انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فرآخوان تشکیل گروه کاربران اوپن سورس در تبریز  (دفعات بازدید: 34708 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m.m.y

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
با 27 عصر موافقم - ال گلی .

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
پاسخ به: فرآخوان تشکیل گروه کاربران اوپن سو&
« پاسخ #76 : 24 بهمن 1387، 09:35 ب‌ظ »
سلام به همگی دوستان.
با عرض شرمندگی من مدتی رو گیر کارام بودم که تقریبا تا 15روز بعد تموم شده.
پیام جان فدای تو اگه برات ممکنه یه تاپیک نظرسنجی راه بنداز و اسم چند تا CMS رو برای رای گیری بنویس توش.
بعد از این که نظر سنجی تموم شد بگو تا CMS رو نصب کنم.

سهیل جان من اطلاعاتم در این باره خیلی ضعیفه. تو موضوع CMS اگه کسه دیگه این کارو کنه بهتره! کلا انواع CMS های رایج را جز joomfa نمیشناسم.
ذر ضمن میتونیم تو جلسه ی اولیه برا این کار رای گیری کنیم. سهیل جان تو 27 ام آزادی؟ میتونی بیای؟
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1387، 09:39 ب‌ظ توسط پیام »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین m.m.y

• Newbie
  • *
نقل‌قول از: پیام
سهیل جان من اطلاعاتم در این باره خیلی ضعیفه. تو موضوع CMS اگه کسه دیگه این کارو کنه بهتره! کلا انواع CMS های رایج را جز joomfa نمیشناسم.
ذر ضمن میتونیم تو جلسه ی اولیه برا این کار رای گیری کنیم. سهیل جان تو 27 ام آزادی؟ میتونی بیای؟
سلام
توی یه پست در مورد droupal , word press یه نظر دادم .
همون طور که خود سهیل هم قبلا گفته بود ، من با word press موافقم ، تقریبا تمام نیاز ما رو فعلا جواب میده بجز forums که برای اون هم BB رو پیشنهاد میکنم ، ساده و سبکه .
موضوعه خوبیه برای جلسه اول !!!
فقط 1 روز تا 27 بهمن مونده !!!!

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #78 : 26 بهمن 1387، 08:53 ق‌ظ »
روز مبادا فرداست. ساعت 7.5 همه ی کسانی که مایل به اومدنن جلوی پله های ورودی شاه گلی وایسن. همونجا تصمیم میگیریم بریم کجا بشینیم!

سهیل خان و دیگر رفقای لینوکس کار تبریزی. منتظرتونیم و از حظور تک تک افراد استقبال می کنیم.

پس شد ساعت 7.5 عصر فردا- شاه گلی

سهیل خان از آقای حیدری خبری نشد؟

راستی خوبه یه نشانه ای بزاریم که همه بتونن اونجا پیدامون کنن.
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 09:35 ق‌ظ توسط پیام »

آفلاین RezaVM

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
پس ۷:۳۰
ولی یک نشانه بزارین .

آفلاین heidari

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
با سلام خدمت همه عزيزان
شايد باور كردن اين مسئله براي شمه خيلي سخت باشه ولي خوب مي گم اميدوارم باور كنيد
دوستان هر باري كه شما در اين تاپيك پستي مي زديد من مي خواندم و منتظر پست هاي بعدي شما بودم البته من در روز دو بار به اينترنت و هر بار 10 تا 15 دقيقه وصل مي شدم فقط به اين خاطر كه بدانم بحث هايي كه در بعضي تاپيك ها و در برخي سايت ها ايجاد كرده بودم به كجا رسيده خوب در مورد اين مسئله و اين موضوعي كه ايجاد كرده بودم اين بحث در مرحله اول بررسي هام بود و الان واقعا خوشحالم كه به جايي رسيده كه دوستان تونستند يواش يواش به مرحله اي برسند كه بتونن يه جلسه اي رو ترتيب بدهند خوشحالم و اميدوارم موفق باشيد
و حالا در مورد خودم كه نبودم در زندگي من فصل نويي آغاز شده و مسئوليتهايي بر گردنم افتاده كه خوب واقعا سر بلند بيرون آمدن از اونها كار بسيار سختيه
به همين دليل كارهاي علمي جنبي زندگيم رو كنار گذاشتم از جمله برنامه نويسي و دنياي اوپن سورس رو كه مدتي بود بي وقفه رو اين موضوعات كار مي كردم الان كاملا در گير آزمون كارشناسي ارشد هستم و تمام آرزوم قبولي در اين امتحان و رفتن به دانشگاههاي سراسري تهران شده كه سالهاي آينده قرار ه امتحان بدم متاسفانه با بررسي كه در مورد سوالات امسال و سال پيش دادم ( البته امسال نمي تونستم شركت كنم ) و سطح علمي خودم متوجه اين موضوع شدم كه چه كار سختي براي رسيدن به هدفم دارم و اين مسئله باعث شده ميزان مطالئاتم رو بالا ببرم البته صد در صد شما در مورد وضعيت رشته مهندسي برق اطلاع داريد و مي دونيد كه چقدر رشته سختيه !

در كل خدمت دوستان عرض مي كنم كه اگر جلساتي شروع شد تا جايي كه بتونم در جلسات شركت مي كنم و آرزوي موفقيت رو براي شما عزيزان دارم

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #81 : 26 بهمن 1387، 12:40 ب‌ظ »
با سلام خدمت آقای حیدری و آرزوی موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد که خودمم سال آینده باید شرکت کنم توش!!

خوب پیشنهاد میکنم کسایی که میان از الان یک سر شماری رو شروع کنن و یه توضیح کوچک ظاهری بدن تا بدونیم چندنفر میان و کیا هستن. از خودم شروع می کنم:

1
پیام
معمولا پالتوی سیاه می پوشم و چاقم و یکم کچل!

راستی دوستان اگه مایل باشین میتونیم برنامه ی یه جشن نصب برای KDE 4.2 رو هم بریزیم. کلا به نظر می رسه خیلی تصمیما باید گرفته شه!
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 01:40 ب‌ظ توسط پیام »

آفلاین m.m.y

• Newbie
  • *
« پاسخ #82 : 26 بهمن 1387، 02:41 ب‌ظ »
حیدری جان من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم
البته همیشه این طور بوده که یا سواد آکادمیک یا اوپن سورس !!! ;)

2
مسعود
معمولا پالتوی سیاه می پوشم و چاقم + یه کیف لب تاپ + تی شرت قهوه ای + شلوار قهوه ای .
ساعت 7:30 جلوی پله ها .
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1387، 10:52 ب‌ظ توسط m.m.y »

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #83 : 26 بهمن 1387، 02:48 ب‌ظ »
حیدری جان من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم
البته همیشه این طور بوده که یا سواد آکادمیک یا اوپن سورس !!! ;)

2
مسعود
معمولا پالتوی سیاه می پوشم و چاقم + یه کیف لب تاپ + تی شرت قهوه ای + شلوار قهوه ای .
ساعت 7:30 جلوی پله ها (از طرف جاده ال گلی) .

خوبه فقط مثل من کلت به مو حساسیت نداره!! ;)
بقیه کوشن؟ سهیل؟ linux? tux?
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1387، 12:36 ب‌ظ توسط پیام »

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
3
حامد

قد بلند - پالتو قهوه ای + شلوار پارچه ای
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
راستی من دو نفر هم با خودم میارم.
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین RezaVM

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
4-رضا پلیور طوسی شلوار لی

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
« پاسخ #87 : 27 بهمن 1387، 11:15 ق‌ظ »
عالیه. تا حالا 7 نفریم! بقیه کوشن پس؟ سهیل کجاست؟
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1387، 01:09 ب‌ظ توسط پیام »

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
خوب انگار برا جلسه ي اول تعدادمون 7 نفره. بسيار خوب
1ساعت ديگه اولين قدم رسمي رو بر مي داريم. اما همه ي بچه هاي تبريز مي دونن كه به دلايلي اين گروه ها تو تبريز موفق نبوده. اما بياين اين بار بعد از 2-3 سال آزمون و خطا حتي اگه شده جلسات نامرتب و در جاهاي نامشخص باشه (در صورت مشكل مكان) تبريز رو به جمع شهر هاي داراي LUG اضافه كنيم. اگه ما هم نتونستيم سر و ساموني تو اين اوضاع بديم حداقل كسايي هستن كه اين راه رو ادامه بدن و كاري كه امروز دوباره شروع ميشه رو تمام كنن. از همه ي كسايي كه توانايي كمك دارن و علاقه مندن مي خوايم كه در اين كار به ما كمك كنن.

با تشكر.

آفلاین vampire

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
  • Free as in Freedom
    • بهترین مقالات مجلات و جاوا اسکریپت
سلام.من امروز این تاپیک رو دیدم یعنی به این قسمت سایت اصلا" نمی اومدم.من خودم اهل تبریزم وقتی این فراخوان رو دیدم خیلی خشحال شدم.روی من میتونید حساب کنید.
free as in freedom