اگر هدف از زدن سایت اینه که فقط یه سایتی زده بشه و با احداث اون سایت اصطلاحا شما در قالب پروژه طراحی سایت رو یاد بگیرید؛ طبق فرمایش دوستان از هاست و دومین رایگان استفاده کنید. (که البته بنده در این صورت هم هاست و دومین رایگان رو توصیه نمیکنم)
ولی اگر بناست طبق فرمایش خودتون سایتی فعال در زمینه هنر راه اندازی کنید؛ به هیچ وجه هاست و دومین رایگان توصیه نمیشه. چون تا اونجایی که میدونم امنیت زیاد بالایی نخواهد داشت و کیفیت هم چندان مطلوب نخواهد بود. (قطع و وصل شدنهای متعدد)
من پیشنهادم استفاده از CMS هستش که برای شروع میتونید قبل از خرید هاست و دومین، سیستم مدیریت محتوای مربوطه رو (بر فرض مثال جوملا یا وردپرس) بر روی localhost نصب کنید. (یعنی روی هارد خودتون؛ نه روی اینترنت!) و خرابکاریهاتون رو اونجا انجام بدین و روند آزمون و خطاییتون رو اونجا پی بگیرید و هر وقت دستتون راه افتاد بعد از تهیه هاست و دومین، فعالیت رو در روی نت در پیش بگیرید.
برای اینکه یک CMS رو روی لوکال هاست نصب کنید؛ میباست بسترسازیهای لازم رو روی PC انجام بدین. در ویندوز باید WAMP یا XAMP رو نصب کنید و در لینوکس LAMP رو.
این از آموزش نصب LAMP در اوبونتو (از وبلاگ خودم):
http://blog.libooks.ir/?p=295نهایتا برای خرید هاست و دومین من «
میهن وب هاست» رو پیشنهاد میکنم. بنده تمام سایتهایی رو که راه اندازی کردم هاست و دومینشون رو از این سایت خریداری نمودم و شدیدا هم ازشون راضیم. هم کیفیت مطلوبی داره، هم پشتیبانی قوی و سریعی داره و هم قیمتهای مناسبی داره.
Domain بسته به انتخابتون (com org net و یا ir) قیمت مشخصی داره که ارزونترینش ir هست. ولی هاست هم بسته به نیازتون (یعنی حجمش) قیمتهای متفاوتی داره.
CMS ای که نصب میشه حجم چندانی نخواهد داشت. نهایتا 50MB و بسته به فایلهایی که دارید حجم مورد نیاز رو تخمین بزنید. اگر بنا نیست فایلی برای دانلود بازدیدکنندگان در سایت آپلود شود و فقط مطالب آموزشی و متشکل از متن و عکس خواهد بود. من به شخصه 1GB رو پیشنهاد میکنم. (حتی زیاد هم هست) نگران نباشید اگر هاست پر شد میتونید حجم رو ارتقاء بدید. (سایت بنده یعنی
لیبوکس فعلا حجم هاستش 3GB هست) ولی اگر قراره کلا سایت دانلودی باشه مثل «
میهن دانلود» (که هاست اونم متعلق به میهن وب هاست هستش) قضیه فرق میکنه و باید هاست دانلود بخرید که گرونتره.
نکته آخر: حتما هاست بر روی سرور لینوکس رو بگیر (سرعت بالاتر، کیفیت مطلوبتر و امنیت بیشتر)
موفق باشید