انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ماهنامه نرم افزار های آزاد (تاریخ انتشار )  (دفعات بازدید: 14381 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
من هم یکی از کسانی بودم که گفتم کمک می‌کنم ولی نکردم :
دلایل :
۱- پیشنهاد دادم قبل از انتشار ، مطالب در انجمن قرار داده شود تا هر کسی که می‌تواند کمک کند اما گویا این linuxtoday  خیلی مهم بود .
۲- پیشنهاد دادم  قبل از تهیه مطالب ، عنوان‌ها را در انجمن قرار دهیم تا اگر کسی توان کمک داشت ، بتواند کمک کند .
۳- وبلاگ و سایت دوستان لینوکسی را همه‌ ما می‌شناسیم و مجوز استفاده از مطالب آنها را هم می‌دانیم . پس شما می‌توانید طبق آن مجوزها از مطالب استفاده کنید .
۴- اما در کل من احساس کردم که این‌کار بیشتر جنبه‌ی شخصی دارد نه علمی و گروهی . برایتان آرزوی موفقیت می‌کنم اما بار کج به منزل نمی‌رسد . ](*,)
پ.ن : فکر کنم دوستان در این مدت کم‌و‌بیش با لحن نوشته‌های من آشنا باشند. لحنم تند است اما منظور و قصد توهین به کسی را ندارم . :-X
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پاسخ به: آموزش لینوکس از طریق روزنامه (دریاف
« پاسخ #46 : 25 اسفند 1387، 11:43 ب‌ظ »
با سلام
من هم یکی از کسانی بودم که گفتم کمک می‌کنم ولی نکردم :
دلایل :
۱- پیشنهاد دادم قبل از انتشار ، مطالب در انجمن قرار داده شود تا هر کسی که می‌تواند کمک کند اما گویا این linuxtoday  خیلی مهم بود .
۲- پیشنهاد دادم  قبل از تهیه مطالب ، عنوان‌ها را در انجمن قرار دهیم تا اگر کسی توان کمک داشت ، بتواند کمک کند .
۳- وبلاگ و سایت دوستان لینوکسی را همه‌ ما می‌شناسیم و مجوز استفاده از مطالب آنها را هم می‌دانیم . پس شما می‌توانید طبق آن مجوزها از مطالب استفاده کنید .
۴- اما در کل من احساس کردم که این‌کار بیشتر جنبه‌ی شخصی دارد نه علمی و گروهی . برایتان آرزوی موفقیت می‌کنم اما بار کج به منزل نمی‌رسد . ](*,)
پ.ن : فکر کنم دوستان در این مدت کم‌و‌بیش با لحن نوشته‌های من آشنا باشند. لحنم تند است اما منظور و قصد توهین به کسی را ندارم . :-X
یا علی

دوست عزیز من جواب پست شما را به ترتیب شماره های خودتون می گم در ضمن منم لحن حرف زدنم یکم تند همه دوستای خودم هم می گن این حرفو ولی قصد توهین ندارم
1- شما می گوئید linuxtoday مهم هست آره مهمه چرا نباش وقتی که من اومدم یه ساب دومین برای این نشریه تو سایت خودم دادم همه گفتن آره ساینا می خواد هاست بفروشه و ... که ما رفتیم یه دامنه دیگه ثبت کردیم. اون موقع کسی نگفت بیا تو انجمن اوبونتو یا ... فعالیت کن چون حرف مارو جدی نمی گرفتین.
2- دوست گرامی آقای سپهری توی پستی که خودشون باز کرده بودن عنوان را گفتن.
3-تمامی مطالب از وبلاگ ها و سایت های ایرانی و خارجی استخراج شده است.
4-خوبه دوستان نظر دادن من کار نشریه را دست بگیرم و خود بچه ها قبول کردن linuxtoday سایت نشریه باشه.  همین العانم هرکسی اعلام آمادگی کنه مگه ما باحاشون مشکلی داریم؟ مهم اینه که کار انجام شود.
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1387، 11:45 ب‌ظ توسط اسماعیل اکبری »
من و تو می توانیم ...

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
نقل‌قول از: NarbeH
اگه منبع پیدا کردم حتما میزارم.  Wink
متشکر ;)

نقل‌قول از: اسماعیل اکبری
ولی چی شد آخرش این نرم افزار کار 3 رنگ می ده نه 4 رنگ و بدرد چاپ نمی خورد یا OOo این نرم افزار هم برای ویرایش و تایپ متون میشه استفاده کرد و به کار چاپ نمیاد.
پس شما هم موافقی که با OOo میشد دقیقا چنین ظاهری واسه نشریه ایجاد کرد (بجز زاویه دادن به متن اگه اشتباه نکنم!)
ولی من قضیه این ۳ رنگ و ۴ رنگ رو نفهمیدم! مگه فرقی هم میکنه؟ مثلا اگه فایل OOo رو به PDF تبدیل کنیم و بخوایم چاپش کنیم، چه تاثیری میگذاره؟
اگه منظور همون RGB و RGBA باشه، توی inkscape و OOo میشه مقدار transparency (یا alpha) رو تغییر داد.
سوادم بیشتر از این قد نمیده، شرمنده اگه بی‌ربط بود. در هر صورت ممنون میشم کمی توضیح بدید.

راستی دو چیز دیگه که نیاز به گفتنش نیست ولی چه کنم که زبونم طاقت نداره! تو صفحه نهم بهتر بود تا کدهای RSS چپ به راست میشدند و شاید بهتر بود اگه واسه صفحات، header گذاشته میشد (بخصوص واسه صفحات ۴ و ۵). اینها رو واسه نشریه شماره بعدی گفتم هر چند که احتمالا مد نظر خود شما هم بوده...

بهتون قول می دم تا روزی که linuxtoday برپا باشه هر 15 روز یا هرماه یک شماره نشریه را انتشار بدم
منتظر شماره‌های بعدی هستیم. :)

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #48 : 26 اسفند 1387، 12:04 ق‌ظ »
امیدوارم به دل نگیرید، ولی فکر کنم تبلیغی که در نشریه وجود داره تا حدودی ایجاد یک گروه واسه انجام دادن این کار رو سخت تر میکنه. مگر اینکه افراد گروه در تبلیغات موجود در نشریه، نظر مساعد داشته باشند.
« آخرین ویرایش: 26 اسفند 1387، 12:09 ق‌ظ توسط PC2st.ir »

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
نقل‌قول از: NarbeH
اگه منبع پیدا کردم حتما میزارم.  Wink
متشکر ;)

ولی چی شد آخرش این نرم افزار کار 3 رنگ می ده نه 4 رنگ و بدرد چاپ نمی خورد یا OOo این نرم افزار هم برای ویرایش و تایپ متون میشه استفاده کرد و به کار چاپ نمیاد.
پس شما هم موافقی که با OOo میشد دقیقا چنین ظاهری واسه نشریه ایجاد کرد (بجز زاویه دادن به متن اگه اشتباه نکنم!)
ولی من قضیه این ۳ رنگ و ۴ رنگ رو نفهمیدم! مگه فرقی هم میکنه؟ مثلا اگه فایل OOo رو به PDF تبدیل کنیم و بخوایم چاپش کنیم، چه تاثیری میگذاره؟
اگه منظور همون RGB و RGBA باشه، توی inkscape و OOo میشه مقدار transparency (یا alpha) رو تغییر داد.
سوادم بیشتر از این قد نمیده، شرمنده اگه بی‌ربط بود. در هر صورت ممنون میشم کمی توضیح بدید.

OOo یک نرم افزار ویرایش گر هست و هیچوقت نمی شود کاره صفحه آرایی را با این نرم افزار انجام داد.
در مورد سوال بعدی شما که در مورد رنگ ها بود رنگ های اصلی برای چاپ باید سیاه - آبی - قرمز و زرد باشد
وقتی سه رنگ یعنی RGB باشد دیگر رنگ مشکی وجود ندارد. به همین دلیل چاپ به صورت تار به وجود میاد چون سه رنگ قرمز آبی و زرد به ترتیب بر روی کاغذ چاپ می شود تا رنگ مشکی درست شود در حال حاظر در ویندوز فقط محصول adobe هست خوب کار می کند (زبان فارسی هم خوب پشتیبانی میکند)
Scribus 1.3.3.12 را دانلود و نصب کردم ولی یک مشکل اساسی که دارد با زبان فارسی سازگار نیست اگه راه حلی برای سازگاری این نرم افزار با فارسی دارید بگوئید ممنون میشوم ;)

امیدوارم به دل نگیرید، ولی فکر کنم تبلیغی که در نشریه وجود داره تا حدودی ایجاد یک گروه واسه انجام دادن این کار رو سخت تر میکنه. مگر اینکه افراد گروه در تبلیغات موجود در نشریه، نظر مساعد داشته باشند.

تبلیغات به نظر من هیچ مشکلی ندارد و در کل سایت هایم تبلیغ می کنم . یکی از دلایلی که تبلیغات را می زنم این هست که بتوانم جذب اگهی کنم و هزینه ای برای چاپ این نشریه جمع کنم که اگر شود این نشریه به صورت چاپی هم انتشار یابد.(حالا تبلیغ ویندوز سون نکردم که :D تبلیغ فروشگاه عرضه توزیع های لینوکس هست اینو شوخی میکنم به دل نگیرینا )
البته یه دلیله دیگش این بود که جای خالی داشتم و خسته که حس جستجو به دنبال مطالب نبود ](*,)
من و تو می توانیم ...

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 26 اسفند 1387، 12:50 ق‌ظ »
از توضیحاتتون بسیار ممنونم :)
چطور نمیشه کار صفحه آرایی با OOo انجام داد؟! من که باهاش پروژه‌هام رو نوشتم :)
در مورد تبلیغات، هر تبلیغی که باشه (مال ویندوز باشه یا مال فروش هاستینگ) در هرصورت سایر افرادی که علاقه به همکاری دارند، بهش توجه میکنن و بعد شروع به فعالیت می‌کنن. چون دوست ندارن وسیله‌ای برای تبلیغ کردن تبلیغاتی باشند که نسبت بهشون احساس نامساعدی دارند. در هرصورت لابد دلیلی داشته که تبلیغ تو نشریه قرار گرفته :) موفق باشید.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #51 : 26 اسفند 1387، 02:18 ق‌ظ »
منم  نصب کردم  و نتونستم فارسی رو درست تایپ کنم . ظاهرا قراره توی نسخه  1.3.5  این مشکل  حل بشه مثل اینکه فعلا  این نسخه برای ویندوز به صورت آزمایشی کامپایل شده . توی  IRC  هم رفتم (scribus#)  اونجا هم گفتن  توی Open Office   بنویس و  خروجی ps یا  eps  بگیر و توی  scribus  همون رو import کن .اگر چیز دیگه ای دستگیرم شد اطلاع میدم.

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
چطور نمیشه کار صفحه آرایی با OOo انجام داد؟! من که باهاش پروژه‌هام رو نوشتم Smiley
متنی رو واسه نمونه، با OOo نوشتم و ضمیمه کردم...

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
به نظرم انتشار اول برای شروع خوب بود.اگر نکاتی که دوستان فرمودند رعایت بشه به نظرم خیلی می‌تونه بهتر از اینی که هست بشه!
منتظرم نسخه‌ی بعدی هستم... :)

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
با سلام،
خوب بنده از اول چون صفحه آرا سراغ نداشتم (بعداً با جناب اکبری آشنا شدم) با خودم گفتم بهتره با یه صفحه آرایی خیلی ساده (در حد ضمیمه های آی تی مثل کلیک و بایت و کمی ساده تر از اینها)  شروع کنیم. ولی الان که این نمونه ی جناب PC2st.ir رو دیدم، می بینم که OOo هم کم نمیاره! حالا لازم نیست از همون اول فقط روی صفحه بندی و گرافیک (!) کار کرد!
فعلاً روی مطالب ناب کار کنیم و بعد که کمی توی نرم افزار های آزاد تخصصی نشریه حرفه ای شدید با اون کار می کنیم!
در ضمن، برای مطالب هم من گفتم میشه از افراد حرفه ای این انجمن و تکنوتاکس مثل جناب کرگدن، Hossein-Mec، حسن حبیبی و تمامی اساتید (می بخشید الان در حالت غش فکریم اسم همه یادم رفته :"> ) کمک گرفت و خوب الان سرشون شلوغه میشه از وبلاگهاشون استفاده کرد (با اجازه شون)....
نشریه ای که در نظر من بود می خواستم به سه قسمت مبتدی - متوسط و حرفه ای تقسیم کنم و هر ماه به صورت تخصصی منتشر کنیم. (اما چه کنم که فعلاً دستم از دنیا کوتاهه...)
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
یک چیزه دیگه، الان متوجه شدم که تو OOo میشه به متن زاویه هم داد. با کشیدن یک مستطیل و نوشتن متن در اون و حذف رنگ پیش‌زمینه و خطوط اطراف (میشه این حالت رو default کرد) و سپس چرخش آن تا زاویه مورد نظر! (عجیبه که چطور قبلا به ذهنم نرسید!!!)

نقل‌قول
نشریه ای که در نظر من بود می خواستم به سه قسمت مبتدی - متوسط و حرفه ای تقسیم کنم و هر ماه به صورت تخصصی منتشر کنیم. (اما چه کنم که فعلاً دستم از دنیا کوتاهه...)
برای جلوگیری از پیچیدگی و در هم آمیختگی مطالب (جداسازی مطالب مبتدی از حرفه‌ای)، به راه حلی رسیدین؟ ۱) هر بار سه نشریه منتشر میشه؟ یا ۲) در هر نشریه سه قسمت داریم یا ۳) قبل از عنوان هر مطلب قید میشه که در چه سطحی قرار داره یا اینکه ۴) مطلب از سطح مبتدی شروع میشه تا در ادامه تا سطح پیشرفته توضیح داده بشه؟ یا ۵) روش دیگه؟
به نظر من مورد چهارم بهتر باشه.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
گزینه دو! (البته این نظر منه!)
اینطوری بهتره!
ولی خوب این ایده نیاز به همکاری بسیاری از دوستان داره.
آقای اکبری هم خیلی دنبال این کار بودن که با مشکلی که برای من پیش اومد دیگه دسترسی به اینترنت ندارم و ... نتونستم کمک ایشون بکنم و ایشون دست تنها شدن!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
سلام یه دوستان
تا هم اکنون 2 نفر اعلام آمادگی کردند و در انجمن سایت ماهنامه نیز نظرشونو گفتن. دوستانی که مقالاتی برای انتشار در ماهنامه دارند لطفا در انجمن ماهنامه اعلام کنند و برای ما ارسال نمایند.
من و تو می توانیم ...

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
میگم اگر مشکل مالی در بخش ماهنامه دارید یک شماره حساب اعلام کنید برای کمک
iranfoss.com

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
پاسخ به: آموزش لینوکس از طریق روزنامه (دریافت فایل )
« پاسخ #59 : 01 فروردین 1388، 02:04 ق‌ظ »
مشکل مالی فقط برای انتشار به صورت چاپی میباشد که بعد از چاپ چند شماره که اعضا دائم مشخص شدند این کارو می کنبم
من و تو می توانیم ...