آره من دارم با MEEP کار می کنم ولی فعلا در نصب MEEP دچار مشکل شدیم چونکه وقتی داریم بسته BLAS رو با استفاده از GUNZIP و TAR از حالت فشرده خارج می کنیم ،وقتی از CD استفاده می کنیم برا Change Directory خطا می ده!
در مورد CYGWIN برخی از دستورات که تو bash کار می کنند اونجا کار نمی کنند،گفتم شاید administerator نذاشته چون وقتی خواستم با sudo password رو عوض کنم نشد در حالیکه تو bash تونستم این کار رو بکنم.
شما با Parallel Meep و OPENMPI هم کار کردین؟
و یه سئوال دیگه:
وقتی دارم می گم:
./configure می گه که
no such file or directory
من دقیقا مثل خود راهنمایی که تو سایت MIT گفته شده عمل کردم.
شما هم MEEP رو برا FDTD استفاده کردین؟
راراستی اون خطی که برا نصب BLAS داریم می نویسیم منظورم دستور f77 هست نیازمند به کامپایلر فورترن هست ،می خواستم بدونم که آیا ما باید این بسته رو نصب کنیم؟آخه تو راهنما ننوشته!یعنی احتمال می دم اگه می خواست که نصبش کنیم بهمون می گفت...به هر صورت رو این خط هم به ما خطا می ده ... و اینکه اگه باید نصب کنیم میشه که بگین دقیقا از کدوم سایت نصبش کنیم؟
ممنون
نصب MEEP (و دپندنسیهاش) کلا به خاطر کامپایلهای چند مرحلهایش زیاد ساده نیست، اگه قبلا روی لینوکس سورسی رو کامپایل و نصب نکردید، من توصیه میکنم اول این راهنما رو بخونین تا یه پیشزمینهی کلی از روند کار داشته باشید.
http://www.tuxfiles.org/linuxhelp/softinstall.htmlبعد هم اینکه من به صورت اکید توصیه میکنم بیخیال cygwin بشید و یه نسخهی تمیز از اوبونتو یا هر توزیع دیگهای که در درسترستون هست، روی سیستمتون نصب کنید. چون به هر حال cygwin مشکلات خاص خودشو رو هم، اضافه میکنه به مسائل و علاوه بر این فرصت تجربهی محیط واقعی gnu/linux رو هم از آدم میگیره!
سوالهاتون هم مرحله-به-مرحله و با ذکر کامل پیغامها و کارهایی که تا الان کردید تا به این مرحله رسیدید باشه، خیلی بهتر میشه کمکتون کرد و براش راهحلی پیدا کرد.
وقتی داریم بسته BLAS رو با استفاده از GUNZIP و TAR از حالت فشرده خارج می کنیم ،وقتی از CD استفاده می کنیم برا Change Directory خطا می ده!
چه خطایی میده؟ چه دستوری استفاده میکنید؟ تو کدوم دایرکتوری هستید؟
وقتی دارم می گم:
./configure می گه که
no such file or directory
برای نصب خود MEEP؟
توی خط فرمان، تو کدوم دایرکتوری هستید؟ توی دایرکتوریها جابجا بشید تا برسید به دایرکتوری اصلی MEEP، بعد دستور رو بزنید.
اینم بگم قبل از کامپایل MEEP باید همهی پیشنیازهاشو درست و بدون error تونسته باشید کامپایل کنید، وگرنه درست اجرا نمی شه. (البته ربطی به این خطا نداره)
راستی اون خطی که برا نصب BLAS داریم می نویسیم منظورم دستور f77 هست نیازمند به کامپایلر فورترن هست ،می خواستم بدونم که آیا ما باید این بسته رو نصب کنیم؟آخه تو راهنما ننوشته!یعنی احتمال می دم اگه می خواست که نصبش کنیم بهمون می گفت...به هر صورت رو این خط هم به ما خطا می ده ... و اینکه اگه باید نصب کنیم میشه که بگین دقیقا از کدوم سایت نصبش کنیم؟
بازهم دقیقا نگفتید چه خطایی میده! با g77 هم امتحان کردید؟
ولی آره، کلا کامپایلر فرترن برای نصب BLAS لازمه، فکر هم میکنم خود cygwin داره با خودش کامپایلر فرترن رو،
برای اینکه مطمئن بشید یه برنامهی hello world بنویسید، و با دستور f77 یا g77 اجرا کنید ببینید، اجرا میشه یا نه.
- نکتهی آخر که شاید باید اول میگفتم اینکه، اگه cygwin رو گذاشتید کنار؛ بستهی باینری MEEP, MEEP MPI برای دبیان وجود داره که به راحتی با دستورهای زیر قابل دانلود و نصب هستند و دردسرهای شیرین کامپایل رو هم دیگه نداره (:
sudo apt-get install meep h5utils
apt-get install meep-mpi
در هر صورت امیدوارم موفق باشید و بتونید از MEEP استفاده کنید.