انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا می توان به نرم افزار های غیر آزاد اطمینان کرد؟  (دفعات بازدید: 7632 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
[

دوست عزیز تئوری توهم توطئه رو ببوس بذار طاقچه بلند! دیگه این حرفا قدیمی و بی اعتبار شده.
امضا: پامنبری اسنودن
این پامنبری رو نمیگفتی خیلی خوب میشد. ](*,)آخه مگه...

با چه مدرکی این حرفها رو میزنید؟ چرا فقط شما ایرانی ها این اخبار رو میدونید؟ فروم اوبونتو بخاطر ضعف خودش بود که اینطور شد.
در ضمن اگر قرار باشه همه اونطور که شما علاقمندین عمل کنن اونوقت وارد زندان خواسته های شما میشن! اونوقت چه فرقی میکنه اوضاع!
میگم شما که خارجی هستید چرا برنمیگردید خارج پیش هموطناتون؟برید همون جا دیگه از دست افراد متوهم هم راحت میشید تازه میتونی برید سایت بابیلون هم.

دوستمون تو اول تایپیک گفته مثلا opera جاسوسی کنه! فکر میکنید همچین نرم افزاری با همچین سابقه درخشانی و همچین قیمت بالایی واقعا میاد و اعتبار خودشو به خطر میندازه!

فعلا که نکنه به خطر میفته

میخواستم برم سایت بابیلون دیدم فیلتره! اینم جاسوسه؟ واقعا خجالت داره
شماها متاسفانه دچار تئوری توهم توطئه شدین، هر اتفاق کوچیکی از نظر شما یه گروه مخرب پشتشه!!!!
به ما چه مگه ما فیلتر چی هستیم؟من که دل خوشی از فیلترینگ ندارم

یه نکته خیلی خنده داری هم تو کاربرای ایرانی اینترنت وجود داره اونم اینه که کلا همه نگران امنیتن!!!!!!

یه سر برید فروم سایت هایی که نرم افزارهای ویندوزی میزان، تو همشون پرکار ترین و پر بیننده ترین و پر طرفدارترین تایپیک، تایپیک تست آنتی ویروس با بسته های ویروس و تروجانه!!

اونجا همه توهم زدن که انتی ویروسشون ضعف داره! اونم چه انتی ویروس هایی! یکی میگه نورتون افتضاحه! یکی میگه مکافی افتضاحتره!
نمیدونم اصلا چی بگم! شرکتهای چند میلیارد دلاری امنیت خودشونو سپردن به این کمپانی های بزرگ اونوقت کاربر ایرانی میگه بدرد نمیخوره!

اینجا هم همه توهم زدن که نرم افزارها دارن ازشون جاسوسی میکنن!!!! نمیدونم الان لینوکس و ویندوز چه فرقی با هم دارن! کلا همه جا جاسوس هست!

من که ویندوز بودم تا موقعی که آنتی ویریس هم نصب بود هر چند وقت یه بار مجبور میشدم سیستم عامل رو به خاطر ویروس عوض کنم.آنتی ویروسو که برداشتم تازه بهتر شد.

شماها متاسفانه دچار تئوری توهم توطئه شدین، هر اتفاق کوچیکی از نظر شما یه گروه مخرب پشتشه!!!!
مثل اینه که شما هم دچار توهم "همه چی آرومه" شدید.
اینجا نیومدیم بگیم کی داره جاسوس میکنه کی نمیکنه فقط خواستیم ببینیم تو نرم افزار های آزاد هم این امکان وجود داره یا نه شما خودت بحث رو شروع کردی.
میخوای من پسورد تمام اکانتهامو بفرستم برای مایکروسافت؟مگه چیکارش میتونه بکنه؟هیچی.
بیشتر برای من یادگیری چگونه امن بودن مهمه.نه اینکه به امنیتم اهمیت ندم فقط میگم من یه آدم عادیم اطلاعاتم به درد اونا نمیخوره و این بحث ها جنبه یاد گیری داره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دوستان با شعروحکایت گفتن که نمی‌شه بحث منطقی کرد. من می‌گم نرم‌افزارهای آزاد امن‌تر از نرم‌افزارهای غیر آزاد هستن و براش دلیل منطقی می‌آرم و دلیلم رو که همون کد برنامه هست جلوی چشم همه به نمایش می‌ذارم. اگه کسی می خواد بگه نرم‌افزارهای غیرآزاد مضر نیستن باید دلیل بیاره که البته با توجّه به دسترسی نداشتن به کد برنامه امکان چنین کاری رو نداره.

در ضمن مطميناً اونی که می‌گه خبری نیست و همه‌چی آرومه یا خیلی ساده‌لوحه، یا از داره از این شنودها و ناامنی‌ها نونی به جیب می‌زنه. خبر مرتبط: http://www.bbc.co.uk/persian/world/2013/08/130816_an_germany_merkel_nsa.shtml
رسوائی ناشی از شنودهای آژانس اطلاعات ملی آمریکا که بیش از دیگر کشورهای اروپا دامن آلمان را گرفته است، آنگلا مرکل صدر اعظم این کشور را کلافه کرده و هر روز که می گذرد ابعاد این ماجرای جاسوسی و شنود که شهروندان عادی را در هم بر می گیرد، بیشتر آشکار می شود.
صدر اعظم آلمان تاکید کرد که آزادی در کشورش نمی تواند به بهانه خطر تروریسم بازیچه سازمان های اطلاعاتی اعم از خارجی و داخلی قرار گیرد ، هدف وسیله را توجیه نمی کند، بنام امنیت نباید آزادی را فدا کرد و رعایت تعادل بین آزادی و امنیت از اصول دمکراسی است و یک دولت پلیسی جائی در نظام آلمان ندارد.
« آخرین ویرایش: 25 امرداد 1392، 09:27 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن