انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایتاک ماهیت سوشیانت و مرورگر خود را لو داد !  (دفعات بازدید: 3998 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
نقل‌قول
سوشیانت یک سیستم عامل رایانه‌ای است و توسط گروه شرکت های اتیاک تولید می‌شود. این پروژه توسط شرکت اتیاک حمایت می‌شود. هدف این پروژه تولید یک سیستم عامل چند منظوره‌است که به طور کلی از بسته‌های نرم‌افزاری دیگر سیستم عامل ها ایجاد شده‌است. این سیستم عامل طوری ایجاد شده که به راحتی نصب و برای مقصود مورد نظر تنظیم شود. این کار با نرم‌افزار نصب و مجموعه نرم‌افزارهای سیستمی که کار با آن‌ها آسان است، ممکن می‌شود. بسته‌های نرم‌افزاری و نرم‌افزارهای مورد نیاز آنها به راحتی توسط نرم‌افزار یاب قابل دریافت می‌باشند.همراه این سیستم عامل برنامه‌های زیادی عرضه خواهد شد.

سوشیانت عموماً به زبان C، و برخی از اجزا نظیر مرورگر وبگرد، که به زبان C# نوشته شده است. پروژه به معماری‌های ARM و AMD۶۴ پورت شده است و بطور جزئی قابلیت‌های API ویندوز را پیاده‌سازی کرده است. این آمکان آخر از طریق اضافه‌کردن لایه‌های سازگار برای سیستم‌عامل‌های مشابه یونیکس در Wine امکان‌پذیر شده است. اما باقی قابلیت‌ها توسط اتیاک به پروژه اضافه شده است.

سوشیانت یک سیستم عامل منبع بسته است که تلاش دارد با برنامه‌های نرم‌افزاری و راه‌اندازهای دستگاه‌های ساخته شده برای مایکروسافت ویندوز NT نسخه‌ی ۵ به بعد (ویندوز ۲۰۰۰ و باقی جانشینانش)،اوبونتو،مک او اس،اندروید از لحاظ باینری سازگار باشد.
منبع : https://www.etiak.com/persian/index.php/product/os
سوشیانت دیگر از واژه مولتی کرنل استفاده نمی کند ، همچنین به استفاده از برنامه wine برای پلتفرم ویندوزی اذعان کرده است ، می دانستم یک پروژه در حد یک شرکت نمی تواند همچین قدرتی داشته باشد ، فقط سوال اصلی آن است که کرنلش را از کجا آورده اند ، از اتفاقات جالب حذف screenshot های قبلی بود است.

نکته بعدی آنکه مرورگر این سایت تنها برای پلتفرم ویندوزی و آندروید قابل استفاده است
منبع: https://www.etiak.com/persian/index.php/product/webbrowser
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1392، 10:32 ب‌ظ توسط מוכאמאד »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
بنظر من این پست ربطی به «انجمن اوبونتو فارسی» نداره و تنها باعث ایجاد بحث خواهد شد.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
جناب آقا سلمان شما کاری کردید به این انجمن که باید دوستان شما بیان روی آواتار من هم اعمال فشار بکنن که عوضش کنم این به نظر شما درسته ! می یان آواتار من رو حذف می کنن این خیلی زشته ، می گن بی ربطه به انجمن ، می گم لابد اون که می یاد عکس فلان خواننده رو می گذاره به لینوکس ربط داره ، چرا قانون رو کردیم چماق شخصی خودمون
دفعه قبلی که این موضوع گذاشته شد هیچ ناظری این حرف رو نزد شما خصومت شخصی دارید با من مگه ، این پست مربوط هست به یک سیستم عاملی که داره از برنامه های لینوکس استفاده می کنه ، قرار بود مرورگرش هم متن باز باشه این حالا کجاش بی ربطه لابد اون مطلب در مورد هک فلان سایت ربط داره به این انجمن آقا من اصلا انتقاد دارم چه ربطی داره به لینوکس صرف یه خبره !
اومدم اینجا خیر سرم یه چیزایی یاد بگیریم شما چی کار کردید با این انجمن ، کار رو به جایی نکشونید که فقط ناظر های انجمن اینجا بمونن.
« آخرین ویرایش: 17 امرداد 1392، 11:20 ب‌ظ توسط מוכאמאד »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
آقا سلمان ناظرهای انجمن بیاید جواب بدهید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
دوست عزیز، موضوع اسرائیل کاملا یک موضوع سیاسی هستش و به دلایل بسیاری در این انجمن پذیرفته نیست و در مقررات سایت هم به وضوح ذکر شده. شما ابتدا یک اخطار برای تعویض آواتار دریافت کردید. بدلیل عدم توجه شما، یک اخطار دیگه دریافت کردید و آواتار شما حذف شد. و الان دوباره آواتاری با همون موضوع انتخاب کردید!

اومدم اینجا خیر سرم یه چیزایی یاد بگیریم
اگر برای بیان نظرهای سیاسیتون اینجا نیومدید و می‌خواید چیزی یاد بگیرید، بجای لج کردن با ناظران، به قوانین سایت احترام بگذارید و دنبال ایجاد فضای متشنج نباشید.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
اگر من اومدم یه تایپک باز کردم به اسم مساله اسرائیل شما حق دارید به من اعتراض کنید ، کجا من فعالیت سیاسی کردم شما چرا فقط به من گیر می دید این کاربر رو نگاه کنید
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;u=33447
شما اومدید چی کار کنید تو این انجمن !
آقا اگر واقعا اینجا اینقدر بستس منو حذفم کنید نخواستم اینجا باشم ، پست هام رو هم حذف کنید ، فضای متشنج ، من تنشج ایجاد کردم یا شما ، من یک سال بود این آواتارم بود کاری نداشتم من با قوانین مشکلی ندارم با شما که به بهانه های شخصی دارید حق انتخاب رو از من سلب می کنید مشکل دارم شما این کاربر رو نگاه کن
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1392، 12:46 ق‌ظ توسط מוכאמאד »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
آقا سلمان ناظرهای انجمن بیاید جواب بدهید
جناب آقا سلمان شما کاری کردید به این انجمن که باید دوستان شما بیان روی آواتار من هم اعمال فشار بکنن که عوضش کنم این به نظر شما درسته ! می یان آواتار من رو حذف می کنن این خیلی زشته ، می گن بی ربطه به انجمن ، می گم لابد اون که می یاد عکس فلان خواننده رو می گذاره به لینوکس ربط داره ، چرا قانون رو کردیم چماق شخصی خودمون
دفعه قبلی که این موضوع گذاشته شد هیچ ناظری این حرف رو نزد شما خصومت شخصی دارید با من مگه ، این پست مربوط هست به یک سیستم عاملی که داره از برنامه های لینوکس استفاده می کنه ، قرار بود مرورگرش هم متن باز باشه این حالا کجاش بی ربطه لابد اون مطلب در مورد هک فلان سایت ربط داره به این انجمن آقا من اصلا انتقاد دارم چه ربطی داره به لینوکس صرف یه خبره !
اومدم اینجا خیر سرم یه چیزایی یاد بگیریم شما چی کار کردید با این انجمن ، کار رو به جایی نکشونید که فقط ناظر های انجمن اینجا بمونن.

١- سلمان نظر شخصيشو گفت كه به احتمال زياد به عنوان يك كاربر بوده نه ناظر
٢- شما وقتى ميتونيد از بقيه ايراد بگيريد كه خودتون قوانين رو رعايت كرده باشيد
٣- ناظرين انجمن با شما مشكل شخصى ندارند ( من دارم . ) بلكه تنها هدفشون اين هست كه از ايجاد جو متشنج جلو گيرى كنند و آرامش انجمن رو حفظ كنند كه با توجّه به اين ها بايد از چنين پست هايى جلو گيرى بشه همين طور آواتار شما در مخالفت با اين هدف هستش .
٤- ناظرين و … مديون شما نيستند كه وظيفه داشته باشند بياند جواب شما رو بدند .
٥- با توجّه به موارد بالا ميشه نتيجه گرفت با يك همچين تاپيكى مخالفت باشه
٦- آواتار شما جبهه گيرى هاى خاص داره و در جهت تحقير تفكرات ديگر و مخالفت با اونهاست به شخصه احساس ميكنم به عقايد من توهين شده و همين طور مفهوم دينى-سياسى داره كه فكر نميكنم به هيچ عنوان براى جو انجمن مناسب باشه
٧- دو پست آخر شما در اين تاپيك به هيچ عنوان ربطى به موضوع نداشت و بهتر ميبود به صورت خصوصى مطرح مى شدند
٨- بنظرم پست اول رو درون تاپيكى كه خوده مسئول اين پروژه ايجاد كرده بود كپى كنيد و اين تاپيك رو هم در خواست بديد كه حذفش كنند براى جلوگيرى از ايجاد بحث هاى متفرقه پيشين

در مورد اون كسايى كه شما بهشون اشاره كرديد :
نفر اول : ايشون نظر شخصى و عقيدشون رو با آواتارشون بيان كردند براى مثال من از نازيسم متنفرم اما دليل نميشه كه به ايضون ايراد بگيرم چون مثل شما با تفكرى مخالفت نكردند و هيچ تفكرى رو هم تحقير نكردند
نفر دوم : ايشون تا اونجايى كه بنده يادمه از خيلى قبل از ماه رمضان امضاشون همين بود فكر كنم شما اشتباه برداشت كرديند .
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1392، 12:02 ق‌ظ توسط אוּרִיאֵל »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
انگار این افراد انجمن کی هستن ، یکی مثل من و توان ، که می تونن حب و بغض شخصی هم داشته باشن ، حیف که نمی خوام بحث سیاسی کنم بیا با پیام خصوصی برایت ثابت می کنم من توهینی به هیچ گروهی نکردم به جر یه مشت اشغالگر ، نه یهودی ها ، ولی به همین حد برات می گم که دو مثلث در هم تنیده نماد یهود نیست نماد تعادل خلقت است که یک نماد الحادی است و بعدا به یهودیت وارد شد
۱-نفر اول می گوید اسرائیل عین نازیسم است
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1392، 12:47 ق‌ظ توسط מוכאמאד »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
انگار این افراد انجمن کی هستن ، یکی مثل من و توان ، که می تونن حب و بغض شخصی هم داشته باشن ، حیف که نمی خوام بحث سیاسی کنم بیا با پیام خصوصی برایت ثابت می کنم من توهینی به هیچ گروهی نکردم به جر یه مشت اشغالگر ، نه یهودی ها
۱-نفر اول می گوید اسرائیل عین نازیسم است
۲-نفر دوم هم خیلی علنی است و شما نمی توانی ثابت کنی که مال قبل از رمضان بوده

مخالفت هاى شخصيتو واسه خودت نگه دار .
حتى توى بازى و فوتبال هم رفتار منطقى اينه كه شما از تيم خودتون طرفدارى كنيد و هيچ توهينى به تيم مقابل نكنيد در حالى كه شما عيناً داريد به ستاره داوود كه نشانى از قدرت خداست  توهين ميكنيد به پرچم مقدس يهوديان توهين ميكنيد و …
ايشون هم از نازيسم طرفدارى كردند نه مخالفت و توهين ولى شما داريد توهين آشكارا ميكنيد
توهين به هيچ گروه => يه مشت اشغالگر :))))

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
خواهش می کنم ناظر های انجمن بگذارم این بحث ادامه پیدا کنه !
مثلث رو به بالا نماد مرد و مثلث رو به پایین نماد زن است تندیده شدن اینها در هم به معنای ایجاد تعادل است یعنی خدایی نیست بلکه از تعادل جهان نظم ایجاد شده ، در اینکه این نماد از مصر باستان وجود داشته شکی نیست ، این نماد به صور بسیار موذیانه وارد یهود شد و الا نماد یهود نیست ، یهودیانی هستند که این را نماد خود نمی دانند ، من به عنوان نماد یهود نیاوردم به عنوان نماد صهیونیست آوردم ، بعدش هم اون عکس به معنای خواستار نابودی اسرائیل است حالا شما می خوای توهین حسابش کنم می خوای نکن بیا پیام خصوصی بحث کنیم اصلا اکانت یاهو من h1229m هست بیا سنگامون رو وا بکنیم

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : ایتاک ماهیت سوشیانت و مرورگر خود را لو داد !
« پاسخ #10 : 18 امرداد 1392، 12:23 ق‌ظ »
خواهش می کنم ناظر های انجمن بگذارم این بحث ادامه پیدا کنه !
مثلث رو به بالا نماد مرد و مثلث رو به پایین نماد زن است تندیده شدن اینها در هم به معنای ایجاد تعادل است یعنی خدایی نیست بلکه از تعادل جهان نظم ایجاد شده ، در اینکه این نماد از مصر باستان وجود داشته شکی نیست ، این نماد به صور بسیار موذیانه وارد یهود شد و الا نماد یهود نیست ، یهودیانی هستند که این را نماد خود نمی دانند ، من به عنوان نماد یهود نیاوردم به عنوان نماد صهیونیست آوردم ، بعدش هم اون عکس به معنای خواستار نابودی اسرائیل است حالا شما می خوای توهین حسابش کنم می خوای نکن بیا پیام خصوصی بحث کنیم اصلا اکانت یاهو من h1229m هست بیا سنگامون رو وا بکنیم

خيلى ها هم ادعا ميكنند قرآن كتاب شيطان هستش  ;)
http://www.iranjewish.com/FAQ/FAQ65_Setareh.htm

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #11 : 18 امرداد 1392، 12:29 ق‌ظ »
دوست عزیز، اگه من خصومت شخصی داشتم، این تاپیک رو براحتی قفل می‌کردم و نه این‌که نظر شخصیمو بگم و اول جمله‌ام هم بنویسم «فکر کنم ...». این یعنی من برای نظر شما هم ارزش قایل بودم و پیش خودم فکر کردم که اگه اون پست رو بذارم، بدون قفل کردن موضوع، جا برای نظر شما هم هست و شما می‌تونی من رو روشن کنی و از جهل در بیاری که به فلان دلیل‌ها این موضوع مفید هست.

۲. این پست با اون اخطارهایی که شما گرفتید، دو مساله‌ی جدا هستن.

۳. یه مساله‌ای دارم تو اسلام تحت عنوان «دفع‌الافسد بالفاسد» الآن ربطشو می‌گم. این انجمن یه انجمن مستقل نیست، سرورهای این انجمن در آلمان قرار داره و ما به ناچار مجبور به رعایت قوانین کشور آلمان هستیم. دقیقاً مساله‌ی کرک‌ها هم به همین دلیل از انجمن پاک می‌شن، چون طبق قوانین ایران مساله‌ای نداره ولی طبق قوانین آلمان، غیرقانونی هست. پس ما مجبور هستیم که رعایت کنیم. مساله‌ی آواتار شما هم همین‌طور هست.
ما سه راه بیشتر نداریم:
۱.  رعایت کردن قوانین آلمان و ایران به طور همزمان. که همه‌چیز به خوبی و خوشی پیش می‌ره
۲. رعایت قوانین آلمان و رعایت نکردن قوانین ایران. که نتیجه‌اش می‌شه فیلترینگ و از دسترش خارج شدن این انجمن، که روزانه گره از کار انسان‌های زیادی باز می‌کنه.
۳. رعایت کردن قوانین ایران و رعایت نکردن قوانین آلمان. این مساله باعث می‌شه که شرکت ارایه‌دهند‌ه‌ی هوستینگ به ما اخطار بده. اگر ما به اخطارهاشون بی‌توجهی کنیم عین آب خوردن این هوستینگ رو از ما می‌گیرن، چون توی مسایل مربوط به نژادی و یا دینی یا هیچ احدالناسی شوخی ندارن. که باعث این می‌شه که این وب‌گاه از دسترس خارج بشه.

۴. اون متن رو هم من یادم هست که قبل از رمضان همچین متنی رو دیدم. روزه هم فقط مربوط به دین اسلام نیست، همه‌ی ادیان ابراهیمی دارن.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 18 امرداد 1392، 12:32 ق‌ظ »
بحث به صورت پ.خ ادامه دارد
به احترام دوستان ((فقط)) آواتارم رو عوض می کنم
در اینجا من رسما از آقا داریوش معذرت می خوام آخه چرا اینقدر حرفت گژتابی داشت که من اینجوری فکر کنم  Stay Hungry Stay Foolish اسم یک کتاب هست
« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1392، 12:38 ق‌ظ توسط מוכאמאד »

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #13 : 18 امرداد 1392، 12:38 ق‌ظ »
شما این کاربر رو نگاه کن
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;u=41347
stay hungry, stay foolish
من ترجمش نمی کنم ، علنی توهین داره می کنه به روزه و روزه دار و اسلام شما اگه واقعا بی طرفید چرا چیزی بهش نمی گید
امیدوارم متن سخنرانی استیو جابز در دانشگاه استنفورد رو خونده باشید. سال ۲۰۰۵. سرچ کنید براحتی پیدا میشه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 18 امرداد 1392، 12:44 ق‌ظ »
دوست عزیز کشش نده من معذرت خواهی کردم