سرورى كه دسكتاپ داشته باشد سرور نيست ، سرور بايد بدون دسكتاپ باشد :|
اگه آقاى معين ميگند نبايد دسكتاپ داشته باشه يعنى نبايد داشته باشه تا اونجايى كه من ميدونم ايشون تجربه ى خيلى زيادى توى مديريت سرور هاى مختلف دارند . بعدشم سرور كه مال اين كارا نيست آخه :| بگو چرا انقدر پا فشارى ميكنى تا ببينيم راه حل ديگه اى هست يا نه بعدشم اين كه يه نفر نصب كردند اتفاقى شانس اوردند مشكلى براشون پيش نيمده دليل نميشه كهكار درستى باشه :| دوستان به اندازه كافى دلايل رو ذكر كردند سعى كنيد بهشون فكر كنيد . من ميگم اگه زياد با ترمينال كارت پيش نميره به صورت معمول يه tmux نصب كن خيلى بت كمك ميكنه .
چه ربطی داشت ؟ چرا تز الکی صادر می کنی ؟ حتما سرور های ویندوز که دسکتاپ دارن برای خورد کردن خیار سالادی استفاده میشن !
اونوقت آقای معین کی هستن ؟ صرفا جهت فیض بردن از تجربیاتشون این سوال رو میپرسم.
با ترمینال هم کارم کلا راه می افته. خودم با ترمینال یه مدت شبکه کار میکردم برادر من.
نه داداش نصب کن هیچ مشکلی نیست مگه برای کاربرای معمولی دسکتاپ چه مشکلی پیش میاد که دارن از X Server استفاده میکنن؟ هیچی نمیشه.
برای جواب سوالت:
سبک ترین دسکتاپ موجود، دسکتاپ LXDE هست که هم سبکه هم راحت هم کار راه بنداز. امکاناتش کمه اما خوبه و کارت رو راه میاندازه. من مدت زیادی از همون استفاده میکردم. الان روی یکی از سرورهایی که کانفیگ کردم LXDE نصب کردم تا کاربر کامپیوتر اونجا بتونه راحت باهاش کار بکنه و هیچ مشکلی نداره. با اینکه سرور هست، دسکتاپ هم نصب کردم. مشکل خاصی هم نیست و همه چی آرومه
نه خیر. بنده هم موافق هستم که امنیت و سرعت سرور میاد پایین. اما من برای مدت کوتاه میخوام + که رم سرور هم بالاست.
به شخصه ندیدم کسی رو سرور لینوکس دسکتاپ نصب کنه عجیبه که شما برای کاربرانتون ، دیفالت دسکتاپ نصب کردید.
خوب جواب درست همونه! سرور مال وبگردی نیست. اینطوری هم نیست که بگید نصب میکنم و میبندم، دیگه حتما هیچ مشکلی نخواهد بود. همون زمانی که دارید وبگردی میکنید میتونه مشکلساز بشه. اگر بخواید میتونید توضیح بدید چرا لازمه مستقیم توی سرور وبگردی کنید و ما میتونیم راهکار مناسب رو برای اون کار ارائه بدیم.
اگر هم دنبال جواب درست نیستید و میخواید راه خودتون رو برید، خوب فرقی نمیکنه چی نصب کنید، در هر صورت قراره وقتی کاری باهاش ندارید ببندینش دیگه
دوست عزیز تو پست قبل ازتون خواهش کردم که آرمان های امام رو برام توضیح ندید و لطفا یک دسکتاپ با مراحل نصبش رو بگید !
خودمم می دونم که سرور برای وبگردی نیست.
در ظمن اینجا جای تیکه انداختن نیست ! لطفا رعایت کنید.
احتمالا برای استفاده ریموت سرور میخوان برای تغیر آی پی و دور زده شدن فیلتر و تحریم و ... نه برای سروری که روش سایت هست و امنیتش مهمه
خوب به نظر من یه ائن باکس نصب کنید با این اوصاف سبک و سریع
نه خیر. در وبمین به راحتی میشه وی پی ان ساخت و باسرعت فوق العاده ( چون سرور خالی هست ) وبگردی کرد.
بله در سرور هیچ گونه فایلی وجود نداره ( البته خالی ، خالی هم که نه ، دو سه نفر وی پی ان دارن ) اما دوستان تاکید دارن که امنیت پایین میاد و فشار زیادی روی سرور هست!
یکی میگه دسکتاپ نصب نکن پنل نصب کن ، اون یکی میگه سرور ویندوز میخریدی ، یکی دیگه می گه ترمینال بلد نیستی اصلا چرا خریدی و ... :|