انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا می توان به نرم افزار های غیر آزاد اطمینان کرد؟  (دفعات بازدید: 7643 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
سلام امروز داشتم به پروژه(های دیگر!) پریزم فکر می کردم به این فکر افتادم که ما از تعداد زیادی نرم افزار با سورس بسته (کاری به آزادیش ندارم دارم در مورد سورس حرف میزنم) استفاده می کنیم،اگر نرم افزاری مثل اسکایپ جاسوسی می کنه، چرا rar, opera, teamviewer, flashplayer, ttf-msfonts, virtualbox*, playonlinux, nvidia, w32codecs, conky-all نکنند؟ چرا بک دور نداشته باشند؟ کرنل لینوکس چی؟ اون هم کلی بسته کدبسته داره اگر توی لینوکس ابزاری بزارند تو محیط مجازی خیلی به نفعشون میشه. نمیدونم شاید وسواسی شدم ولی نظر شما چیه؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟
با توجه به تایپیک تشخیص نرم افزار غیر آزاد بیشترین نرم افزار های غیر آزاد مورد استفاده skype, rar, opera, teamviewer, flashplayer, ttf-mscorefonts-installer, virtualbox*, playonlinux, nvidia, w32codecs, conky-all هستند، نظرتون در موردشون چیه؟

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
ديگه به چى ميشه اعتماد كرد؟حتى برنامه اوپن سورس هم احتمال داره مشكل داشته باشه.كى مياد بيستهزار خط كدروبخونه و تحليل كنه

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
ديگه به چى ميشه اعتماد كرد؟حتى برنامه اوپن سورس هم احتمال داره مشكل داشته باشه.كى مياد بيستهزار خط كدروبخونه و تحليل كنه

برنامه های آنلاین که دیگه هیچی کدهاشم بخونی بازم فایده نداره  ;D

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
خوب PRISM کارش از طریق وصل شدن به نرم‌افزار شما نبوده، بلکه با وصل شدن به سرور سرویس‌دهنده‌ها اینکار رو انجام می‌داده. توی نرم‌افزارها کمی این قسمت مشکل‌تر میشه.

توی بسته‌هایی مثل فونت‌ها یا کدک‌ها عموما مشکلی نیست، چون یا قابلیت اجرایی ندارند یا دسترسی بسیار محدودی دارند و کار خاصی نمی‌تونند انجام بدن. استفاده از بقیه‌ی نرم‌افزارهای بسته هم باید اجتناب بشه یا باید با یک دسترسی بسیار محدود اجراشون کرد.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
زیاد خودتون رو اذیت نکنید نرم افزار تور هم که برای ناشناس بودن در اینترنت معرف است مشخص شده یکسری از اطلاعات رو به NSA میفرسته البته این کار فکر کنم از طریق سرورهاش باشه نه خود نرم افزار. اینم لینکش:
http://arstechnica.com/tech-policy/2013/08/researchers-say-tor-targeted-malware-phoned-home-to-nsa/

خوش باشید  ;D

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام

تنها کاری که میتونید بکنید اینه که به هیچ یک از نرم افزارهای بسته اطمینان نکنید.

و اینکه همه چیز رو رمزگذاری کنید.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
آقاى هيچكس عزيز فقط بحث سره امكان قراردادن كد مخرب بود و الا حتى اگه جاسوسى مارو هم بكنن هيچى نميشه.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
نقل‌قول
دوستمون تو اول تایپیک گفته مثلا opera جاسوسی کنه! فکر میکنید همچین نرم افزار با همچین سابقه درخشانی و همچنین قیمت بالایی واقعا میاد و اعتبار خودشو به خطر میندازه!
+++  =D>
دقیقا

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
اینطور که شماها میگید ظاهرا عالم و ادم دست از کار کشیدن و دارن نرم افزار جاسوسی مینویسن!
خب چرا اصلا با کامپیوتر کار میکنید!!!!
بذارینش کنار، والا !! این که نشد کار! هر نرم افزاری تو ایران شده جاسوس!
میخواستم برم سایت بابیلون دیدم فیلتره! اینم جاسوسه؟ واقعا خجالت داره
شماها متاسفانه دچار تئوری توهم توطئه شدین، هر اتفاق کوچیکی از نظر شما یه گروه مخرب پشتشه!!!!

دوست عزیز تئوری توهم توطئه رو ببوس بذار طاقچه بلند! دیگه این حرفا قدیمی و بی اعتبار شده.
امضا: پامنبری اسنودن
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
دوستمون تو اول تایپیک گفته مثلا opera جاسوسی کنه! فکر میکنید همچین نرم افزاری با همچین سابقه درخشانی و همچین قیمت بالایی واقعا میاد و اعتبار خودشو به خطر میندازه!
کروم چرا این کار رو می کنه، گوگل چطور؟ چون پول بیشتر میخواد، چون قدرت بیشتری می خواد، وقتی سورسش بستست کی می خواد بفهمه؟
ادمین های فروم اوبونتو هم مثل شما بیخیال بودن این بلا سرشون اومد، وظیفه ی ما اینه که تا حد امکان جلوی زندانی شدنمون رو بگیریم، اگر همه مثل شما بیخیال باشن اون ها خیلی راحت می تونن مردم رو زیر سلطه قرار بدن.

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
دوستمون تو اول تایپیک گفته مثلا opera جاسوسی کنه! فکر میکنید همچین نرم افزاری با همچین سابقه درخشانی و همچین قیمت بالایی واقعا میاد و اعتبار خودشو به خطر میندازه!
کروم چرا این کار رو می کنه، گوگل چطور؟ چون پول بیشتر میخواد، چون قدرت بیشتری می خواد، وقتی سورسش بستست کی می خواد بفهمه؟
ادمین های فروم اوبونتو هم مثل شما بیخیال بودن این بلا سرشون اومد، وظیفه ی ما اینه که تا حد امکان جلوی زندانی شدنمون رو بگیریم، اگر همه مثل شما بیخیال باشن اون ها خیلی راحت می تونن مردم رو زیر سلطه قرار بدن.

با چه مدرکی این حرفها رو میزنید؟ چرا فقط شما ایرانی ها این اخبار رو میدونید؟ فروم اوبونتو بخاطر ضعف خودش بود که اینطور شد.
در ضمن اگر قرار باشه همه اونطور که شما علاقمندین عمل کنن اونوقت وارد زندان خواسته های شما میشن! اونوقت چه فرقی میکنه اوضاع!
داداش گلم دقیقا کدوم رو دلیل بیارم؟ این که کروم جاسوسی می کنه رو که همه می دونن گوگل هم که جای خود دارد!
ما ایرانی ها؟ لابد شما اونوری هستید دیگه، درضمن کی گفته اونوری ها از این حرفها نمیزنن؟ ببخشید حواسم نبود شما اونوری هستید و در این باره حرف نمیزنید!مشکل ما ایرانی ها اینه که فکر می کنیم چون ایرانی هستیم آدمای بد و بیشعور و ... هستیم، برادر ما از خیلی اونوری ها بهتریم( راستی کی تو مغز ماها خوند که ایرانی ها بیشعورن؟ همونایی که داری ازشون دفاع می کنی )

منظورتون رو از جمله ی آخری نمیفهمم یعنی چون من میخوام اونا حقوق آزادی من رو رعایت کنند اون ها رو زندانی کردم؟

پ.ن: ضعف از کجا میاد برادر؟
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1392، 12:09 ق‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
یه نکته خیلی خنده داری هم تو کاربرای ایرانی اینترنت وجود داره اونم اینه که کلا همه نگران امنیتن!!!!!!

یه سر برید فروم سایت هایی که نرم افزارهای ویندوزی میزان، تو همشون پرکار ترین و پر بیننده ترین و پر طرفدارترین تایپیک، تایپیک تست آنتی ویروس با بسته های ویروس و تروجانه!!

اونجا همه توهم زدن که انتی ویروسشون ضعف داره! اونم چه انتی ویروس هایی! یکی میگه نورتون افتضاحه! یکی میگه مکافی افتضاحتره!
نمیدونم اصلا چی بگم! شرکتهای چند میلیارد دلاری امنیت خودشونو سپردن به این کمپانی های بزرگ اونوقت کاربر ایرانی میگه بدرد نمیخوره!

اینجا هم همه توهم زدن که نرم افزارها دارن ازشون جاسوسی میکنن!!!! نمیدونم الان لینوکس و ویندوز چه فرقی با هم دارن! کلا همه جا جاسوس هست!

باز خوبه اونا فقط به یه چیز شک دارن ;D  اینجا کلا همه چیز شک برانگیزه!!!

بحث داره خارج میشه، برگردیم به بحث

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
به هیچ چیز نمیشه اعتماد ۱۰۰% داشت (حتی نرم افزار های آزاد) ولی خوب باید سعی کنی تا جایی که می تونی خودت حریم شخصی را درست کنی یعنی از برنامه های بازمتن استفاده کنی و همینطور هم چیز هایی که با برنامه های بسته سر و کار دارند چیز های خیلی مهم و حساست نباشند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
به هیچ چیز نمیشه اعتماد ۱۰۰% داشت (حتی نرم افزار های آزاد) ولی خوب باید سعی کنی تا جایی که می تونی خودت حریم شخصی را درست کنی یعنی از برنامه های بازمتن استفاده کنی و همینطور هم چیز هایی که با برنامه های بسته سر و کار دارند چیز های خیلی مهم و حساست نباشند
ما الان فلش پلیر و rar می خوایم باید چیکار کنیم؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ما الان فلش پلیر و rar می خوایم باید چیکار کنیم؟
فلش پلیر که اطلاعات حساسی دستش نیست.
اطلاعات حاستون را هم بجای اینکه rar کنید zip کنید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم