راستش من اصلا متوجه نمیشم که شما میگی ubuntu به من error میده !! error یعنی چی ؟ چه خطایی ؟ میشه نمونه بگی ؟
آخه من الان ۷،۸ ماهی هست از ubuntu 12.04 دارم استفاده میکنم و خدایی هیچ خطایی تا حالا ندیدم ! تیو این مدت شاید چند باری قفل کرده که با تکنیکی که یکی از دوستان با استفاده از کلید SysRq و ترکیب های مورد نظر راحت تونستم مشکل را رفع کنم ! اما غیر از این مشکلی نبوده که حداقل توی ذهن من مونده باشه ! شاید من اندازه شما ها با سیستم کلنجار نمیرم ! اما از صبح ت اشب از نرم افزار هایی مثل eclipse و mysql workbench و gimp و firefox و Lazarus و ... استفاده میکنم و هیچ مشکل خاصی نداشتم ! همیشه ها آخرین update ها را میگیرم و کرنل را هم update میکنم !
چرا شما ubuntu را نا پایدار میدونید ؟ شاید دلیلش اینه از نسخه های LTS استفاده نمیکنید ؟
من یک نمونه گذاشتم که اولین ارور من تو اوبونتو بود
بله من از نسخه ی 13.04 استفاده میکنم
ولی چه ربطی به LTS بودن ورژن داره !!! مگه غیره از پشتیبانی 5 ساله مزایای دیگری هم داره ... من از نسخه ی فاینال 13.04 استفاده میکنم ...
اگه پای این باشه صبر میکنم 14.04 بیاد که 5 سال دشتیبانی داره ...
یعنی کارم راه می افته !!!؟
از وقتی ارورهای متفاوت برایم اومد که زدم میزکار کوبونتو رو روی اوبونتو نصب کنم ...
بعدا من از روی غیره عمد دکمه ی بالا پایین و که زدم موارد دانلود شده نصف و نیمه ذخیره شدند و بعد هم ترمینال و قطع کردم
و در آخر یونیستال کردم اما برنامه به من گفت نصب نشده که بخوای یونیستال کنی
خلاصه ...
اما فکر نکنم مشکل از اون باشه
بیشتر مشکل از اوبونتو هست
مخصوصا وقتی صفحه لوگین فعالیتی انجام بدی ... مثلا دیدن تاریخ
بعد از ورود ارور میگیره
یا کار با پاور پوینت شبیه سازی شده در اوبونتو
و ...
آرچ ؟
یعنی پایداره ...