اگه منبع پیدا کردم حتما میزارم. Wink
متشکر
ولی چی شد آخرش این نرم افزار کار 3 رنگ می ده نه 4 رنگ و بدرد چاپ نمی خورد یا OOo این نرم افزار هم برای ویرایش و تایپ متون میشه استفاده کرد و به کار چاپ نمیاد.
پس شما هم موافقی که با OOo میشد دقیقا چنین ظاهری واسه نشریه ایجاد کرد (بجز زاویه دادن به متن اگه اشتباه نکنم!)
ولی من قضیه این ۳ رنگ و ۴ رنگ رو نفهمیدم! مگه فرقی هم میکنه؟ مثلا اگه فایل OOo رو به PDF تبدیل کنیم و بخوایم چاپش کنیم، چه تاثیری میگذاره؟
اگه منظور همون RGB و RGBA باشه، توی inkscape و OOo میشه مقدار transparency (یا alpha) رو تغییر داد.
سوادم بیشتر از این قد نمیده، شرمنده اگه بیربط بود. در هر صورت ممنون میشم کمی توضیح بدید.
OOo یک نرم افزار ویرایش گر هست و هیچوقت نمی شود کاره صفحه آرایی را با این نرم افزار انجام داد.
در مورد سوال بعدی شما که در مورد رنگ ها بود رنگ های اصلی برای چاپ باید سیاه - آبی - قرمز و زرد باشد
وقتی سه رنگ یعنی RGB باشد دیگر رنگ مشکی وجود ندارد. به همین دلیل چاپ به صورت تار به وجود میاد چون سه رنگ قرمز آبی و زرد به ترتیب بر روی کاغذ چاپ می شود تا رنگ مشکی درست شود در حال حاظر در ویندوز فقط محصول adobe هست خوب کار می کند (زبان فارسی هم خوب پشتیبانی میکند)
Scribus 1.3.3.12 را دانلود و نصب کردم ولی یک مشکل اساسی که دارد با زبان فارسی سازگار نیست اگه راه حلی برای سازگاری این نرم افزار با فارسی دارید بگوئید ممنون میشوم
امیدوارم به دل نگیرید، ولی فکر کنم تبلیغی که در نشریه وجود داره تا حدودی ایجاد یک گروه واسه انجام دادن این کار رو سخت تر میکنه. مگر اینکه افراد گروه در تبلیغات موجود در نشریه، نظر مساعد داشته باشند.
تبلیغات به نظر من هیچ مشکلی ندارد و در کل سایت هایم تبلیغ می کنم . یکی از دلایلی که تبلیغات را می زنم این هست که بتوانم جذب اگهی کنم و هزینه ای برای چاپ این نشریه جمع کنم که اگر شود این نشریه به صورت چاپی هم انتشار یابد.(حالا تبلیغ ویندوز سون نکردم که
تبلیغ فروشگاه عرضه توزیع های لینوکس هست اینو شوخی میکنم به دل نگیرینا )
البته یه دلیله دیگش این بود که جای خالی داشتم و خسته که حس جستجو به دنبال مطالب نبود