انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شما باور میکنید؟  (دفعات بازدید: 6518 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
شما باور میکنید؟
« : 16 امرداد 1392، 07:28 ق‌ظ »
من در مشهد زندگی میکنم.اشتراک adsl رو از مخابرات گرفتم.طبق معمول اگه اعتبارت تموم بشه میری توسایت الکترونیکی پرداخت میکنی.با فایرفاکس تو دبیان رفتم تو سایت.
ولی وقتی میخواست به بانک وصل بشه نمیشد.خوب چند روزی در ساعات مختلف ادامه دادم بدون هیچ نتیجه ای.چون اگه اعتبار زمانیت تموم بشه نمیشه کاری کرد نیمه شب یه فکری بسرم زد.
یادم افتاد یه ویندوز تو سیستم دارم.رفتم توش و با فایرفاکس رفتم تو سایت....
خودتون حدس زدید چی شد؟؟؟
این سایت برپایه لینوکسه!!!پر از تبلیغات استخدام در رشته های مختلف لینوکس ولی عملا ضد لینوکس!!!من که سر در نیاوردم چی شد شاید شما بتونید بگید...

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
پاسخ : شما باور میکنید؟
« پاسخ #1 : 16 امرداد 1392، 07:47 ق‌ظ »
می شه بیشتر توضیح بدین ؟آدرس همین سایت رو بدید؟
تبلیغه دیگه شما پول می گیرد تبلیغ یه کالا ، خدمات و... دیگه رو در سایتتون می کنید . در بیشتر مواقع هم تبلیغ به موضوع سایت شما ارتباطی نداره .و یا ربطش در حد همون حوزه فعالیت و اینجور چیزاست.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 امرداد 1392، 09:24 ق‌ظ »
www.2030.goldnet.ir
دقیقا مثل سایتهایی که در ie درست باز میشن اینم فقط تو ویندوز باز میشه!!!(البته تو قسمت پرداخت شارژ وقتی میخواد به بانک وصل بشه)

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #3 : 16 امرداد 1392، 09:27 ق‌ظ »
www.2030.goldnet.ir
دقیقا مثل سایتهایی که در ie درست باز میشن اینم فقط تو ویندوز باز میشه!!!(البته تو قسمت پرداخت شارژ وقتی میخواد به بانک وصل بشه)

عجبا

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
« پاسخ #4 : 16 امرداد 1392، 11:09 ق‌ظ »
www.2030.goldnet.ir
من خیلی راحت توی لینوکس از این سایت استفاده میکنم، مشکل خاصی هم ندارم. در ضمن سایت هم روی nginx اجرا میشه که یه وب سرور آزاده.
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1392، 11:11 ق‌ظ توسط JBonline »
Free software is not software, Free software is the culture and thinking, not only about the copyright.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #5 : 16 امرداد 1392، 11:17 ق‌ظ »
www.2030.goldnet.ir
میشه لینک اونجایی که باز نمیشه را بدید من نتونستم از لینک بالا پیداش کنم(فکز کنم باید اکانت داشته باشیم که ندارم)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #6 : 16 امرداد 1392، 11:27 ق‌ظ »
ورودی وبسایت بر پایه asp نوشته شده. اما سرور لینوکسه. آیا امکان داره asp روی لینوکس نصب بشه؟
--~~~~

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #7 : 16 امرداد 1392، 11:34 ق‌ظ »
این قضیه که طرف سیستم عاملش گنو/لینوکس باشه و سایت براش باز نشه یه مقدار غیر علمیه !!

این آدرس : )

http://2030.goldnet.ir/Pages/Login.aspx

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 امرداد 1392، 12:06 ب‌ظ »
Free software is not software, Free software is the culture and thinking, not only about the copyright.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #9 : 16 امرداد 1392، 12:44 ب‌ظ »
ورودی وبسایت بر پایه asp نوشته شده. اما سرور لینوکسه. آیا امکان داره asp روی لینوکس نصب بشه؟
برای منم سواله! شاید اصلا لینوکس نیست!
آیا امکان داره asp روی لینوکس نصب بشه؟
http://mono-project.com/Main_Page
اون تا جایی که میدونم یه آی دی ای داره که خروجیش هم exe هست، روی لینوکس چیزی اجرا نمی کنه

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 امرداد 1392، 01:32 ب‌ظ »
آیا امکان داره asp روی لینوکس نصب بشه؟
http://mono-project.com/Main_Page
اون تا جایی که میدونم یه آی دی ای داره که خروجیش هم exe هست، روی لینوکس چیزی اجرا نمی کنه
نقل‌قول
The Mono Project provides an Apache module (mod_mono) for running ASP.NET sites.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
« پاسخ #11 : 16 امرداد 1392، 03:59 ب‌ظ »
دوستان بحث اگر از لحاظ تکنیکی واقعیت داشته باشه فکر میکنم باید بابت یه اسکریپت این کار انجام شده باشه و فکر نمیکنم ربطی به وب سرور یا زبان داینامیک کار داشته باشه
--
پ.ن : ASP/ASP.NET با نصب یک پچ IIS روی آپاچی قابل اجرا میشه مشکل خاصی نیست
بطور مثال خب الان ایران هاست (و نه هاست ایران) کلا سرور لینوکس نداره و همشون ویندوزی هستن ولی قابلیت اجرای PHP و MySQL رو دارن
--
بنظر بهتره دنبال واقعیت این ماجرا از یه دریچه دیگه باشیم بحث اونطرفی بره بهتره :)
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 16 امرداد 1392، 05:10 ب‌ظ »
روی یک سرور گنو-لینوکسی میشه یک سایت داشت که با گنو-لینوکس سازگار نباشه و چیز عجیبی هم نیست.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #13 : 16 امرداد 1392، 05:22 ب‌ظ »
من حدود 6 یا 7 سال از مخابرات سرویس دارم . اینا چیز های غیر عجیبی هست که از مخابرات مشهد می تونی ببینی یک چیزایی اتفاق میفته تو این مخابرات مشهد که ادم می مونه چی بگه . بخش پشتیبانیش یک ادمای بی سوادی گذاشتن که ادم می مونه چی بهشون بگه . حتی Dns نمی دونن چیه . فقط بهشون 3 تا Dns دادن گفتن هرکی مشکل سرعت داشت بگین اینا رو ست کنن . یک بار سر Dns باهاشون دعوام شد .

احتمالا از روی user agent  چلو گیری میکنن . یک بار تغییرش بده به ویندوزی ببین بازم همون جوری هست .

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 16 امرداد 1392، 09:29 ب‌ظ »
من حدود 6 یا 7 سال از مخابرات سرویس دارم . اینا چیز های غیر عجیبی هست که از مخابرات مشهد می تونی ببینی یک چیزایی اتفاق میفته تو این مخابرات مشهد که ادم می مونه چی بگه . بخش پشتیبانیش یک ادمای بی سوادی گذاشتن که ادم می مونه چی بهشون بگه . حتی Dns نمی دونن چیه . فقط بهشون 3 تا Dns دادن گفتن هرکی مشکل سرعت داشت بگین اینا رو ست کنن . یک بار سر Dns باهاشون دعوام شد .

احتمالا از روی user agent  چلو گیری میکنن . یک بار تغییرش بده به ویندوزی ببین بازم همون جوری هست .
کاملا موافقم.
ظاهرا مشکل رو برطرف کردند.ولی خوشم میاد یه کارایی میکنند که هیچ کس سردر نمیاره!!!
جاشه که بگیم:یه دیوونه یه سنگو میندازه ته چاه صدتا عاقل نمیتونه درش بیاره ](*,)