0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دوستان. میشه ابونتو 12.4 رو بدون اینکه پاک کرد به mint تبدیل کرد؟
sudo add-apt-repository ppa:gwendal-lebihan-dev/cinnamon-stablesudo apt-get updatesudo apt-get install cinnamon cinnamon-session cinnamon-settings
نقلقول از: mohammadgolfami در 29 امرداد 1392، 11:05 بظسلام دوستان. میشه ابونتو 12.4 رو بدون اینکه پاک کرد به mint تبدیل کرد؟سلاماگر منظورت داشتن میزکار سینامون روی اوبونتو هست بله میشه ( البته من خودم این راه را امتحان نکردم )دستورات زیر را در ترمینال اجرا کن .کد: [انتخاب]sudo add-apt-repository ppa:gwendal-lebihan-dev/cinnamon-stablesudo apt-get updatesudo apt-get install cinnamon cinnamon-session cinnamon-settings
تصویری که شما گذاشتید میزکار Unity روی ubuntu هست و ارتباطی با mint نداره...
معلومه شما هنوز به دسکتاپ ویندوز علاقه دارید unity انعطافپذیری بیشتری نسبت به cinnamon داره. حتی اگه خیلی علاقه به شخصی سازی دارید و حوصلهتون هم زیاده برید سراغ میزکار xfce
نقلقول از: سید ظهیر قاضوی در 30 امرداد 1392، 12:04 بظمعلومه شما هنوز به دسکتاپ ویندوز علاقه دارید unity انعطافپذیری بیشتری نسبت به cinnamon داره. حتی اگه خیلی علاقه به شخصی سازی دارید و حوصلهتون هم زیاده برید سراغ میزکار xfceنه اتفاقا. من حتی گنوم رو نصب کردم اما هنوز از یونیتی استفاده می کنم. البته دوست دارم یونیتی یه کم ظریف تر باشه. یه جورایی از این مثلثای کوچیکی که کنار یه پنجره وقتی از دو تا بیشتر بازه تو لانچر می ذاره خوشم نمیاد. نمی شه کاریش کرد؟ احساس می کنم جا تنگه!
نقلقول از: mohammadgolfami در 30 امرداد 1392، 04:50 بظنقلقول از: سید ظهیر قاضوی در 30 امرداد 1392، 12:04 بظمعلومه شما هنوز به دسکتاپ ویندوز علاقه دارید unity انعطافپذیری بیشتری نسبت به cinnamon داره. حتی اگه خیلی علاقه به شخصی سازی دارید و حوصلهتون هم زیاده برید سراغ میزکار xfceنه اتفاقا. من حتی گنوم رو نصب کردم اما هنوز از یونیتی استفاده می کنم. البته دوست دارم یونیتی یه کم ظریف تر باشه. یه جورایی از این مثلثای کوچیکی که کنار یه پنجره وقتی از دو تا بیشتر بازه تو لانچر می ذاره خوشم نمیاد. نمی شه کاریش کرد؟ احساس می کنم جا تنگه!نمیدونم، فکر نکنم بشه (البته تو لینوکس هیچکاری نشد نداره!)
یونیتی از لحاظ شخصی سازی بهتر از گنومه.ولی خب بازم به نظر من kde از لحاظ همسویی با سلیقه ی کاربر هنوز بهترینه.اونجا هرکاری که بخوای میتونی بکنی و هر بلایی که خواستی میتونی سره پنجره هات بیاری.ولی خب با یونیتی هم میشه اون مشکل تورو رفع کرد.