آقا سلمان ناظرهای انجمن بیاید جواب بدهید
جناب آقا سلمان شما کاری کردید به این انجمن که باید دوستان شما بیان روی آواتار من هم اعمال فشار بکنن که عوضش کنم این به نظر شما درسته ! می یان آواتار من رو حذف می کنن این خیلی زشته ، می گن بی ربطه به انجمن ، می گم لابد اون که می یاد عکس فلان خواننده رو می گذاره به لینوکس ربط داره ، چرا قانون رو کردیم چماق شخصی خودمون
دفعه قبلی که این موضوع گذاشته شد هیچ ناظری این حرف رو نزد شما خصومت شخصی دارید با من مگه ، این پست مربوط هست به یک سیستم عاملی که داره از برنامه های لینوکس استفاده می کنه ، قرار بود مرورگرش هم متن باز باشه این حالا کجاش بی ربطه لابد اون مطلب در مورد هک فلان سایت ربط داره به این انجمن آقا من اصلا انتقاد دارم چه ربطی داره به لینوکس صرف یه خبره !
اومدم اینجا خیر سرم یه چیزایی یاد بگیریم شما چی کار کردید با این انجمن ، کار رو به جایی نکشونید که فقط ناظر های انجمن اینجا بمونن.
١- سلمان نظر شخصيشو گفت كه به احتمال زياد به عنوان يك كاربر بوده نه ناظر
٢- شما وقتى ميتونيد از بقيه ايراد بگيريد كه خودتون قوانين رو رعايت كرده باشيد
٣- ناظرين انجمن با شما مشكل شخصى ندارند ( من دارم . ) بلكه تنها هدفشون اين هست كه از ايجاد جو متشنج جلو گيرى كنند و آرامش انجمن رو حفظ كنند كه با توجّه به اين ها بايد از چنين پست هايى جلو گيرى بشه همين طور آواتار شما در مخالفت با اين هدف هستش .
٤- ناظرين و … مديون شما نيستند كه وظيفه داشته باشند بياند جواب شما رو بدند .
٥- با توجّه به موارد بالا ميشه نتيجه گرفت با يك همچين تاپيكى مخالفت باشه
٦- آواتار شما جبهه گيرى هاى خاص داره و در جهت تحقير تفكرات ديگر و مخالفت با اونهاست به شخصه احساس ميكنم به عقايد من توهين شده و همين طور مفهوم دينى-سياسى داره كه فكر نميكنم به هيچ عنوان براى جو انجمن مناسب باشه
٧- دو پست آخر شما در اين تاپيك به هيچ عنوان ربطى به موضوع نداشت و بهتر ميبود به صورت خصوصى مطرح مى شدند
٨- بنظرم پست اول رو درون تاپيكى كه خوده مسئول اين پروژه ايجاد كرده بود كپى كنيد و اين تاپيك رو هم در خواست بديد كه حذفش كنند براى جلوگيرى از ايجاد بحث هاى متفرقه پيشين
در مورد اون كسايى كه شما بهشون اشاره كرديد :
نفر اول : ايشون نظر شخصى و عقيدشون رو با آواتارشون بيان كردند براى مثال من از نازيسم متنفرم اما دليل نميشه كه به ايضون ايراد بگيرم چون مثل شما با تفكرى مخالفت نكردند و هيچ تفكرى رو هم تحقير نكردند
نفر دوم : ايشون تا اونجايى كه بنده يادمه از خيلى قبل از ماه رمضان امضاشون همين بود فكر كنم شما اشتباه برداشت كرديند .