انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دولت ایران استفاده از ویندوز را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد  (دفعات بازدید: 25980 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
نمیدونم چرا نسبت به این اقدام دولت احساس خوبی ندارم! شاید بخاطر این باشه که سیستم عامل زمین و قاصدک رو دیدم که چقدر وقیحانه کد گنو/لینوکس رو برداشتن و حالا حاظر نیستن سورس محصولشون رو منتشر کنن!
بهتره دعا کنیم این کار انجام نشه.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
اگه قرار باشه دعامون برآورده بشه بهتره دعا کنیم که کار به خوبی انجام بشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
برای استفاده از نرم افزارهای آزاد که در ادارات باید استفاده بشه نیازی به مهاجرت به سیستم های دیگر نیست .نرم افزارهای کاربردی مانند اپن افیس و.... در ویندوز هم قابل اجرا هستند.مسئله شاید چیز دیگری باشه

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
اگه قرار باشه دعامون برآورده بشه بهتره دعا کنیم که کار به خوبی انجام بشه
احسنت  ;D خوشم اومد  ;)

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
این خبر ۱۰۰ درصد الکیه و حساب نشده هست چون نرم افزار های ادارات حداقل ۸ سال زمان برده تا نوشته بشه اونم با سی شارپ هست مثلا وزارت دفاع ۳ سال طول کشیده فقط قسمت فروش مسکنش ساخته بشه با سی شارپ بعد کارمندها رفتن دوره های ویندوز رو یاد گرفتن کار سختی هست کوچ کردن
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
این خبر ۱۰۰ درصد الکیه و حساب نشده هست چون نرم افزار های ادارات حداقل ۸ سال زمان برده تا نوشته بشه اونم با سی شارپ هست مثلا وزارت دفاع ۳ سال طول کشیده فقط قسمت فروش مسکنش ساخته بشه با سی شارپ بعد کارمندها رفتن دوره های ویندوز رو یاد گرفتن کار سختی هست کوچ کردن
طول میکشه ولی نه انقدرا...
تو مبحث مهندسی نرم افزار این مساله توجیه شدست و اگه با استانداردهای مهندسی نرم افزار اون برنامه ها طراحی و پیاده سازی شده باشه قائدتا دوباره پیاده سازی دیاگرام های اون به زبانهایی با تکنولوژی مشابه بسیار سریع صورت میگیره.مثلا مشابه سازی برنامه های به زبان سی# تو زبان جاوا خیلی سریعه.

و نکته بعدی اینکه خفن ترین و پیچیده ترین برنامه های دنیا هم برای شروع کار سه سال طول نمیکشن اونکه یک نرم افزار اداریه.مخصوصا کسانی که از تکنیکهای agile development تو طراحی برنامه ها بهره میبرن بسیار سریع برای کار آماده میکنن برنامه هارو.

من تو تجربیات اخیرم تو این شرکتا به عینه سرعت کار رو دیدم و حتی برای برنامه نویسان رده متوسط هم اینقدر طول نمیکشه ماجرا..البته اگه تیم های خوب و منظم. حهندسای خوب کنار هم کار کنن
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 11:14 ب‌ظ توسط داریوش ! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
نمیدونم چرا همه گیر دادن به شش ماه؟کی گفته باید شش ماهه مهاجرت کنن؟شش ماه تازه برای اینه که برنامه شون رو تدوین کنن.(البته با فرض درست بودن خبر)

آفلاین MAXIMUM

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
  • mint 15 Olivia
غیر ممکنه تو این مدت نمیشه این کارو کرد فقط بخواهن رو کل سیستم هاشون لینوکس نصب کنن بد بخت میشن بیش از این حرفا طول میکشه حالا خودشون توضیع جدید درست میکنن با یه توضیع ساخته شده رو استفاده میکنن اگه بخواهن توضیع های ساخته شده رو استفاده کنن به نظرتون کدوم رو انتخاب میکنن؟ به نظر من یا فدورا یا کالی یا بک ترک یا ابونتو که کم ترین احتمال رو بهش میدم و بیشترن رو به بک ترک و کالی و متوسط فدورا
به نظرتون اگه بخواهن یه توضیع جدید به وجود بیارن به نظرتون اسمشو چی میزارن و از خصوصیاتش چیه منظورم اینه که مثلا امنیتشه سرعتشه چه چیز هایی از بارز ترین خصوصیاتش میتونه باشه؟
من فکر کنم امنیت و سرعت و تو شبکه هم باید معرکه باشه

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
من نمی‌دونم چرا دوستان روی بحث آموزش کارمندان اینقدر حسا هستن و مساله رو از اونجا میدونن. واقعا فکر میکنید کسی که ICDL رو آموزش دیده نمیتونه با اوبونتو کار کنه؟ فقط یه کم ظاهرش تفاوت داره وگرنه تو ویندوز دابل کلیک داشتیم اینجا هم داریم. تو ویندوز فایرفاکس یا اکسپلورر بود اینجا هم هست. مساله اصلی آموزش کارمندان نیست بلکه عدم آشنایی خود مجری ها میتونه باشه:
http://alihzadeh.blog.ir/post/114
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
فکر کنین این همه برنامه که هنوز روی ویندوز xp , 98 بالا میان رو میخوان چیکار کنن؟

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
لازم نیست همه رو با هم یه دفعه کوچ بدن. مثلا منشی یه اداره که کارش تایپ و تلفن زدنه خیلی راحت میتونه کوچ کنه. بقیه که نرم افزار تخصصی و... دارن میتونن روی ویندور بمونن و از نرم افزارهای لینوکسی مثل فایرفاکس، لیبره آفیس و... روی ویندوز در کنار نرم افزار تخصصی استفاده بکنن تا زمانی که شزایط برای مهاجرت کاملشون فراهم شد با محیط و نرم افزارهای لینوکسی آشنا باشن و راحت تر با سیستم جدید کار کنن.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
من حرف nixoeen رو قبول دارم 6 ماه خیلی کمه . بهتر بود اول میامدن رو همین ویندوز مثلا libre office رو جایگذین ms office می کردن بعد کم کم نرم افزارای دیگر رو هم جاگزیتن میکردن بعد میرفتن رو لینوکس . یک دفعه رو لینوکس رفتن باعث شکست پروژه میشه .
بهتر این بود که اول به صورت ازمایشی داخل یک اداره این مهاجرت رو شروع میکردن (مثلا اداره گاز یا اب یا برق یا جهاد کشاورزی... ) بعد دست رو اداره های دیگه میزاشتن.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
من حرف nixoeen رو قبول دارم 6 ماه خیلی کمه . بهتر بود اول میامدن رو همین ویندوز مثلا libre office رو جایگذین ms office می کردن بعد کم کم نرم افزارای دیگر رو هم جاگزیتن میکردن بعد میرفتن رو لینوکس . یک دفعه رو لینوکس رفتن باعث شکست پروژه میشه .
بهتر این بود که اول به صورت ازمایشی داخل یک اداره این مهاجرت رو شروع میکردن (مثلا اداره گاز یا اب یا برق یا جهاد کشاورزی... ) بعد دست رو اداره های دیگه میزاشتن.
نمیدونم چرا همه گیر دادن به شش ماه؟کی گفته باید شش ماهه مهاجرت کنن؟شش ماه تازه برای اینه که برنامه شون رو تدوین کنن.(البته با فرض درست بودن خبر)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
حدس زدم بخش انفورماتیک بوده باشه. چون فرموده بودید «در استانداری زنجان ۴ ساله که تماماً داشت از اوبونتو استفاده می‌شه» که به نظر میاد «تماما» نبوده باشه!
بهرحال، باز هم آفرین به زنجانی‌ها. بقیه رو که آب برده...
عرض کردم ما این بخش رو دیدیم، طبق گفته‌های معاون آی‌تی استانداری، الآن در تمام اداره‌کل‌های استانداری زنجان از اوبونتو و مینت استفاده می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
از اون خبر هایی هست که برای افرادی مثل من خیلی خوشحال کننده هستش ! اما در عیم حال میدونیم این کار در این کشور عملی نیست !
مشکل فقط این نیست که بیان روی سیستم ها سیستم عامل لینوکس نصب کنند و یک کلاس آموزشی بگذارند تا افراد بتونند باهاش کار کنند. اون کسی که gui کار کرده فوق ۱ ماهه میتونه با linux gui حالا فرضا میزکار های نزدیک به ویندوز و حتی Unity کار کنه.

مشکل اینه که نرم افزار های این ادارات یا کرکی هستند یا در انحصار مایکروسافت و نرم افزار های مشابه حتی برای کاربران حرفه ای هم راضی کننده نیستند ! چه برسه به کاربرانی که حتی حاضر نیستند برای رفع مشکلشون یک جستجوی کوچیک توی وب انجام بدهند ! اینها چطور می خوان Libreoffice را جایگزین ms office کنند ؟ یا حالا برنامه های دیگه را ؟

اصلا بی خیال اینها ، نرم افزار هایی که برای این سازمان ها نوشته شده یا با visual basic بوده یا دلفی و سال های اخیر هم بیشتر روی c# .net بوده ! اینها را چطور میخوان حتی توی ۵ سال منتقل کنند ؟ به قول دوستمون برنامه ای را که ۳ سال زور زدن با چهار تا مجری و همکار بد قول با قیمت های نجومی ! حالا باید تحت لینوکس نوشته بشه ؟

من نمیدونم زنجان چطور بوده و چی کار کردند دقیقا اما در مقیاس کوچیک همه چیز امکان پذیره ! شما فکر میکنین قرارداد رسمی را میشه به این راحتی اخراج کرد ؟ یا به بهانه تغییر سیستم عامل اخراج کرد ؟

اینها خواب و خیال هستند و یک چیزهایی مثل نظم نوین جهانی و هاله نور و از این حرفا البته توی IT ! واقعیت تلخه ولی همینه.
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند