انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میخوام یه سایت درست کنم راهنمایی کنید لطفا  (دفعات بازدید: 11816 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
دوستان من میخواستم یه سایت (در زمینه هنر) درست کنم و خیلی دوست دارم تمام کارهاش رو خودم انجام بدم ولی کااااااملا صفر کیلومتر هستم و هیچی درباره این قضیه نمیدونم!اصلا نمیدونم چه کار باید بکنم
لطفا درباره مراحل این کار از شروعش! به شکل مبتدی برام توضیح بدید
پیشاپیش ممنون :)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
پاسخ : میخوام یه سایت درست کنم راهنمایی کنید لطفا
« پاسخ #1 : 02 شهریور 1392، 02:09 ق‌ظ »
این کار به روش‌های مختلفی می‌تونه انجام بشه، ولی این روش حرفه‌ای انجام این کار هستش.

قدم اول نوشتن و مشخص کردن خصوصیات و مشخصات سایت هستش. این که در سایت باید چه صفحه‌هایی داشته باشید، توی هر صفحه چه کارهایی میشه انجام داد، چه چیزهایی الان لازم نیست ولی بعدا باید انجام بشه، ...

قسمت بعدی، کار گرافیک اون سایته.
گرافیست‌ها عموما با کاغذ شروع می‌کنند. عموما اول روی کاغذ چندین طرح می‌زنید و می‌بینید که کدوم بیشتر مورد علاقه‌تون هستش. این قسمت تنها یک پیش‌طرح از کار هستش. بعد این طرح رو به صورت یک عکس در برنامه‌ای که می‌خواید، مثلا GIMP، در میارید. این عکس دقیقا باید مثل این باشه که از روی یک سایت Screenshot گرفتید. تنظیماتی که می‌خواید رو انجام می‌دید تا دقیقا بشه شکل سایتی که می‌خواید در بیادش.
طبق مشخصات طرح، برای تمامی صفحه‌های مختلفی که لازم دارید، طراحی لازم رو انجام می‌دید. مسلما اگر دو صفحه تنها در متن متفاوت هستند و بقیه قیافه سایت شبیه یک صفحه دیگه هست، لازم نیست هر صفحه رو برای متنش چندین بار داشته باشید.

در سایت‌های حرفه‌ای این کار توسط گرافیست انجام می‌شه.

قدم بعدی، HTML هست. عکسی که دارید باید قابل فهم برای مرورگرتون باشه. خروجی این کار می‌شه یک فایل HTML عموما همراه با یک سری عکس و فایل‌های CSS و گاهی Web-Fontها. حتما سراغ یادگیری HTML5 برید و با اون سایتتون رو بسازید. البته یاد گرفتن استانداردهای قدیمی می‌تونه خوب باشه، ولی خوب نباید از اون‌ها استفاده بشه.

قسمت بعدی، Javascript هستش. سایت شما عموما نیاز داره کمی Interactive باشه. مثلا ماوس رو که روی یک منو می‌برید، رنگش عوض شه یا یک منو دیگه باز باشه یا اینکه گالری شما بدون عوض شدن صفحه، عکس جدیدی رو بازخوانی کنه. این موارد رو به HTML اضافه می‌کنید و حالا یک سایت کاملا Static دارید.

قدم بعدی، طراحی بانک اطلاعاتی این سایت هستش. معمول‌ترین بانک اطلاعاتی که در حال حاضر استفاده می‌شه MySQL هستش. ابتدا باید یک طرح کلی از بانک اطلاعاتی‌ای که لازم دارید تهیه کنید. تمام جدول‌ها و اطلاعاتی که لازم دارید باید در این قسمت انجام بشه. بعد از اون بر اساس مشخصات سایت، تمام Queryهایی که دارید رو می‌نویسید. الان بانک اطلاعاتی شما آماده هستش و تمام Queryها هم دارید و از یک طریقی این Queryها اجرا بشه و سایت شما آمادست.

قسمت بعدی، توسعه سایت با زبانی مثل PHP هستش که اطلاعات بتونه بدون نیاز به تغییر HTML قابل دیدن باشه. این قسمت تمامی قسمت‌های قبل رو به هم مرتبط می‌کنه. برای این قسمت باید PHP رو یاد بگیرید و بعد هم کار با Frameworkها رو یاد بگیرید.

انتظار نداشته باشید در زمان کمی راه بیافتید. این کار زمان لازم داره. برای شروع، می‌تونید با یک گرافیک ساده و یادگیری HTML5 شروع کنید.

در صورتی که نمی‌خواید زمان زیادی بذارید یا نمی‌خواید این کار رو به صورت حرفه‌ای انجام بدید، یا تنها برای کار شخصی خودتون یک سایت لازم دارید، سراغ CMSهایی مثل Wordpress یا Drupal برید.

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #2 : 02 شهریور 1392، 10:43 ق‌ظ »
سلام
یه دونه ورپرس نصب کنید حلله ::)

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #3 : 02 شهریور 1392، 10:44 ق‌ظ »
این کار به روش‌های مختلفی می‌تونه انجام بشه، ولی این روش حرفه‌ای انجام این کار هستش.

قدم اول نوشتن و مشخص کردن خصوصیات و مشخصات سایت هستش. این که در سایت باید چه صفحه‌هایی داشته باشید، توی هر صفحه چه کارهایی میشه انجام داد، چه چیزهایی الان لازم نیست ولی بعدا باید انجام بشه، ...

قسمت بعدی، کار گرافیک اون سایته.
گرافیست‌ها عموما با کاغذ شروع می‌کنند. عموما اول روی کاغذ چندین طرح می‌زنید و می‌بینید که کدوم بیشتر مورد علاقه‌تون هستش. این قسمت تنها یک پیش‌طرح از کار هستش. بعد این طرح رو به صورت یک عکس در برنامه‌ای که می‌خواید، مثلا GIMP، در میارید. این عکس دقیقا باید مثل این باشه که از روی یک سایت Screenshot گرفتید. تنظیماتی که می‌خواید رو انجام می‌دید تا دقیقا بشه شکل سایتی که می‌خواید در بیادش.
طبق مشخصات طرح، برای تمامی صفحه‌های مختلفی که لازم دارید، طراحی لازم رو انجام می‌دید. مسلما اگر دو صفحه تنها در متن متفاوت هستند و بقیه قیافه سایت شبیه یک صفحه دیگه هست، لازم نیست هر صفحه رو برای متنش چندین بار داشته باشید.

در سایت‌های حرفه‌ای این کار توسط گرافیست انجام می‌شه.

قدم بعدی، HTML هست. عکسی که دارید باید قابل فهم برای مرورگرتون باشه. خروجی این کار می‌شه یک فایل HTML عموما همراه با یک سری عکس و فایل‌های CSS و گاهی Web-Fontها. حتما سراغ یادگیری HTML5 برید و با اون سایتتون رو بسازید. البته یاد گرفتن استانداردهای قدیمی می‌تونه خوب باشه، ولی خوب نباید از اون‌ها استفاده بشه.

قسمت بعدی، Javascript هستش. سایت شما عموما نیاز داره کمی Interactive باشه. مثلا ماوس رو که روی یک منو می‌برید، رنگش عوض شه یا یک منو دیگه باز باشه یا اینکه گالری شما بدون عوض شدن صفحه، عکس جدیدی رو بازخوانی کنه. این موارد رو به HTML اضافه می‌کنید و حالا یک سایت کاملا Static دارید.

قدم بعدی، طراحی بانک اطلاعاتی این سایت هستش. معمول‌ترین بانک اطلاعاتی که در حال حاضر استفاده می‌شه MySQL هستش. ابتدا باید یک طرح کلی از بانک اطلاعاتی‌ای که لازم دارید تهیه کنید. تمام جدول‌ها و اطلاعاتی که لازم دارید باید در این قسمت انجام بشه. بعد از اون بر اساس مشخصات سایت، تمام Queryهایی که دارید رو می‌نویسید. الان بانک اطلاعاتی شما آماده هستش و تمام Queryها هم دارید و از یک طریقی این Queryها اجرا بشه و سایت شما آمادست.

قسمت بعدی، توسعه سایت با زبانی مثل PHP هستش که اطلاعات بتونه بدون نیاز به تغییر HTML قابل دیدن باشه. این قسمت تمامی قسمت‌های قبل رو به هم مرتبط می‌کنه. برای این قسمت باید PHP رو یاد بگیرید و بعد هم کار با Frameworkها رو یاد بگیرید.

انتظار نداشته باشید در زمان کمی راه بیافتید. این کار زمان لازم داره. برای شروع، می‌تونید با یک گرافیک ساده و یادگیری HTML5 شروع کنید.

در صورتی که نمی‌خواید زمان زیادی بذارید یا نمی‌خواید این کار رو به صورت حرفه‌ای انجام بدید، یا تنها برای کار شخصی خودتون یک سایت لازم دارید، سراغ CMSهایی مثل Wordpress یا Drupal برید.
nixoeen +++++++++
فقط چند تا سوال:نمیشه با پایتون کار کرد؟آخه شنیدم الان خیلی از سایت ها الان از اون استفاده میکنن.به جای جاوا چی نمیشه از همون پایتون استفاده کرد؟
بعد لازم نیست چیزی از هاست و شبکه و اینا بلد باشیم؟
این فریمورک ها دقیقا چیکار میکنن؟برای چه کاری هستن؟من گشتم چندتا سایت پیدا کردم که چیز زیادی دستگیرم نشد.اگه حداقل لینکی چیزی بدید ممنون میشم.
MySQL تلفظش چطوریه؟
راستی دقیقا کار زبان برنامه نویسی این وسط چیه؟
ببخشید زیاد شد ممنون

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #4 : 02 شهریور 1392، 10:49 ق‌ظ »
سلام

تایید میشه. من هم وردپرس رو پیشنهاد میدم.

+ جناب nixoeen همه چیز رو به بهترین شکل توضیح دادن. واقعا جای تشکر داره.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #5 : 02 شهریور 1392، 10:53 ق‌ظ »
سلام

تایید میشه. من هم وردپرس رو پیشنهاد میدم.

+ جناب nixoeen همه چیز رو به بهترین شکل توضیح دادن. واقعا جای تشکر داره.
متاسفانه وردپرس قابلیت هایی رو که من میخوام نداره.سایت مد نظر من یهچیز تومایه های تویتر هست(تویتر نه فقط از لحاظ طرز ستفاده شبیهش)
راستی منابع برای یادگیری html5 چیرو پیشنهاد میکنید؟
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1392، 11:15 ق‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 شهریور 1392، 12:26 ب‌ظ »
متاسفانه وردپرس قابلیت هایی رو که من میخوام نداره.سایت مد نظر من یهچیز تومایه های تویتر هست(تویتر نه فقط از لحاظ طرز ستفاده شبیهش)
خودم تا حدودی ویدیوهای lynda.com رو دیدم. اما آموزش ویدیویی هم خیلی کنده و هم موارد اضافه زیاد داره. این آموزشهای practicalـی که وجود داره رو زیاد نمی‌پسندم. چون یه پروژه رو شروع می‌کنن و تا آخرش روی همون پروژه پیش میرن. حتی اگه من بیننده با اون پروژه حال نکنم و یا اصلا فیلدی که مدنظرم هست چیز دیگه‌ای باشه. در ضمن دزدیدن ویدیوهای lynda.com اصلا کار خوبی نیست. ;)
منابعی که خودم خیلی دوستشون دارم اولین همین w3schools هست که خیلی هم روتینه. یعنی همه همین رو پیشنهاد میدن. (حق هم دارن البته!). به این آدرس:
http://www.w3schools.com/html/html5_intro.asp
این هم گزینه دومم هست:
http://www.tutorialspoint.com/html5/html5_quick_guide.htm
اینجا هم چیزهای خوبی پیدا میشه. فقط الان یه خرده ناقصه:
http://www.webplatform.org/

Henry Ford

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #7 : 02 شهریور 1392، 12:34 ب‌ظ »
خودم تا حدودی ویدیوهای lynda.com رو دیدم. اما آموزش ویدیویی هم خیلی کنده و هم موارد اضافه زیاد داره. این آموزشهای practicalـی که وجود داره رو زیاد نمی‌پسندم. چون یه پروژه رو شروع می‌کنن و تا آخرش روی همون پروژه پیش میرن. حتی اگه من بیننده با اون پروژه حال نکنم و یا اصلا فیلدی که مدنظرم هست چیز دیگه‌ای باشه. در ضمن دزدیدن ویدیوهای lynda.com اصلا کار خوبی نیست. ;)
منابعی که خودم خیلی دوستشون دارم اولین همین w3schools هست که خیلی هم روتینه. یعنی همه همین رو پیشنهاد میدن. (حق هم دارن البته!). به این آدرس:
http://www.w3schools.com/html/html5_intro.asp
این هم گزینه دومم هست:
http://www.tutorialspoint.com/html5/html5_quick_guide.htm
اینجا هم چیزهای خوبی پیدا میشه. فقط الان یه خرده ناقصه:
http://www.webplatform.org/
منابع فارسی چی؟چیز خوبی پیدا نمیشه؟

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 شهریور 1392، 01:54 ب‌ظ »
منابع فارسی چی؟چیز خوبی پیدا نمیشه؟
متاسفانه من چیزی ندیدم...

Henry Ford

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #9 : 02 شهریور 1392، 07:17 ب‌ظ »
دوستان براى بقيه سوالا نظرى نداريد؟

آفلاین farshid-foss

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 283
    • محتوای باز
« پاسخ #10 : 02 شهریور 1392، 07:25 ب‌ظ »
اگر زیاد سایت پیچیده ای نمیخواید بسازید، حتما لزومی به یادگیری کدنویسی های تحت وب مثل HTML، CSS و PHP نیست.
کافیه که روش کار کردن با یکی از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) رو یاد بگیرد. مثل Wordpress یا Joomla. در ادامه CMS مورد نظر رو روی هاست و دومینی که خریداری نموده اید، نصب کنید. در صورت عدم توانایی در نصب، شرکت مربوطه (جایی که ازش Host و Domain را خریده اید) با هزینه ای اندک (معمولا 3000 تومان تا 5000 هزار تومان) این کار را انجام میدهد. در ادامه کافیست یک قالب یا پوسته (Template) برای سایت خود آماده کنید که میتونید از پوسته های رایگان و یا پولی موجود در اینترنت استفاده کنید و یا از نرم افزارهای گرافیکی طراحی قالب برای سیسستمهای مدیریت محتوا بهره ببرید که برای نمونه بارز آن، میتوان نرم افزار قدرتمند آرتیستیر (Artisteer) را نام برد که کاملا گرافیکی است (بدون درگیری با کدنویسی) و براحتی میتوان با آن قالب طراحی کرد. اما متاسفانه این برنامه فقط نسخه ویندوزی دارد ولی خوشبختانه بطور رایگان (البته با نقض کپی رایت!) میشه اون رو در اینترنت (حتی در سایتهای فارسی) یافت کرد. کافیست تا با گوگل دوست باشید!
نهایتا لازمه که شما بر اساس انتخابی که کردید (جوملا یا وردپرس و یا ...) روش کار با سیستم مدیریت محتوا را (باز هم بدون درگیری با کدنویسی) یاد بگیرید.
نمونه هایی از کتبی در این زمینه به زبان شیرین پارسی در سایت بنده موجوده:
http://libooks.ir/index.php/web-site
موفق باشید.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #11 : 02 شهریور 1392، 07:32 ب‌ظ »
تا حدودى با اين سيستما آشنايى دارم.فكر نكنم بتونم يه چيز مشابه تويتر ازش در بيارم.در ضمن بيشتر قصدم يادگيريه.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #12 : 02 شهریور 1392، 07:35 ب‌ظ »
تا حدودى با اين سيستما آشنايى دارم.فكر نكنم بتونم يه چيز مشابه تويتر ازش در بيارم.در ضمن بيشتر قصدم يادگيريه.

برو تو اسكريپتاى سافت پديا بخش ميكروبلاگينگ رو ببين .

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #13 : 02 شهریور 1392، 07:36 ب‌ظ »
شیرترانیکس فوق العاده شبیه هست

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #14 : 02 شهریور 1392، 07:39 ب‌ظ »
ممنون از پاسخ همگى امروز اون ميكرو بلاگينگ رو ديدم ول دقيقا ندونستم چي كارش كنم.ممنون ميشماگه جواب سوالاي بالامو هم بديد