سلام. منظورتون این هست که با این کار مشکل عدم تطابق نسخه هم حل میشه؟
یعنی لینوکس می بینه غیر از سی دی هما 8.04 هیچ مخزنی نداره ، بنابراین از روی اجبار می ره همون بسته های هما 8.04 را برای اوبونتو 8.10 نصب می کنه و قبول می کنه؟
منظور شما از عدم تطابق چی هست ؟
ببینید زمانی که مخازن مربوط به ۸.۱۰ فعال و داخل اوبونتو شما به روز شده اند و همزمان دیسکهما هم به عنوان مخزن تعریف شده و شما قصد نصب نرمافزاری را از طریق نصاب گرافیکی آن را دارید، نصاب میگردد و آخرین ورژن موجود از نرمافزار را از هرجایی که موجود است دانلود و نصب میکند حالا چون دیسک ما قدیمیه و برای ورژن گذشته میباشد ما هر کاری که انجام دهیم اگر مخازن اینترنتی فعال و بهروز باشند (یعنی sudo apt-get update کرده باشید) نرمافزاری را نمیتوانیم از هما ۸.۰۴ نصب کنیم، برای همین گفتم که باید مخازن از etc/apt/sources.list/ حذف و فقط دیسک هما باقی بماند در این صورت شما میتوانید نرمافزارهایی را از داخل هما نصب کنید.
در ضمن شما پرسیدی چهطور میشه این کار رُ کرد برای همین من توضیح دادم، هممم! بعدشم این نسخه فقط یک عدد نیست داخل هر ورژن کلی پکیج تغییر میکنه، از گنوم و جیتیکی و جیسیسی بگیر تا نسخهی کرنل و الباقی ...
من این کار رُ با هما انجام ندادم اما با aptoncd کردم و برخی از نرمافزار ها رُ توسطش نصب کردم (با سیدی ۷.۱۰ داخل ۸.۰۴) باز هم توصیه نمیکنم که این کار رُ انجام دهید نظر من اینه که یا از DVD استفاده کنید یا منتظر نسخهی بعدی هما باشید، چون ممکنه پکیجها از هما ۸.۰۴ در اوبونتو ۸.۱۰ نصب بشن ولی باید توجه داشته باشیم که این بستهها مختص ۸.۰۴ هستند و برای آن نسخه همگردانی شدهاند ممکنه کار کنند ولی همراه با اختلال و کرش و غیره
موفق باشید ...
از کجا هما 8.10 رو خریداری کنیم؟ تو لینوکس شاپ هستش؟
در حال حاظر این نسخه منتشر نشده است ...