انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم‌عامل تمامی سرورهای گنو، تریسکل است :)  (دفعات بازدید: 4322 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
پاسخ : سیستم‌عامل تمامی سرورهای گنو، تریسکل است :)
« پاسخ #15 : 26 شهریور 1392، 08:24 ب‌ظ »
دوستان رعایت کنید، ترولینگ تا حدی در کافه قابل‌پذیرشه، ولی نه رد بقیه‌ی بخش‌های فروم. الآن یه نفر ناآشنا بیاد این متن رو بخونه ممکنه باور کنه واقعاً سی‌پی‌یوی آزاد نداریم. برای آگاه‌سازی اون دوستانی که ممکنه مطالب طنز بالا رو باور کرده باشن بهشون توصیه می‌کنم مثلاً در مورد پرودازنده‌های سری اسپارک شرکت سان تحقیق کنن، یا آل‌وینر، یا اوپن‌ریسک، یا لئون، یا امبر و یا خیلی از پردازنده‌های دیگه
آقا دانیال شما که انقدر کلاست بالاست که جواب بی کلاسایی مثل منو نمیدی و حتی پست منو بصورت غیر مستقیم جواب دادی (گفتی مطلب طنز بالا)، حالا میتونم ازت خواهش کنم یه مقدار خاکی باشی و به این حقیر بفرمایی اون سی پی یوهایی که میگی آزاده دقیقأ لینکش کجاست؟ این سی پی یوها 100% آزادن یا مدارهای غیر آزاد هم داخلشون هست؟؟؟ این شرکت سان که گفتی همون شرکت sun microsystems هستش یا یه شرکت دیگست؟ به فرض این مدلهای اسپارک و آلوینر رو تو اینترنت پیدا کردم، از کجا و بر اساس چه مدرکی بفهمم که این کاملأ مدارش آزاده؟ والا من سرچ هم بخوام بکنم نمیدونم دقیقأ باید دنبال چی بگردم، شما که اطلاعات دقیق داری لطف کن یه لینک مشخص بده تا ما و بقیه بررسی کنیم، خدای نکرده سوء تفاهم نشه، قرار نیست روی همدیگه رو کم کنیم، قراره از همدیگه یه چیزی یاد بگیریم، شما یه منبع معتبر معرفی کن که ثابت کنه این سی پی یوها 100% آزادن، لینکشو بده بریم نگاه کنیم، اگه 100% آزاد بود میام همینجا به اشتباهم اعتراف میکنم و رسمأ ازت عذر خواهی میکنم.
اگرم سختته لینک بدی یا فکر میکنی کلاست پایین میاد، خب دیگه اختیار با خودته و منم مزاحمت نمیشم، ناسلامتی ناظری گفتن، کاربر عادی ای گفتن!
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1392، 09:45 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #17 : 27 شهریور 1392، 12:02 ق‌ظ »
دوستان رعایت کنید، ترولینگ تا حدی در کافه قابل‌پذیرشه، ولی نه رد بقیه‌ی بخش‌های فروم. الآن یه نفر ناآشنا بیاد این متن رو بخونه ممکنه باور کنه واقعاً سی‌پی‌یوی آزاد نداریم. برای آگاه‌سازی اون دوستانی که ممکنه مطالب طنز بالا رو باور کرده باشن بهشون توصیه می‌کنم مثلاً در مورد پرودازنده‌های سری اسپارک شرکت سان تحقیق کنن، یا آل‌وینر، یا اوپن‌ریسک، یا لئون، یا امبر و یا خیلی از پردازنده‌های دیگه
بخشید سوالم ناشیانست
ولی منظور شما دوستان از سی پیو آزاد یعنی چی ؟
یعنی رایگان
یا کیت و ساختارش آزاده (مگه میشه - یک تکنولوژی هست که میاد کشت یون میکنه و ترانزیستور های بسیار ریز در حد نانو درست میکنه) نمیشه که مثلا بگیم آهان فلان تعداد خازن و دیود و فلان چیز میخواد بریم نقششو (نقشه ی مدارات) ازشون بگیریم (چون آزاده - گیرم بدن) بعد بسازیم ...
اگه این چنین هست ما هم فردا یک سیپیو بسازیم - چرا نمیکنیم - خب آزاد نیست -
من باز منظور آزادی رو اصلا تو این بخش نمی فهمم :(
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1392، 12:04 ق‌ظ توسط ابونتو عشق من »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 27 شهریور 1392، 12:27 ق‌ظ »
خدایا! آزاد چه ربطی به رایگان داره آخه؟ :o کجای این دو کلمه شبیه همه؟
مداراتش و مستنداتش آزاده و شما هم می‌تونی به کمک اون‌ها الآن یکی تو خونه ازش درست کنی اگه تکنولوژی ساختش رو داشته باشی، کسی هم جلوت رو نمی‌گیره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
« پاسخ #19 : 27 شهریور 1392، 07:19 ب‌ظ »
http://www.oracle.com/technetwork/systems/opensparc/index.html
حق با تو بود، معذرت میخوام و ممنونم بخاطر این مطلب مفیدی که ازت آموختم.
ای کاش برندهایی مثل جی ال اکس و مارشال و امثال اینها بجای دزدیدن معماری اینتل و کوآلکام و ...، از همین CPUهای اپن سورس استفاده کنن. (خب طبیعتأ اینا هنوز کارایی CPUهای اینتل و کوالکام رو ندارن).