انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: هک مودم و افزایش سرعت ADSL و اینترنت کابلی  (دفعات بازدید: 29784 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین crazy tux

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
منم پوزش میخوام زیادی تند رفتم. درست میگید هر کسی حق داره نظر خودش رو آزادانه بگه  :oops:

ربطی به این تاپیک شاید نداشته باشه ولی دانش 2 لبه داره. یکیش بندگی میاره (Enslaver edge) و دیگری آزادی (Liberator edge). تنها در صورتی دانش آزادی میاره که بین همه پخش شده باشه
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1387، 06:00 ب‌ظ توسط crazy tux »

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
با سلام
هر قانونی حتما درست نیست خیلی از قانون‌ها زوریه(محدودیت سرعت اینترنت)
پس اگر زورت رسید میتونی تغییرش بدی یا از اون پیروی نکنی
به نظر من crazy tux درست میگه
سانسور عمل کثیفیه. دانش باید بطور آزاد و بدون سانسور منتقل بشه. اینطوری باعث میشه فرضا در مورد این مسئله آی اس پی ها روش های جدیدی رو برای مقابله با این موضوع ابداع کنندیا علی

این درست! محدودیت سرعت هست و سرعت های بالاتر منوط بر اینه که هزینه‌ی بیشتری بدیم، ولی باید دید که این محدودیت رُ چه کسی و از کجا قرار داده، مطمئنا این کاری نیست که آی‌اس‌پی ها انجام داده باشند ...

امیدوارم منظور بنده رُ متوجه شده باشید !
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
 :D

لطفا این نقل و قول از قوانین انجمن رو به دقت مطالعه کنید!

نقل‌قول
۲. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
ارسال هرزنامه، انبوه‌ارسال، تبلیغات، نامه‌های زنجیروار، طرح و برنامه‌های شرکتهای هرمی و درخواستهای نامربوط و نامعقول نیز در این انجمنها ممنوع است.

۶. حق حذف و یا ویرایش ارسالهایی که به نحوی مغایرتی با قوانین سایت داشته باشند، برای مدیران و ناظران انجمن‌ها محفوظ است. روند حذف و یا ویرایش ارسالهای مغایر با قوانین سایت یک روند دستی است که توسط مدیران و یا ناظران سایت در یک زمان معقول انجام خواهد شد.

۱۳. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پیش نوشت:: این پست من بر می گرده به قبل از زمانی که مدیریت مشغول بروز رسانی ی انجمن بود
ی دونه عقب افتادم.;)
============
@};-
بسمه الله

فقط از همه ی دوستان خواهش می کنم یکمی منطقی تر باشیم. CrazyTUX عزیز که تازه افتخار دادن و به جمع ما پیوسته اند و محمد بوذری ی گل ام! ناربه ی عزیز و همه ی کسانی که برام عزیز هستید ....

اینکه بشه ی همچین کاری رو کرد! از لحاظ فنی یکمی دور از انتظار هستش! مگر آنکه شما بتونید روی سوئیج های ISP تون تغییراتی رو ایجاد کنید.
*** این رو در اکثر لینک هایی که در  این رابطه ارائه شده هم می تونید مشاهده کنید.

البته هرگز نمیشه چیزی رو به کل رد کرد! اما تا جایی که بنده خبر دارم.... ی همچین کاری از سمت کاربر امکان پذیر نیست.
خصوصا که اینجا محدودیت باند داریم. به فرض که بشه روی نوع بسته ها و توسط QoS ( البته بعید است ) تغییراتی داد و به نحوی میزان ترافیک عبوری رو هم افزایش داد! در نهایت با توجه به اینکه سقف ترافیک دارید! خب! خیلی زود تر تمام میشه و باقی ماه رو باید در آرامش و سکوت بسر کنید. ;)

من هم با شما موافق ام، دانستن عیب نیست! ولی دانستن هرچیزی هم.... لزومی نداره. اتفاقا هدف همه ی ماها که اینجا ایم همینه...
****یاد گرفتن و یاد دادن****

من پیشنهاد می کنم این پست رو ادامه بدید! ولی ازش ی استفاده ی مفید کنیم.  آیا واقعا به لحاظ فنی این باگ وجود داره؟
خب اگه هستش با ارائه ی اون به ی شرکت یی مثل سیسکو می تونید تحول ای در این زمینه ایجاد کنید.

اما هدف واقعا این هستش؟ هدف می تونه چیز دیگه یی هم باشه.  با این روش بدونه اینکه ISP متوجه باشه! بیشتر از خط امون بهره ببریم.

توجه:: بهره!   =>‌ معنا! میزان کار کرد سیستم نسبت به زمان

ی دیدگاه اقتصادی کاملا درست و منطقی! هر عقل سلیمی می پذیره. نه؟!

اما چرا نریم قفل ویندوز بشکنیم؟  ((‌ خواهش می کنم که به پیش داوری نه بخونید اینا رو و نه نظر بدید ))  => روی صحبت ام همه ی دوستان هستش
*** جواب:: من جوابی نمی دم...

ی خاطره :: ی بار یک آقای خیلی محترم ای داشت صحبت می کرد که نمی دونی! ما یکی رو تو فامیل داریم خدا! از تو خونه اش سیستم ما رو خاموش می کنه...
همه تون این کارو تو ویندوز باید دیده باشید SubSeven نه!؟

واقعا چقدر بار علمی داشت! در حد صفر! آیا دونستن ش ارزش یی هم داشت.
البته کسی که اون رو طراحی کرده! احسنت داره ! ۱+   اون دانش داشته....
ولی این همه هکر در پیتی های توی دنیا ریخته! تنها چیزی که می دونند اسم چند تا برنامه است  (( الان اینو کنایه ب یکی از بهترین های انجمن گفتم ها ))‌ می دونی که! ;)

منم خیلی دوست دارم ی روزی هکر بشم. اما از پنج سال قبل که اون بنده ی خدا با اون داستان های خفن ش رو شنیدم! توبه کردم به اینقدر کم اش رضایت بدم.
***‌ اخه بد بختی سه سال قبل از اون با همون ساب-سون کوفتی پدر یکی از بزرگتری ISP های تهران رو در آورده بودم (ای....ار ) ;)  لوم ندید ها
ولی ی بازی بچه گانه بود! همین

این داستان رو گفتم که فرق بین کسب دانش رو با کسب مهارت در خلاف کاری رو بیان کنم.

در زمانی که شما مودم DSL اتون رو روشن می کنید! یکمی دور خودش می گرده تا ببین دنیا دست کی ی. بعد شروع می کنه از طریق خط ارتباطی ی خارجی یش دنبال ی جایی که خودش رو ازش آویزون کنه. (سوئیچ ISP) و بعد از سلام و علیک گرم و دوستانه یی که می کنند (احراض هویت اولیه - فکر کنم pap) ...
***‌فاراب غلط دیگته هام با شما :) زیاد ولی سخت نگیر آبروم میره :D
... بر اساس آدرس مک شما سوئیچ می یاد و شما رو شناسایی می کنه و سرعت ارتباطی ی شما رو تعیین می کنه. ی مذاکره است! ولی اولیت با ISP نه شما

ی راه این هستش که مک آدرس یکی از مشترکین با سرعت خفن رو داشته باشید که بتونید ی کار خلاف رو رقم بزنید. اما اکثر ISP ها اینقدر ساده نیستد که به این راحتی به شما اعتماد کنند
CHAP:: پس اسم و رمز عبور برای بر قرار ارتباط از شما می خواهند. و البته با  ساب نت سازی ی مجازی و بسیاری ترفند های بسیار علمی جلوی هر گونه اشتباه ی رو می بندند.

برداشت::
احتمالا باید خیلی خفن باشید که دخل سوئیچ || روتر ||‌ سرور احراض هویت || سرور حسابرسی و ی سرور دیگه از ISP تون رو در بیارید که بتونید سرعت ارتباطی ی خودتون رو افزایش بدید.

هکر ای با این مشخصات احتمالا در محل کار ش دسترسی به خط گیگ  داره!

نیازی ب این بچه بازی ها نداره...
.
.
.
.
.
.

این ها رو هم عرض نکردم که به کسی اهانت یی شده باشه. لطفا با دید فنی ببینید! نه برداشت شخصی....

لومیون ی شعری داشت اون قدمی ندیما! گاهی زیر پست هاش می زند! ( البته ی خط ش هم تو ذهن ام نیست :D)

اوبونتو یعنی .....
لینوکس یعنی .....
اوپن سورس یعنی .....

هر کسی تفسیر خودش رو از قانون داره! مرد انقلابی ی عزیزم. :)‌ خیلی قانون ها درست نیست. اما این دلیل خوبی برای نقض ش نیست. ==>‌ خلاف قانون است.

اما میشه در جهت تغییر قانون گام برداشت. به جای خودش و به راه خودش و به سبک خودش...  طبق قانون باید قانون های اشتباه رو از راه قانونی اصلاح کرد.

@}:-
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1387، 10:56 ب‌ظ توسط علیرضا طالقانی »
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
:D

لطفا این نقل و قول از قوانین انجمن رو به دقت مطالعه کنید!

نقل‌قول
۲. شما توافق میکنید که هیچ‌گونه ارسال ناقض قوانین حق نشر و طبع (Copyright) بدون اجازه رسمی از صاحبان آن حق نخواهید داشت.
ارسال هرزنامه، انبوه‌ارسال، تبلیغات، نامه‌های زنجیروار، طرح و برنامه‌های شرکتهای هرمی و درخواستهای نامربوط و نامعقول نیز در این انجمنها ممنوع است.

۶. حق حذف و یا ویرایش ارسالهایی که به نحوی مغایرتی با قوانین سایت داشته باشند، برای مدیران و ناظران انجمن‌ها محفوظ است. روند حذف و یا ویرایش ارسالهای مغایر با قوانین سایت یک روند دستی است که توسط مدیران و یا ناظران سایت در یک زمان معقول انجام خواهد شد.

۱۳. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

حتما  ;)

عجب پس حالا شدم ؛آقای پر مدعا؛ و مثلا خواستم با زدن این تاپیک به شما بگم خیلی حالیمه؟ خوبه تو همون پست اول گفتم من که چیزی حالیم نشد و اگر کسی چیزی میدونه بمنم بگه. نه عزیز جان من ازین سندروم های جلب توجه و تکبر ندارم. هندونه زیر بغل من نذار.

مبحث هم درباره یه مورد مرتبط به کامپیوتر است پس حق داشتم که تو کافه اوبونتو ایجادش کنم.

از یه عده آدم که اسم خودشونو گذاشتن ؛آزادی طلب؛ و این چیزا توقع نداشتم اینقدر ؛خود سانسورگر؛ باشن
عجب پس حالا شدم ؛آقای پر مدعا؛ و مثلا خواستم با زدن این تاپیک به شما بگم خیلی حالیمه؟ خوبه تو همون پست اول گفتم من که چیزی حالیم نشد و اگر کسی چیزی میدونه بمنم بگه. نه عزیز جان من ازین سندروم های جلب توجه و تکبر ندارم. هندونه زیر بغل من نذار.

مبحث هم درباره یه مورد مرتبط به کامپیوتر است پس حق داشتم که تو کافه اوبونتو ایجادش کنم.

از یه عده آدم که اسم خودشونو گذاشتن ؛آزادی طلب؛ و این چیزا توقع نداشتم اینقدر ؛خود سانسورگر؛ باشن

اگه توجه بشه توهینی به شما نکردم و فقط یه نظر دادم و یه سوال.

حالا امیدواریم دیگه بحث به جاهای دیگه نره.  ;)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
+1  :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
استاد طالقانی مثل همیشه کارت درسته  =D>
به غول خودت @};-

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
دوست عزیز شغل بنده دقیقا در همین ارتباط هست.نکات فنی به زبان ساده رو دوستم علیرضا فرمودن. اضافه می‌کنم که پهنای باند هر کاربر DSL در ایران بر روی پورت مخابراتیش تعریف میشه. مثلا خط تلفنی که من الان از منزل با اون کانکت هستم، ۳۸۴/۲۵۶ هست. و بعد شما به یک نام کاربری و رمز عبور نیاز دارید که به نرم افزار اکانتینگ متصل شید. که این کار توسط نرم افزار IBS انجام میشه. حالا من اگه user/pass یه خط ۶۴ Kb رو داشته باشم، میتونم با سرعت ۳۸۴ کار کنم. پس نتیجه میگیریم که شما به هیچ عنوان قادر به افزایش پهنای باند خودتون حداقل با سیستم های ISP های موجود نیستید. امکان تغییر در اکانت هم از قائده‌ی هک وب سرور ها تبعیت میکنه و با اینکه سرور ها لینوکس هستند، اما نفوذ به اونها غیر ممکن نیست.
Godisnowhere

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
یا علی

آفلاین umj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
فکر نکنم که در جای به غیر از ایران در 5 سال آینده این تکنولوژی پیشرفته قابل بهره برداری باشه ! \\:D/کنجکاو شدید بدونید اون چیه سرعت 1 گیگابایت در ثانیه بله درست شنیدید سرعت 1 گیگابایت اونم ماهی 4 هزار تومان بله  عالیه \\:D/ :) فقط یک مشکلی هست اونم اینکه  .اونم اینکه محدودیت حجمی 1 گیگ هست ولی همینش خوبه نه؟ :D :P
خیلی دوست دارم یک نگاهی به تعرفه های اینترنت پرسرعت واقعی و بدون محدویت حجمی و اینجور مسخره بازی ها در کشور های همسایه کنید برای سرچ دنبال شرکت های ارائه دهنده در آن کشور باشید برای مثال از پاکستان و هندوستان شروع کرده و بعد سراغ افغانستان رفته ولی یک پیشنهاد طرف کشورهای همسایه شمالی و جنوبی نروید که فقط افسردگی به ارمغان میاره :oops: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) >:( >:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
فکرکنم تا یک ماه پیش قرار بود تعرفه را کاهش بدهند صبانت که از دم عید تا الان توی بنر تبلیغاتیش زده (( جشنواره صبانت با قیمت های باورنکردنی بزودی ... ))
من نمی دونم این بزودی چه وقت میرسه  ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1387، 11:02 ب‌ظ توسط umj »
سکوت نسیم اکسیژن      آرامش یک تبسم