انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 238226 بار)

0 کاربر و 13 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رضا مظاهری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • من چون تو بُدم * تونیزچون من باشی
پاسخ به: پسورد
« پاسخ #30 : 27 خرداد 1388، 11:37 ب‌ظ »
سلام
بنده به جمع لينوكس كارها وارد شدم  \\:D/
اخرين بار كه از ابونتو 9.04 خارج شدم صفحه كليد فارسي بود حالا كه رايانه رو روشن كردم از من پسورد مي خواد اما صفحه كليد فارسيه و پسورد من انگليش . از قسمت اپشن سلكت لنگويج را انتخاب مبكنم زبان را عوض ميكنم اما تاثيري نداره و باز هم فارسي تايپ ميكنه  ](*,)
چي كار كنم؟
فکر میکنم در اوبونتو ۹.۰۴ اگه زبون فارسی رو اضافه کرده باشی بصورت پیشفرض با فشار دادن دوتا کلید ALT به زبون اینگلیسی سوییچ کنه
من چون تو  بُدم * تونیزچون من باشی

آفلاین vahidde

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #31 : 28 خرداد 1388، 12:01 ق‌ظ »
سلام
اخرين بار كه از ابونتو 9.04 خارج شدم صفحه كليد فارسي بود حالا كه رايانه رو روشن كردم از من پسورد مي خواد اما صفحه كليد فارسيه و پسورد من انگليش . از قسمت اپشن سلكت لنگويج را انتخاب مبكنم زبان را عوض ميكنم اما تاثيري نداره و باز هم فارسي تايپ ميكنه  ](*,)
چي كار كنم؟
فکر میکنم در اوبونتو ۹.۰۴ اگه زبون فارسی رو اضافه کرده باشی بصورت پیشفرض با فشار دادن دوتا کلید ALT به زبون اینگلیسی سوییچ کنه
با تشكر از شما
بنده تغيير زبان رو روي كنترل  + شيفت تنظيم كرده بودم اما اين 2 تا كار هم جواب نداد  :(

آفلاین رضا مظاهری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • من چون تو بُدم * تونیزچون من باشی
روی چپ و راستش دقت کنید چون با هم فرق میکنن اگه بازم فایده ای نداشت یه سری به این تاپیک بزنید http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,9685.0.html
« آخرین ویرایش: 28 خرداد 1388، 01:48 ق‌ظ توسط رضا مظاهری »
من چون تو  بُدم * تونیزچون من باشی

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
سلام
آقا اوبونتو یک قسمتی نداره مه مثل windows بتونی ببینی که حجم drive ات چقدره:چقدر free spce مونده؟

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
سلام
آقا اوبونتو یک قسمتی نداره مه مثل windows بتونی ببینی که حجم drive ات چقدره:چقدر free spce مونده؟
system/system monitor/file systems tab
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
    • دست نوشته های من
چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟ ???
من بسته JRE را از قسمت add/Remove نصب میکنم.بعداز کلی download موقع install این error را میده:
W: Failed to fetch http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/multiverse/s/sun-java6/sun-java6-bin_6-14-0ubuntu1.9.04_i386.deb
  Size mismatch

من میخوام eclips اجرا کنم واسه طراحی سایت....
من چطور php نصب کنم؟
چطور میتونم local host مثل xampp نصب کنم؟؟؟؟

آها راستی چرا بستها در sypantic با add/remove فرق میکنن؟؟؟؟؟؟ ](*,)

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟ ???
من بسته JRE را از قسمت add/Remove نصب میکنم.بعداز کلی download موقع install این error را میده:
W: Failed to fetch http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/pool/multiverse/s/sun-java6/sun-java6-bin_6-14-0ubuntu1.9.04_i386.deb
  Size mismatch

از مسیر System > Administration > Software Sources در تب اول و در قسمت Download from سرورتون رو عوض کنید و لیست مخازن رو بروز کنید. بعد مجددا سعی کنید بسته های مورد نظرتون رو نصب کنید.

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
    • دست نوشته های من
منظورتون همان main یا reverse ؟؟؟؟
میدونید localhost مثل zampp واسه اوبونتو چیه؟؟

آفلاین mrnt3250

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
منظورتون همان main یا reverse ؟؟؟؟
میدونید localhost مثل zampp واسه اوبونتو چیه؟؟

باید آپاچی و بعد پی اچ پی رو نصب کنید.
با دستورات زیر میشه این کار رو انحام داد :

sudo apt-get update
sudo apt-get install apache
sudo apt-get install php

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
    • دست نوشته های من
گزینه end taks در windows !!!!!!!!!!!!!!!!تو اوبونتو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
گزینه end taks در windows !!!!!!!!!!!!!!!!تو اوبونتو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه یه پنجره (یا بهتر بگیم، یه برنامهٔ گرافیکی) رو که مثلاً هنگ کرده میخواید به کارش خاتمه بدید، اگه Not Responding شده باشه، توی گنوم با زدن دکمهٔ ضربدر(گوشهٔ پنجره) اگه تا چند ثانیه Respond نکنه، خود گنوم براتون یه دیالوگ میاره که میخواید End Now کنید یا نه.
یه راه دیگه استفاده از دستور xkill هست، در حالتی‌که پنجرهٔ اون برنامه(که میخواید kill بشه) جلوتون هست Alt+F2 بزنید و تایپ کنید xkill (یا اینکه توی ترمینال تایپ کنید) و اینتر، بعدش شکل مکان‌نمای موس عوض میشه و هر پنجره‌ای رو که کلیک کنید kill میشه (در واقع پروسهٔ مربوط به برنامه‌ش kill میشه و اگه اون برنامه چند تاپنجره هم داشته باشه همه بسته میشن)
راه دیگه استفاده از gnome-system-monitor هست، کافیه همین دستور(که نوشتم) رو اجرا کنید، یا اگه اپلت System Monitor روی پنل گنوم باشه(که اپلت خیلی مفیدی هم هست) با کلیک روی این اپلت هم بار میشه. یا اینکه از منوی
System -> Administration -> System Monitor
یه چیزی تو مایه‌های Task Manager ویندوز هست اما کامل‌تر.

از دستورات خط فرمان هم می‌تونید استفاده کنید. مثل دستور top و kill و pkill و killall که می‌تونید منوال‌شون رو بخونید(مثلاً بنویسید man killall). مثلاً دستور killall gedit تمام پروسه‌هایی که برای gedit هست توسط هر کاربری که در حال اجرا باشه kill میکنه(البته به شرط داشتن permission)
یا مثلاً killall gnome-panel پنل گنوم رو kill میکنه(و دوباره خودش شروع میشه، در واقع restart میشه) برای آپدیت شدن آیتم‌های منو و اپلت‌های پنل، گاهی وقتا به ندرت لازم میشه. (البته با xkill هم میشه همین کارو کرد)

آفلاین hamidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
    • وبلاگ شخصی من درباره اوبونتو
« پاسخ #41 : 01 امرداد 1388، 10:36 ب‌ظ »
سلام
چي كار كنم؟
با تشكر از شما
بنده تغيير زبان رو روي كنترل  + شيفت تنظيم كرده بودم اما اين 2 تا كار هم جواب نداد  :(
خیلی بد میشه میفهمم چی میگی حتی ترمینال هم فارسی میشه. و نمیشه دستور داد.

من در نسخه 8.10 این بلا به سرم اومد. دکمه apply system wide را زدم اینطوری شد. البته تو محیط vmware لینوکس را داشتم. هیف فراموش کردم که بطور دقیق چیکار کردم ولی اصول کارم اینطوری بود که لینوکس را با سی دی لایو بوت کردم رفتم تو فایلهای تنظیمات و بطور دستی با ویرایش فایل تنظیمات این مشکل را حل کردم. یک جستجو بکن ببین تنظیمات صفحه کلید در کدام فایل ذخیره میشه. میتونی راحت درستش کنی.
موفق باشی.

اینها را پیدا کردم ببین:
این دوتا فایل را چک کن.
And about the terminal:

/etc/default/console-setup
XKBLAYOUT="us"
Arno Teigseth said on 2008-10-07:

If you would like a variant of a layout (like I want Norwegian dvorak, not regular Norwegian):

stick the lines
        Option "XkbLayout" "no"
        Option "XkbVariant" "dvorak"

into Section "InputDevice" of your /etc/X11/xorg.conf

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
    • دست نوشته های من
چطور میتونم usb فرمت کنم؟؟؟

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
چطور میتونم usb فرمت کنم؟؟؟
با استفاده از gparted یا همون GNOME partition editor می‌تونی این کار رو انجام بدی.

اگر هم از راه خط فرمان بخوای این کار رو انجام بدی که پیشنهاد می‌کنم ی سری به این‌جا بزن :)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین soroush.alamdari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...
« پاسخ #44 : 07 شهریور 1388، 12:43 ق‌ظ »
dostan  man ro keybordam farsi nadaram sorry age fingilish neveshtam
rastesh to nasbe ubuntu 7.10 to marhaleye 5 yani partition ha ye  moshkel daram,onam ine ke partitionamo peyda nemikone ba inke ham fat32 test kardam hamntfs va  chizi ke mishnase kole hardame yani 160 g free,
bayad chekaresh konam???!!!
dar zemn pishe win vista mikham nasb konam