انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237374 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mona.jalal

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
چند سئوال در مورد اوبونتو داشتم
1.امکانش هست که وقتی داریم نصب  می کنیم دیسک رو فرمت کنیم و همه ویندوزهای موجود پاک شن؟ تروجان ها و ویروس های موجود در سیستم هم پاک میشن دیگه؟ (آیا توصیه می شه که اینکار انجام بشه؟) و اینکه اگه ویندوز های قبلی رو پاک نکنیم بعد از نصب اوبونتو دیگه نمی تونیم پاک کنیم و اگه میشه با چه دستوری؟ )
2 .libctl چیه؟ و چه کاربردی داره؟
3.cygwin  نیاز به اجازه administrator  داره؟ یا مثل ultra surf  هست؟
4.چرا موقع نوشتن    ssh localhost خطای زیر رو نشون میده؟
ssh: connect to host localhost port 22: Connection refused

5.دستور sudo iptraf  چه اطلاعاتی رو به ما نشون میده؟  (این سئوال رو در رابطه با mpi پرسیدم)
6. این خطا چه مفهومی رو می رسونه؟

‘MPI Application rank 7 killed before MPI_Init() with signal 9’ "

با تشکر
« آخرین ویرایش: 13 دی 1388، 07:00 ب‌ظ توسط mona.jalal »

آفلاین pagoda

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
چند سئوال در مورد اوبونتو داشتم
1.امکانش هست که وقتی داریم نصب  می کنیم دیسک رو فرمت کنیم و همه ویندوزهای موجود پاک شن؟ تروجان ها و ویروس های موجود در سیستم هم پاک میشن دیگه؟ (آیا توصیه می شه که اینکار انجام بشه؟) و اینکه اگه ویندوز های قبلی رو پاک نکنیم بعد از نصب اوبونتو دیگه نمی تونیم پاک کنیم و اگه میشه با چه دستوری؟ )
2 .libctl چیه؟ و چه کاربردی داره؟
3.cygwin  نیاز به اجازه administrator  داره؟ یا مثل ultra surf  هست؟
4.چرا موقع نوشتن    ssh localhost خطای زیر رو نشون میده؟
ssh: connect to host localhost port 22: Connection refused

5.دستور sudo iptraf  چه اطلاعاتی رو به ما نشون میده؟  (این سئوال رو در رابطه با mpi پرسیدم)
6. این خطا چه مفهومی رو می رسونه؟

‘MPI Application rank 7 killed before MPI_Init() with signal 9’ "

با تشکر
مونا جلال

1- متوجه نشدم هدفتون چیه! میخواین کل دیسک رو فرمت کنین یا اینکه می‌ترسین موقع نصب کل دیسک فرمت بشه و اطلاعاتتون از دست بره!‌؟ :)
در هر صورت به صورت عملی امکان فرمت کل دیسک هست، ولی همه‌چیز کاملا تحت اختیار خود شماست، اگه نمی‌خواهید کل دیسک هم فرمت بشه به راحتی می‌تونید اوبونتو روی اون نصب کنید بدون اینکه اطلاعات قبلی‌تون آسیبی ببینن (آموزش‌های زیادی هست همین‌جا برای این کار).
وقتی هم کل دیسک رو فرمت می‌کنید طبیعتا هر دیتایی روش نوشته شده اعم از ویروس یا دیتای غیر مخرب پاک می‌شه، ولی در صورتی که این کار رو هم نکنید و اوبونتو رو رو یه پارتیشن دیگه دیسک نصب کنید، ویروس‌های و تروجان‌های ویندوزی هنگام کار با لینوکس آسیبی به سیستم شما نمی‌زنن.
در مورد توصیه هم همه‌چیز بستگی به استفاده‌ی شما از سیستمتون داره، اگه میخواین کنار اوبونتو از ویندوز هم استفاده کنین، خب توصیه نمی شه این کار.

2- libctl‌ تا اونجا که من می‌دونم یه پکیج و کتابخونه‌ برای شبیه‌سازی‌های فیزیکی، روی لینوکس ه.

3- بستگی به تنظیمات Admin ویندوز داره!!

4- دلایل مختلفی می‌تونه داشته یاشه این پیغام، ولی اول چک کنید پورت 22 بازه یا بسته.

5. iptraft یه برنامه‌ی قوی مانیتورینگ شبکه است، که خب با مودهای زیادی میشه توش کار کرد و نتایج مختلفی گرفت.

6- نمی‌دونم مشکل از چیه، Meep کار می‌کنید؟

پ.ن :‌کلا دامنه‌ی سوال‌ها خیلی وسیع بود! از cygwin تا MEEP!

آفلاین jabera

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام
2تا سوال داشتم:

من تازه وارد لینوکس شدم
هیچی هم بلد نیستم

1)درایور گرافیکم را دانلود کردم با فرمت .run
ولی تا میخوام نصب کنم ارور میده و میگه باید تو روت باشی
چطوری میریم تو روت

2)نصب نرم افزار تو اوبونتو به چه شکلیه؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
سلام
2تا سوال داشتم:

من تازه وارد لینوکس شدم
هیچی هم بلد نیستم

1)درایور گرافیکم را دانلود کردم با فرمت .run
ولی تا میخوام نصب کنم ارور میده و میگه باید تو روت باشی
چطوری میریم تو روت

2)نصب نرم افزار تو اوبونتو به چه شکلیه؟؟؟؟؟؟؟
برای نصب کارت گرافیکت اینراهنما رو بخون : http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
در ضمن در اوبونتو هرجا اسم روت میاد باید از دستور sudo استفاده کنی.
مثلا اگه میخوای اون درایور رو اجرا کنی این دستور رو میزنی:
sudo ./NvidiaXXXXX.run
اینم راهنمای نصب نرم‌افزار:
http://wiki.ubuntu-ir.org/SoftwareManagement
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین mona.jalal

• Newbie
  • *
آره من دارم با MEEP کار می کنم ولی فعلا در نصب MEEP دچار مشکل شدیم چونکه وقتی داریم بسته BLAS رو با استفاده از GUNZIP و TAR از حالت فشرده خارج می کنیم ،وقتی از CD استفاده می کنیم برا Change Directory  خطا می ده!
در مورد CYGWIN برخی از دستورات که تو bash کار می کنند اونجا کار نمی کنند،گفتم شاید administerator  نذاشته چون وقتی خواستم با sudo  password  رو عوض کنم نشد در حالیکه تو bash  تونستم این کار رو بکنم.
شما با  Parallel Meep  و OPENMPI هم کار کردین؟
و یه سئوال دیگه:
وقتی دارم می گم:
./configure  می گه که
no such file or directory
من دقیقا مثل خود راهنمایی که تو سایت MIT گفته شده عمل کردم.
شما هم MEEP رو برا FDTD استفاده کردین؟
راراستی اون خطی که برا نصب BLAS داریم می نویسیم منظورم دستور f77 هست نیازمند به کامپایلر فورترن هست ،می خواستم بدونم که آیا ما باید این بسته رو نصب کنیم؟آخه تو راهنما ننوشته!یعنی احتمال  می دم اگه می خواست که نصبش کنیم بهمون می گفت...به هر صورت رو این خط هم به ما خطا می ده ... و اینکه اگه باید نصب کنیم میشه که بگین دقیقا از کدوم سایت نصبش کنیم؟
ممنون

آفلاین pagoda

• Newbie
  • *
آره من دارم با MEEP کار می کنم ولی فعلا در نصب MEEP دچار مشکل شدیم چونکه وقتی داریم بسته BLAS رو با استفاده از GUNZIP و TAR از حالت فشرده خارج می کنیم ،وقتی از CD استفاده می کنیم برا Change Directory  خطا می ده!
در مورد CYGWIN برخی از دستورات که تو bash کار می کنند اونجا کار نمی کنند،گفتم شاید administerator  نذاشته چون وقتی خواستم با sudo  password  رو عوض کنم نشد در حالیکه تو bash  تونستم این کار رو بکنم.
شما با  Parallel Meep  و OPENMPI هم کار کردین؟
و یه سئوال دیگه:
وقتی دارم می گم:
./configure  می گه که
من دقیقا مثل خود راهنمایی که تو سایت MIT گفته شده عمل کردم.
شما هم MEEP رو برا FDTD استفاده کردین؟
راراستی اون خطی که برا نصب BLAS داریم می نویسیم منظورم دستور f77 هست نیازمند به کامپایلر فورترن هست ،می خواستم بدونم که آیا ما باید این بسته رو نصب کنیم؟آخه تو راهنما ننوشته!یعنی احتمال  می دم اگه می خواست که نصبش کنیم بهمون می گفت...به هر صورت رو این خط هم به ما خطا می ده ... و اینکه اگه باید نصب کنیم میشه که بگین دقیقا از کدوم سایت نصبش کنیم؟
ممنون

نصب MEEP (و دپندنسی‌هاش) کلا به خاطر کامپایل‌های چند مرحله‌ایش زیاد ساده نیست، اگه قبلا روی لینوکس سورسی رو کامپایل و نصب نکردید، من توصیه می‌کنم اول این راهنما رو بخونین تا یه پیش‌زمینه‌ی کلی از روند کار داشته باشید.

http://www.tuxfiles.org/linuxhelp/softinstall.html

بعد هم این‌که من به صورت اکید توصیه می‌کنم بی‌خیال cygwin بشید و یه نسخه‌ی تمیز از اوبونتو یا هر توزیع دیگه‌ای که در درسترستون هست، روی سیستمتون نصب کنید. چون به هر حال cygwin مشکلات خاص خودشو رو هم، اضافه می‌کنه به مسائل و علاوه بر این فرصت تجربه‌ی محیط واقعی gnu/linux رو هم از آدم میگیره!

سوال‌هاتون هم مرحله-به-مرحله و با ذکر کامل پیغام‌ها و کارهایی که تا الان کردید تا به این مرحله رسیدید باشه، خیلی بهتر میشه کمکتون کرد و براش راه‌حلی پیدا کرد.

نقل‌قول
وقتی داریم بسته BLAS رو با استفاده از GUNZIP و TAR از حالت فشرده خارج می کنیم ،وقتی از CD استفاده می کنیم برا Change Directory  خطا می ده!

چه خطایی میده؟ چه دستوری استفاده می‌کنید؟ تو کدوم دایرکتوری هستید؟

نقل‌قول
وقتی دارم می گم:
./configure  می گه که

برای نصب خود MEEP؟
توی خط فرمان، تو کدوم دایرکتوری هستید؟ توی دایرکتوری‌ها جابجا بشید تا برسید به دایرکتوری اصلی MEEP، بعد دستور رو بزنید.
اینم بگم قبل از کامپایل MEEP باید همه‌ی پیش‌نیاز‌هاشو درست و بدون error تونسته باشید کامپایل کنید، وگرنه درست اجرا نمی شه. (البته ربطی به این خطا نداره)

نقل‌قول
راستی اون خطی که برا نصب BLAS داریم می نویسیم منظورم دستور f77 هست نیازمند به کامپایلر فورترن هست ،می خواستم بدونم که آیا ما باید این بسته رو نصب کنیم؟آخه تو راهنما ننوشته!یعنی احتمال  می دم اگه می خواست که نصبش کنیم بهمون می گفت...به هر صورت رو این خط هم به ما خطا می ده ... و اینکه اگه باید نصب کنیم میشه که بگین دقیقا از کدوم سایت نصبش کنیم؟

بازهم دقیقا نگفتید چه خطایی میده! با g77 هم امتحان کردید؟

ولی آره، کلا کامپایلر فرترن برای نصب BLAS لازمه، فکر هم می‌کنم خود cygwin داره با خودش کامپایلر فرترن رو،
برای اینکه مطمئن بشید یه برنامه‌ی hello world بنویسید، و با دستور f77 یا g77 اجرا کنید ببینید، اجرا میشه یا نه.

- نکته‌ی آخر که شاید باید اول می‌گفتم اینکه، اگه cygwin‌ رو گذاشتید کنار؛ بسته‌ی باینری MEEP, MEEP MPI برای دبیان وجود داره که به راحتی با دستور‌های زیر قابل دانلود و نصب هستند و دردسر‌های شیرین کامپایل رو هم دیگه نداره  (:
sudo apt-get install meep h5utils
apt-get install meep-mpi
در هر صورت امیدوارم موفق باشید و بتونید از MEEP استفاده کنید.

آفلاین mona.jalal

• Newbie
  • *
امروز داشتم اوبونتو رو به صورت live  از رو  سی دی اجرا می کردم که این خطا ها رو میداد:

Buffer I/O error on device sr0, logical block285261

و
unable to read fragment cache block
و

sb_bread failed reading block 285261
 :'(

علت این خطاها چیه؟ راهی هست که درست شه؟
الآن که به صورت زنده اجرا نمیشه امکانش هست که نصبم نشه حتی؟

و بر فرض که من بخوام کلا هاردم رو فرمت کنم برنامه های MATLAB ،Packet tracer,ORCAD,HSPICE,ModelSim,Leonardo Spectrum  نصب و اجرا میشن؟ یا باید حتما از   "واین"  یا یه چیزی مثل اون استفاده کنیم؟
اونوقت سرعت اجرای برنامه ای مثل متلب با واین خیلی پایین نمیاد؟

آفلاین mona.jalal

• Newbie
  • *
من توی فولدر /home/ubuntu دو تا فایل blas.tgz و blas.gz دارم.دستورات زیر رو که اجرا می کنم در دو دستور اول هیچ مشکلی به وجود نمی آد:
gunzip blas.tgz
tar xf blas.tar
CD BLAS ....این جا خطا می گه میگه که no such file or directory
و تو خط زیر میگه
f77 -c -03*.f
the program 'f77' is currently not installed . you can install it by typing :
sudo apt-get install fort77
ولی وقتی دستور بالا رو می زنم می گه که:
E: couldn't find package fort77
وقتی هم که خط زیر رو می زنم :
ar rv libblas.a *.o
میگه که :
ar :creating libblas.a
ar: *.o : no such file or directory

چه کار می تونم بکنم؟
خط فرمانم هم به این شکله : ubuntu@ubuntu
...

با برنامه gparted  خواستم یک پارتیشن home به اندازه 5  گیگ و یه پارتیشن swap به اندازه 2 گیگ درست کنم  ولی میگه که من بیشتر از یک bad sector دارم ....بعد بهم گفت که تو ویندوز chkdsk  رو اجرا کنم ولی این دستور تو فاز دوم یعنی checking indexes گیر افتاد و دیگه جلو نرفت... شما چه پیشنهادی به جز فرمت کردن کل هارد دارین؟ ممکنه به دلیل وجود این سکتورهای خراب نتونم دیسکم رو فرمت کنم؟
....................................................................
برای اتصال به اینترنت توی وب نوشته بود که باید یکی از این راه ها رو رفت که هیچ کدومشون در نسخه 9.4 من نبود
system->administration->networking
به جاش network tools رو داره که اینم اون گزینه هایی رو که تو راهنما داره نداره
application ->internet->Gnome ppp
application->system tools -> terminal and type
هیچ کدوم از این 3 تا برنامه رو ندارم ... میشه کمک کنید تا به اینترنت وصل شم و شماره تلفن و یوزر پس بهش بدم؟

آفلاین pagoda

• Newbie
  • *
اینا رو اول جواب می‌دم

نقل‌قول
برای اتصال به اینترنت توی وب نوشته بود که باید یکی از این راه ها رو رفت که هیچ کدومشون در نسخه 9.4 من نبود
system->administration->networking
به جاش network tools رو داره که اینم اون گزینه هایی رو که تو راهنما داره نداره
application ->internet->Gnome ppp
application->system tools -> terminal and type
هیچ کدوم از این 3 تا برنامه رو ندارم ... میشه کمک کنید تا به اینترنت وصل شم و شماره تلفن و یوزر پس بهش بدم؟

برای اتصال به اینترنت با مودم dial-up، اول باید درایور مناسب مودمتون رو نصب کنید. تو همین فوروم سرچ کنید بحث‌های مفصلی شده راجع به شناخت و نصب درایورهای مودم. بعد اینکه تونستید درایور مودم را نصب کنید، این راهنما رو بخونید : http://www.ubuntugeek.com/setting-up-dial-up-connection-in-ubuntu.html
 احتمالا مشکلی نداشته باشید برای setupه کانکشن. مرحله‌ی اصلی و مشکل همون پیدا کردن و نصب درایوره مودمه.

(منظور از application->system tools -> terminal and type هم application->system tools -> terminal و بعد type ه ادامه‌ی خط ه ...  ;) )

نقل‌قول
با برنامه gparted  خواستم یک پارتیشن home به اندازه 5  گیگ و یه پارتیشن swap به اندازه 2 گیگ درست کنم  ولی میگه که من بیشتر از یک bad sector دارم ....بعد بهم گفت که تو ویندوز chkdsk  رو اجرا کنم ولی این دستور تو فاز دوم یعنی checking indexes گیر افتاد و دیگه جلو نرفت... شما چه پیشنهادی به جز فرمت کردن کل هارد دارین؟ ممکنه به دلیل وجود این سکتورهای خراب نتونم دیسکم رو فرمت کنم؟

همین یه هارد رو دارین؟ نمیدونم، شاید اگه یه پارتیشن ویندوزی دیگه‌ از هاردتونو delete کنید و سعی کنید پارتیشن‌های جدید لینوکس رو روی اون بسازید، اجازه‌ی ساخت رو بده، ولی در هر صورت هارد شما ایراد داره و اگه درصدی هم احتمال خوب شدن حالش باشه، با low level format کردنشه که خب باید کل هارد فرمت بشه اجبارا.
به‌هرحال این بدسکتورها نشونه‌ی خوبی نیست و وقتشه یه هارد نو ابتیاع کنید!

- - -

سعی کنید هر طور شده اوبونتو رو نصب کنید، چون تو نصب برنامه تو حالت Live session، برنامه‌ها به طور موقت روی رم نصب می‌شن که هم سرعت کامپیوتر اینجوری کم میشه، هم عملا فایده‌ای‌ نداره نصبشون، علاوه بر این همونجوری که گفتم بسته‌های deb. برنامه‌هایی که میخواین هست و این دردسرها کامپایل و اینا رو دیگه بعد نصب اوبونتو ندارین.
ولی به‌هرحال...
نقل‌قول
من توی فولدر /home/ubuntu دو تا فایل blas.tgz و blas.gz دارم.دستورات زیر رو که اجرا می کنم در دو دستور اول هیچ مشکلی به وجود نمی آد:
gunzip blas.tgz
tar xf blas.tar
CD BLAS ....این جا خطا می گه میگه که no such file or directory

از توی محیط گرافیکی یا همین‌جا با دستور dir چک کنید که فولدر BLAS توی فولدر ubuntu ساخته شه یا نه.
(از منوی places (بالای صفحه) می‌تونید به فولدرهای کامپیوترتون دسترسی داشته باشید.)

نقل‌قول
و تو خط زیر میگه
f77 -c -03*.f
the program 'f77' is currently not installed . you can install it by typing :
sudo apt-get install fort77
ولی وقتی دستور بالا رو می زنم می گه که:
E: couldn't find package fort77

خب فرترن نصب نیست و باید نصب بشه، دستور apt-get هم (اگه مخزن جدایی به صورت CD یا DVDهای repository ندارید)، احتیاج به اینترنت داره که خب ظاهرا هنوز راه ننداختینش.

پیشنهاد می‌کنم کامپایل و اینا رو فعلا بی‌خیال شید و انرژی‌تون رو بزارین رو نصب اوبونتو فعلا.
good luck! ;)

آفلاین منصور

• Newbie
  • *
سلام من تازه کارم و 3تا مشکل اعصابم رو حسابی خورد کرده:

من اوبونتو 9.10 نصب کردم و فایر فاکس من بعضی از سایت هایی که تو ویندوز خیلی عادی باز میشدن رو باز نمیکنه. ](*,)

به طور مثال سایت http://www.hyundaiusa.com که عادی باز میشه و فیلتر نیست با اوبونتو ارور can not connect to server میده.

و خیلی سایتای دیگه و این عصبیم کرد.

مشکل بعدی اینه که وقتی با گوگل ایمیج سرچ میکنم سرچ میکنه اما هیچ عکسی رو نشون نمیده مگر اینکه هرکدوم رو جدا باز کنی.. و بزنی Show in full size

و مشکل بعدی اینکه وایرلس لپ تاپ من که Acer 4920 هست به ADSL خونه کانکت میشه ولی به Wireless کامپیوتر محل کارم که ویندوز XP داره یا کانکت نمیشه

یا وقتی سرچ میکنی یه مشت وایرلس الکی با اسمای بهم ریخته پیدا میکنه و به هیچ کدوم کانکت نمیشه.وایرلس لپتاپم هم Intel PRO/wireless 3945BG هست.

مشکل از درایورم هست؟ این که الان نصبه درایور اصلی که خود اوبونتو تشخیص داده روشه.

و یه سوال .از کجا میشه فهمید که کارت گرافیک کامل نصبه؟ من مشکلی با تصویر و خروجی ندارم.اما تو اجرای بعضی افکتا یکم مکث داره.

کارت گرافیک من Mobile Intel 965 Express Family هست.

ممنون میشم کمکم کنید... :)

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
راجب مشکل اولتون
این سایییتی که معرفی کردین باز میشه بدون مشکل..
فکنم مشکل از isp تون باشه ???وضعیت اینترنت تو این مملکت از نظر همه چی دیگه به
اوج رسیده :'(باید عادت کنیم.
راجب کارت گرافیکتون برید توی :
system>perferences>Appearence
و ببینید تو قسمت visual effects میتونید extra فعال کنید؟

آفلاین منصور

• Newbie
  • *
ممنون از جوابتون اما حال گیری اونجاست که سایتایی که گفتم با همین فایرفاکس تو اکس پی و 7 باز میشه.

اما تو اوبونتو حال گیری میکنه... اصلا کلا با نسخه ی اوبونتو ییه فایرفاکس حال نکردم.امیدوارم تو آپدیتای بعدی حل بشه...

من مشکل اصلیم با وایرلسم بود که کانکت شدن پایدار نیست..کسی این مشکل رو نداشته؟؟! یعنی یه بار کانکت میشه به مودم ADSL

و بعضی وقتا کانکت میشه و دیتا نمیده.

و مشکل با Google Image کسی همچین مشکلی نداشته؟

یعنی وقتی ایمیج سرچ میکنید عکسای کوچیک کوچیک و پیش نمایش نشون میده؟؟

و راستی اگه هست نرم افزار یا افزونه ای شبیه به Device Manager ویندوز معرفی کنید که بشه فهمید چی نصبه و چی نیست و بشه نصب و پاک کرد؟؟!!

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #72 : 15 آذر 1388، 08:43 ب‌ظ »
راجب گوگل ایمیج باز از من نشون میده.
واسه سوال بعدی ubuntu tweak بدردتون میخوره.
تو مخزن هست ;) ;)

واسه دیدن سخت افزار ها هم از sysinfo میتونی استفاده کنی.
اینم تو مخزن هست
« آخرین ویرایش: 15 آذر 1388، 08:46 ب‌ظ توسط sayres »

آفلاین mona.jalal

• Newbie
  • *
من نمی تونم وایرلس رو تو اوبونتو داشته باشم....وقتی دستور زیر رو می نویسم می گه
su iwconfig
میگه:
no wireless extension
در حالیکه تو ویستا به وایرلس نصب میشم...ورژن اوبونتو 9.10 ...مودم وایرلس هم broadcom هست
چه کار باید بکنم؟

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
من نمی تونم وایرلس رو تو اوبونتو داشته باشم....وقتی دستور زیر رو می نویسم می گه
su iwconfig
میگه:
no wireless extension
در حالیکه تو ویستا به وایرلس نصب میشم...ورژن اوبونتو 9.10 ...مودم وایرلس هم broadcom هست
چه کار باید بکنم؟

درایور وایرلس رو از طریق برنامه ی Hardware Drivers که در منوی System->Administration قرار داره نصب کنید و سیستم رو ریست کنید.
اگر مشکل حل نشد این دو دستور رو اجرا کنید:

sudo apt-get update
sudo apt-get --reinstall install bcmwl-kernel-source

برای انجام کارهای فوق باید در اوبونتو به اینترنت دسترسی داشته باشید.