميخوام مثل اون بشه :D )
و يه چيزه ديگه. ميشه لطفا ساختار كلي يه پوشه هاي سيستمي رو بگيد و توضيح بديد كه كارشون چيه؟

و يه سوال ديگه: bootable flag چيه موقع نصب كه بايد انتخاب كنيم on باشه يا off ؟

از همه ممنون! :)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: ساخت پارتيشن -- bootable flag
« پاسخ #1 : 17 اردیبهشت 1386، 11:25 ب‌ظ »
اقا اين بسته ها كه از apt ميگيريم كجا ريخته ميشه. و حتما دانلود كافي نيست. بايد اجرا هم بشه  و لابد بعد از اجرا يه فايلهايي رو جاهاي ديگه هم ميريزه. ها؟
راستش من قیمت آخر سوالتون رو متوجه نشدم ولی بسته‌هایی که از اینترنت به کمک apt دانلود میکنید تو پوشه var/cache/apt/archives/ ذخیره میشن.

حالا ميخوام اوبونتو رو نصب كنم. و ميخوام يه كاري كنم كه هم برا بسته هاي نصب نشدم يه پارتيشن داشته باشم كه دوباره مجبور نشم دانلود كنم و هم برا بسته هاي نصب شده تا ديگه نخوام دوباره نصب كنم(ميشه؟)(اگه مجبور شدم دوباره سيستمو نصب كنم. ).
از بسته‌های دانلود شده که آدرسشون رو بالا دادم یک نسخه backup نگه دارید...

حالا لطفا راهنمايي كنيد. يعني بگيد كه مونت پوينت را چي انتخاب كنم برا پارتيشن ها. و در ضمن چه سايزي برا هر كدوم از پارتيشنا پيشنهاد ميكنيد!
(ديديد /home چه باحاله؟ ميخوام مثل اون بشه :D )
یک پارتیشن / درست کنید برای نصب اوبونتو در آن و یگ پارتیشن home/ خانگی برای نگهداری دیتاهاتون و یک پارتیشن swap/ به اندازه ۲ تا ۳ برابر ram دستگاهتون... اندازه هم بستگی به میزان فضایی داره که به لینوکس میخواهید اختصاص بدید...

و يه چيزه ديگه. ميشه لطفا ساختار كلي يه پوشه هاي سيستمي رو بگيد و توضيح بديد كه كارشون چيه؟

و يه سوال ديگه: bootable flag چيه موقع نصب كه بايد انتخاب كنيم on باشه يا off ؟
هر پارتیشنی که boot loader روش نصب بشه باید bootable flag به صورت on داشته باشه. همون پوشه / رو bootable on کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

تازه كار

• مهمان
« پاسخ #2 : 18 اردیبهشت 1386، 09:26 ق‌ظ »
منظورم اين بود كه. ما يه سري بسته داريم و بايد نصب بشند. درسته؟ اصل بسته ها ميره بو پوشه ارشيو. نصب شدشون كجا ميره؟
منظورم يه چه مثل پوشه programfile  ويندوز كه مسير نصب رو اونجا انتخاب ميكنيم.
من ميخوام بدونم . ايا اگه دوباره خواستم اوبونتو رو از اول نصب كنم. بايد بسته هاي پوشه ارشيو رو روباره اجرا كنم. يا نه؟ اگه اره. راهي هست كه مجبور نشم بعد از نصب دوباره اين كارو بكنم؟

اينجا كه ميگيد يه بك اپ بگيرم از ارشيو . نميشه يه مونت جدا برا ارشيو درست كنم؟ با يه پارتيشن جدا. مثل مونت home

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 18 اردیبهشت 1386، 02:20 ب‌ظ »
منظورم اين بود كه. ما يه سري بسته داريم و بايد نصب بشند. درسته؟ اصل بسته ها ميره بو پوشه ارشيو. نصب شدشون كجا ميره؟
اونجا home directori رو ببینید . ctrl+h رو بزنین تا فایلهای مخفی هم نشون داده بشه . و اینکه همشون اونجا نمیرن .
مثل ویندوز نیست هر برنامه کارخاصی می کنه و ت جایی که باید باشه قرار میگیره .
من ميخوام بدونم . ايا اگه دوباره خواستم اوبونتو رو از اول نصب كنم. بايد بسته هاي پوشه ارشيو رو روباره اجرا كنم. يا نه؟ اگه اره. راهي هست كه مجبور نشم بعد از نصب دوباره اين كارو بكنم؟
اينجا كه ميگيد يه بك اپ بگيرم از ارشيو . نميشه يه مونت جدا برا ارشيو درست كنم؟ با يه پارتيشن جدا. مثل مونت home
می تونین از ابزار aptoncd استفاده کنین که خیلی راحت هست . بک آپ بگیرید و اوبونتو رو نصب کنین و بعد با همون ابزار برشون گردونین در مورد نصب . من تا جایی که استفاده می کنم بلی اجراشون می کنم خودش بسته هایی که لازمه منظورم دپندسی ها هستش از همونجا بر میداره و نصب می کنه . حتی آپدیت ها رو هم .

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #4 : 19 اردیبهشت 1386، 11:41 ق‌ظ »
معمولا بسته‌ها بعد از نصب فایلهاشون تو پوشه‌های مختلف قرار میگیره. مثلا فایلهای تنظیمی تو etc/ و فایلهای تنظیمات شخصی خودتون در پوشه خانگی خودتون و ...
اگر میخواهید دقیقا بدونید که فایلها بعد از نصب کجا میرن روی یک بسته deb دوبار کلیک کنید و لبه Included Files رو ببینید...

منظورم يه چه مثل پوشه programfile  ويندوز كه مسير نصب رو اونجا انتخاب ميكنيم.
اگر خودتون بسته‌ها رو از source کامپایل و نصب کنید میتونید مثلا با PREFIX بگید که تو کدوم پوشه نصب بشن...

من ميخوام بدونم . ايا اگه دوباره خواستم اوبونتو رو از اول نصب كنم. بايد بسته هاي پوشه ارشيو رو روباره اجرا كنم. يا نه؟
شما فایلی رو از پوشه archives نصب یا اجرا نمیکنید! این روش درستی نیست. باید فایلها رو کپی کنید اونجا و بعد فهرست مخازن رو بروز کنید و بعد به کمک Synaptic یا Add/Remove نرم‌افزارهایی که لازم دارید رو نصب میکنید و بعد خود این ابزارها فایلهایی که لازم دارند رو از archives یا از طریق اینترنت دریافت میکنند.

اگه اره. راهي هست كه مجبور نشم بعد از نصب دوباره اين كارو بكنم؟
مگه شما وقتی ویندوز رو دوباره نصب میکنید نرم‌افزارهایی که لازم دارید رو از اول نصب نمیکنید ؟

همن پوشه رو کپی کنید تو home/ و بعدا ازش استفاده کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom