انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب سیستم جدید (فعلا که حل شده)  (دفعات بازدید: 2991 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nopo91

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
نصب سیستم جدید (فعلا که حل شده)
« : 27 امرداد 1392، 11:22 ب‌ظ »
سلام به همگی چند تا سوال داشتم محبت کنید شفاف پاسخ دهید:
من الان با وین 7 کار میکنم و میخوام که اون را پاک کنم و اوبونتو را نصب کنم. اول اینکه کدام نسخه از اوبونتو را نصب کنم بهتره؟ دوم اینکه پارتیشن های که تو سون نمایش داده میشد تو این سیستم هم نشون داده میشه یعنی پاک نمیشه؟ سوم اینکه من میخوام فقط درایوCرا اختصاص بدم به نصب این سیستم حجمش هم 39G آیا میشه از ما بقی پارتیشن ها به عنوان خانه یا حافظه مجازی استفاده کرد بدون از دست دادن اطلاعات قبلی؟
چهارم معرفی نرم افزارهایی که معمولا تو یک سیتم خانگی استفاده میشه مثل دانلودمنیجرها آفیس فتوشاپ تدوین پلیرها و... آیا اینه ها بطور پیشفرض نصب هست تو اوبونتو یا باید نسخه مربوط به این سیستم عامل را دانلود کرد؟
آیا کلا اوبونتو نیاز به آنتی ویروس داره یا خیر؟
ببخشید دیگه تازه کارم !
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1392، 04:08 ب‌ظ توسط nopo91 »

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
پاسخ : نصب سیستم جدید
« پاسخ #1 : 27 امرداد 1392، 11:52 ب‌ظ »
اول از همه ورودت رو به دنیای اوبونتو خوش آمد می گم.
بستگی به نیازت باید نسخه رو انتخاب کنی. اگه امکانات بیش تر می خوای ۱۳.۴ و اگه پشتیبانی بیش تر می خوای ۱۲.۴.
ویندوز از پارتیشن ntfs استفاده می کنه اما برای نصب اوبونتو باید فرمت پارتیشنت ext4 یا ext3 باشه. برای همین روی درایو c نمی تونی نصب کنی. قبل از نصب بهتره به پست زیر بری و کتابش را دانلود کنی و بخوانی.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,34427.0.html

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #2 : 28 امرداد 1392، 12:31 ق‌ظ »
سلام به همگی چند تا سوال داشتم محبت کنید شفاف پاسخ دهید:
من الان با وین 7 کار میکنم و میخوام که اون را پاک کنم و اوبونتو را نصب کنم. اول اینکه کدام نسخه از اوبونتو را نصب کنم بهتره؟ دوم اینکه پارتیشن های که تو سون نمایش داده میشد تو این سیستم هم نشون داده میشه یعنی پاک نمیشه؟ سوم اینکه من میخوام فقط درایوCرا اختصاص بدم به نصب این سیستم حجمش هم 39G آیا میشه از ما بقی پارتیشن ها به عنوان خانه یا حافظه مجازی استفاده کرد بدون از دست دادن اطلاعات قبلی؟
چهارم معرفی نرم افزارهایی که معمولا تو یک سیتم خانگی استفاده میشه مثل دانلودمنیجرها آفیس فتوشاپ تدوین پلیرها و... آیا اینه ها بطور پیشفرض نصب هست تو اوبونتو یا باید نسخه مربوط به این سیستم عامل را دانلود کرد؟
آیا کلا اوبونتو نیاز به آنتی ویروس داره یا خیر؟
ببخشید دیگه تازه کارم !
1- نسخه ی 13.04 جدید تره (و چون شما اطلاعاتی در باره سخت افزارتون ارائه نداید که باعث بشه من محدودیتی رو قائل بشم در پیشنهادم ، همین 13.04 رو پیشنهاد میدم . (پس از این به بعد سوالاتتون رو با حداکثر جزییات بیان کنید)بهتر است که نسخه ی 64 بیتی اونو نصب کنید .اگر شک دارید که پردازنده سیستمتون از سیستم عامل ۶۴ بیتی پشتیبانی میکنه میتونید توی ویندوز از برنامه cpu-z استفاده کنید و یا توی یک لینوکس (هر چند لایو) از دستور lscpu
با دسترسی ریشه استفاده کنید .

2-پارتیشن های ویندوزی توی لینوکس به سادگی نمایش داده میشوند (بدون هیچ کار اضافه ای) اما پارتیشن های لینوکس توی ویندوز نمایش داده نمیشن و باید برای این کار نرم افزار نصب کرد . اگر پارتیشنی رو خودتون پاک نکنید لینوکس اونو پاک نمیکنه و نمایشش میده .

3-بله . برای این کار شما باید درایو c که الان روش ویندوز نصب هست رو به سه تا درایو تبدیل کنید (که این سه درایو در کنار هم از فایل های سیستم عامل جدیدتون نگهداری میکنند) و با بقیه درایو های ویندوزی تون کاری نداشته باشید تا پس از نصب سیستم عامل جدیدتون بتونید از اونها و اطلاعات توش استفاده کنید . اون سه درایوی که باید به جای c ساخته بشن الف)root (/) با حجم حدود ۲۰ گیگ برای شما با فایل سیستم ext4 ب) swap حداکثر دو برابر رمتون با فایل سیستم اختصاصی سواپ ج) بقیه اش هم برای home با فایل سیستم ext4 (برای نگهداری فایل های پیکربندی و سایر متعلقات ...)

4-بسیار سلیقه ایه ! دانلود منیجر : aria2 - kget - xdm - flareget
                                    آفیس : libre office
                                 فتوشاپ : نداریم !‌ gimp تا حدودی میتونه جایگزین قابل قبولی باشه تدوین .
                                  تدوین : نمیدونم ... تا حالا بهش نیاز نداشتم .
                                   پلیر : vlc و amarok و rhytmbox
نرم افزار هایی که من پیشنهاد کردم (در هر مورد مثل دانلود منیجر نمونه های دیگه ای هم هست که من نگفتم) بعضا پیش فرض نصب اند و بعضا نیاز به نصب دارند . نصب برنامه در لینوکس از راه های زیادی امکان پذیره و معمولا بسیار سادههههههههه اند .

5- هیچ توزیع گنو لینوکسی معمولااااااااااابه آنتی ویروس نیاز نداشته چون دوست ندارم بگم ۱۰۰٪ بینیازه میگم ۹۹٪ بی نیازه . به خاطر مسائل فنی کلا در مقابل ویروس ها ایمنه . حالا میتونی آنتی ویروس هایی هم نصب کنی که اگه یه فایل ویروسی اومد تو سیستم بهت هشدار بده . هر چند که اون فایل ویروسی به لینوکس صدمه ای نخواهد زد اما میتونه باعث پیشگیری از ویروسی شدن سیستم های ویندوزی باشه که این فایل قراره به اونجا بره .... (چی گفتم !!!! امیدوارم نهاد و گزاره سر جاشون باشن ....)

6-خواهش میکنم . تبریک میگم ورودتون رو به انجمن . قوانین انجمن رو یک بار دیگه بخونید توی بند ششم (اگه درست یادم مونده باشه شماره بند رو) نوشته که حق پرسیدن چند سوال در یک تاپیک رو ندارید ...شما که در این مورد رکورد زدید . و این که سوالاتتون رو بهتر بپرسید . حتما سرچ کنید و حتماااااااااااااااااااا قسمت هوشمندانه بپرسیم رو بخونید ... این رو یادت نره ها !!! نندازی پشت گوش ها بگرد لینکش رو پیدا کن هوشمندانه بپرس . خیلی مهمه این .....از ما گفتن ...
در کل جواب هیچ سوالی رو کامل ندادم چون طولانیه ... مسوولیت هر کاری بر عهده خودتونه اگر سرچ بدید در مورد سوالاتتون بار ها در انجمن پرسیده شده و پاسخ داده شده . دفعه ی بعد هم اگه تاپیکتون خلاف قوانین باشه یا سوالتون خوب نباشه یا تکرای باشه (سرچ نکرده باشید) من جواب نمیدم  (و خیلی ها هم نمیدن) هرچند که این دفعه اصلا اشکال نداره ... اصلا این بار مهم نیست ....موفق باشید .
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1392، 12:43 ق‌ظ توسط nima nekoonam »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #3 : 28 امرداد 1392، 12:31 ق‌ظ »
سلام خوش آمدی
نگران نباش اوبونتو بقیه پارتیشن هات رو که NTFS هست شناسایی میکنه و مشکلی پیش نمیات(اگه درست پارتیشن بندی شده باشه) اون درایوت هم که میخوای روش اوبونتو نصب کنی(39 گیگ که خوب هم هست!) فرمت میکنه خودش و به ex4 فرمت میکنه که یه فرمت لینوکسی هست که برای نصب اوبونتو لازمه
برای اینکه چه نسخه ای نصب کنی لطفا مشخصات سیستمت رو بگو(رم و سی پی یو و...)
آنتی ویروس هم نمیخوات! ;)

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
« پاسخ #4 : 28 امرداد 1392، 12:37 ق‌ظ »
سلام دوست گرامی
خوشحالم که آزادانه راه راست رو انتخاب کردید
13.04 بهتره چون کرنلش جدیدتره و به تبع با سخت افزارتون بیشتر میتونه مچ بشه
همونجور که آقای کاظمی گفتن کلا فرمت پارتیشن ها در لینوکس با ویندوز فرق میکنه، اگر میحواهید اطلاعاتتون از دست نره باید ازش بکاپ بگیرید
اون کتابی رو هم که معرفی کردن خوبه ولی کامل نیست یه جور سرهم بندی کردنه
نه باید نصب کنید که با یه سرچ تو همین انجمن به اطلاعات خوبی میرسید
خیر البته به شرطی که استفاده تون رو از فایل های فلش، جاوا، ... کنترل کنید

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 28 امرداد 1392، 12:45 ق‌ظ »
نقل‌قول
2-پارتیشن های ویندوزی توی لینوکس به سادگی نمایش داده میشوند (بدون هیچ کار اضافه ای) اما پارتیشن های لینوکس توی ویندوز نمایش داده نمیشن و باید برای این کار نرم افزار نصب کرد . اگر پارتیشنی رو خودتون پاک نکنید لینوکس اونو پاک نمیکنه و نمایشش میده .

3-بله . برای این کار شما باید درایو c که الان روش ویندوز نصب هست رو به سه تا درایو تبدیل کنید (که این سه درایو در کنار هم از فایل های سیستم عامل جدیدتون نگهداری میکنند) و با بقیه درایو های ویندوزی تون کاری نداشته باشید تا پس از نصب سیستم عامل جدیدتون بتونید از اونها و اطلاعات توش استفاده کنید . اون سه درایوی که باید به جای c ساخته بشن الف)root (/) با حجم حدود ۲۰ گیگ برای شما با فایل سیستم ext4 ب) swap حداکثر دو برابر رمتون با فایل سیستم اختصاصی سواپ ج) بقیه اش هم برای home با فایل سیستم ext4 (برای نگهداری فایل های پیکربندی و سایر متعلقات ...)

اصلا پیشنهاد نمیشه
با اینکار درایوهاتون رو میتونید مونت کنید ولی جدایی از پارتیشن home قرار میگیرن و از اونجایی که شما قصد نقل مکان به اوبونتو رو دارید پسندیده تره که فایل هاتون بکپارچه باشه و تحت استانداردهای لینوکس عمل کنید.
در هر حال تصمیم با شماست

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #6 : 28 امرداد 1392، 01:05 ق‌ظ »
نقل‌قول

اصلا پیشنهاد نمیشه
با اینکار درایوهاتون رو میتونید مونت کنید ولی جدایی از پارتیشن home قرار میگیرن و از اونجایی که شما قصد نقل مکان به اوبونتو رو دارید پسندیده تره که فایل هاتون بکپارچه باشه و تحت استانداردهای لینوکس عمل کنید.
در هر حال تصمیم با شماست
http://gparted.sourceforge.net/why-partition.php#improve-performance و وووووووو کلی دلایل دیگه که زمان میبره روشن شه . ببخشید من کلی تایپ کردم دستم خورد مرورگر برگشت صفحه قبلی همش رفت . دیگه حوصله ندارم همین ها کافیه ... کاری داشتید اف تاپیک ندید پ . خ کنید صحبت کنیم یا تاپیک بزنید دعوت کنید یه جا در یه مورد بحث کنیم .سب خوش . موفق باشید

آفلاین nopo91

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 28 امرداد 1392، 01:38 ق‌ظ »

اصلا پیشنهاد نمیشه
در هر حال تصمیم با شماست
[/quote]

تشکر. میشه کامل توضیح دهید.

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 28 امرداد 1392، 01:57 ق‌ظ »
لینوکس این قابلیت رو داره که هر نوع پارتیشنی رو بشناسه ولی استاندارد گنو/لینوکس پارتیشن هایی با نوع ext3 یا ext4 هستش.
برای آشنا شدن با سیستم پارتیشن گنو/لینوکس لینک زیر رو مشاهده کنید

http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning

در ویندوز درایوهای مختلفی میشه ساخت که جز سردرگمی فایده ی دیگه ای نداره ولی در لینوکس شما میتونید یک پارتیشن با اسم home بسازید و هر داده ای رو که میخواهید تو اون طبقه بندی کنید. استفاده از همون پارتیشن های ویندوز بیشتر لاعث سردرگمی میشه و همونجور که آقای نکونام گفتن ممکنه سرعت رو بیاره پایین.
بهترین کار اینه از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید و کلا هاردتون رو از اول برای لینوکس پارتیشن بندی کنید

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #9 : 28 امرداد 1392، 06:40 ق‌ظ »
اگه مشکلتون حل شده پس (حل شد) را به اسم تاپیک اضافه کنید در غیر اینصورت بگید چه مشکلات دیگه ای باقی مونده
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #10 : 28 امرداد 1392، 02:35 ب‌ظ »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین nopo91

• Newbie
  • *
پاسخ : نصب سیستم جدید (فعلا که حل شده)
« پاسخ #11 : 28 امرداد 1392، 04:25 ب‌ظ »
 چون پایین تایپک ها دکمه تشکر یا شبیه اون نبود در کل از دوستانی که به این تایپیک جواب دادند تشکر میکنم.  ;D ;D ;D ;D

آفلاین hadi_yousefii

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #12 : 28 امرداد 1392، 05:35 ب‌ظ »
دوستان عزیزم سلام.وقتتون بخیر و خسته نباشید و خدا قوت
واقعیتش من به یک مشکل برخوردم وبا توجه به اینکه هیچی از اوبنتو سر در نمیارم ، ازتون کمک میخوام و ممنون میشم کمکم کنید
من اول ویندوز 7 اوریجینال داشتم و اومدم کنارش اوبونتو 13.04 رو هم نصب کردم. امروز اومدم و کلا ویندوزمو زدم ریکاوری کردم و همون جور که میدونید ، موقع ریکاوری ویندوز لپ تاپ ، سیستم به حالت کارخونه ای برمیگرده ( اعم از نر م افزاری و حتی پارتیشن بندی درایو ها که همگی به یک درایو تبدیل میشن )
ریکاوری که تموم شد ، حالا سیستم که میخواد بیاد بالا ، توی محیط داس ، با این ارور مواجه میشم:
error : no such partition
<grub rescue

ممنون میشم راهنماییم کنید.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #13 : 28 امرداد 1392، 06:59 ب‌ظ »
دوستان عزیزم سلام.وقتتون بخیر و خسته نباشید و خدا قوت
واقعیتش من به یک مشکل برخوردم وبا توجه به اینکه هیچی از اوبنتو سر در نمیارم ، ازتون کمک میخوام و ممنون میشم کمکم کنید
من اول ویندوز 7 اوریجینال داشتم و اومدم کنارش اوبونتو 13.04 رو هم نصب کردم. امروز اومدم و کلا ویندوزمو زدم ریکاوری کردم و همون جور که میدونید ، موقع ریکاوری ویندوز لپ تاپ ، سیستم به حالت کارخونه ای برمیگرده ( اعم از نر م افزاری و حتی پارتیشن بندی درایو ها که همگی به یک درایو تبدیل میشن )
ریکاوری که تموم شد ، حالا سیستم که میخواد بیاد بالا ، توی محیط داس ، با این ارور مواجه میشم:
error : no such partition
<grub rescue

ممنون میشم راهنماییم کنید.
سوالتونو تو این تاپیک نباید مطرح میکردید،من زیاد سر در نمیارم ولی گفتید:

نقل‌قول
همون جور که میدونید ، موقع ریکاوری ویندوز لپ تاپ ، سیستم به حالت کارخونه ای برمیگرده ( اعم از نر م افزاری و حتی پارتیشن بندی درایو ها که همگی به یک درایو تبدیل میشن )
در اینصورت باید همه ی پارتیشنهاتون به یک پارتیشن تبدیل شدند درسته؟ اگر بله پس احتمال میدم اوبونتوی شما پاک شده،از اول نصبش کنید.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین hadi_yousefii

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاسخ : نصب سیستم جدید (فعلا که حل شده)
« پاسخ #14 : 28 امرداد 1392، 07:34 ب‌ظ »
منم تازه واردم و زیاد بلد نیستم . شرمنده .
آره خب اوبونتو پاک شده ولی فکر کنم مشکل از گراذه و کلا من حتی نفهمیدم چی چی هست و چه طوری باید درستش کنم.من نمیخوام اوبونتو نصب کنم.میخوام فقط همون ویندوز 7 باشه