انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ویکی جمع‌آوری اِشکالات (Issues) اپن‌آفیس  (دفعات بازدید: 10527 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
سلام.
مجموعه نرم‌افزار اداری اپن‌آفیس اِشکالات (Issues) و کمبودهایی در ارتباط با زبان فارسی دارد. اگر این اشکالات و کمبودها در یک مکان واحد جمع‌آوری شوند رسیدگی و بررسی آن‌ها ساده‌تر می‌شود و ضمناً از پراکندگی اشکالات هم جلوگیری می‌شود. به همین منظور من یک ویکی در سایت اپن‌آفیس برای جمع‌آوری این اِشکالات (Issues) و کمبودها ساخته‌ام و در آن، اشکالات و کمبودهایی را که خودم گزارش کرده‌ام و یا قبلاً دوستان دیگر گزارش کرده‌اند گرد آورده‌ام. اگر چه همه تلاش خود را کرده‌ام تا تمام اشکالاتی را که گزارش شده‌اند در این ویکی جمع کنم با این حال لطفاً اگر اشکالی را به اپن‌آفیس گزارش کرده‌اید که در این ویکی از قلم انداخته‌ام به آن اضافه کنید. علاوه بر این اگر قصد دارید اشکال تازه‌ای را به اپن‌آفیس گزارش کنید لطفاً شماره اشکال را همراه با خلاصه‌ای از آن در این ویکی قرار بدهید. برای ویرایش این ویکی لازم است که در سایت اپن‌آفیس ثبت‌نام کنید. راستی شاید بد نباشد به این موضوع هم اشاره کنم که ایده ایجاد این ویکی با دیدن ویکی که قبلاً کاربران عرب‌زبان اپن‌آفیس ایجاد کرده بودند به ذهنم رسید. از آن‌جا که کاراکترهای فارسی و عربی شباهت زیادی به هم دارند برخی از اشکالاتی که توسط آن‌ها گزارش شده است در زبان فارسی نیز مصداق دارند بنابراین توصیه می‌کنم از آن ویکی نیز دیدن کنید.
ویکی اشکالات مرتبط با زبان فارسی:
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Persianization_efforts
ویکی اشکالات مرتبط با زبان عربی:
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Arabization_efforts
متشکرم.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
سلام،
خیلی ممنون از اینکه این کار رو کردید. من الان برام مقدور نیست برم اون صفحه رو ببینم برای همون اگر سوالم خطاست ببخشید:
آیا مشکل Justify کردن متون فارسی هم در اینجا آمده؟ به نظرم این یکی از آزاردهنده ترین مشکلات باشه! من که خیلی باهاش مشکل دارم!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
بله، این اشکال هم آمده است. این اشکال نه تنها از سوی کاربران فارسی‌زبان بلکه از جانب کاربران عرب‌زبان هم گزارش شده است.
این اشکال در نسخه ۳.۱ اپن‌آفیس (که در تاریخ ۹ فروردین ۱۳۸۸ منتشر می‌شود) حل می‌شود.
متشکرم

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
خوب،
خدا رو شکر که به زودی (!) حل میشه! واقعاً مشکل آزار دهنده ای بود!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Mohammad Hoseini

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
بسیار کار عالی ای انجام دادید. :)
در ضمن به دوستان توصیه می کنم حتماٌ به باگهای گزارش شده رأی دهند.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
از آقای فلاطونی ممنونیم که همیشه کار رو جدی میگیرن. ایشون مقاله‌هایی رو برای تصحیح لغات توی این برنامه نوشتن و بانک لغات فارسی هم کار ایشونه. چند تا اشکال مهم در فارسی نویسی در اپن آفیس هم توسط ایشون پیگیری میشه که امیدوارم زودتر نتیجش رو ببینیم.

این کار هم کار خیلی مفید و کارایی هست. امیدوارم کاربرا هم توی این کار مشارکت کنن و اپن آفیس رو برای زبان فارسی بهتر از همیشه ببینیم! :)

-- تاپیک چسبناک شد
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
از لطف و محبت همه دوستان ممنونم و همچنین از ناظر انجمن سپاس‌گزارم که با چسبناک کردن این تاپیک از آن حمایت کردند.

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
خیلی ممنون  ;D  . امیدوارم تو نسخه های جدید اوپن آفیس طوری پیشرفت کنه که کسی دیگه طرف ماکروسافت آفیس نره

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
بسیاری از اشکالات اپن‌آفیس در ارتباط با زبان‌هایی که جهت آن‌ها از راست به چپ است در نسخه ۳.۱ حل خواهند شد. این نسخه یکی از ایده‌آل‌ترین نسخه‌ها برای کاربران فارسی‌زبان است.

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
با سلام من یک اشکال رو در chart پیدا کردم نمی دونم که دوستان بهش برخوردند یا نه:
هنگامی که chart type رو Line یا XY انتخاب می کنید گزینه ای به نام smooth lines وجود دارد، در صورتی که بخواید properties را تنظیم کنید با این اشکال مواجه می شوید که form مربوط به properties کامل دیده نمی شود (لطفا به تصویر زیر توجه کنید!!)

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
عارف جان،
اِشکالی را که اشاره کرده‌ای، بررسی و آزمایش کردم و به این اشکال برنخوردم! عکس پیوست‌شده، صحت این آزمایش را اثبات می‌کند.

مشکلات خود با اپن‌آفیس را با من به اشتراک بگذارید. متشکرم.

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
آقای فلاطونی عزیز،
از بررسی که انجام دادی متشکرم. :) ;)
ولی نمی‌تونم تعجب خودم رو پنهان کنم :o ???
این اشکال همچنان در برنامه من وجود دارد!!!   ](*,)
بنظر شما اشکال از کجاست و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد. البته مشکل حادی نیست و میشه باهاش زندگی کرد ولی برای من بسیار جای تعجب دارد که چرا برنامه‌ای که من نصب کردم همچین اشکالی دارد!!!
من OpenOffice.org 2.4.1 را نصب کرده ام.
باز هم از توجه شما ممنونم. ;)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

به نظر می رسه شما compiz اتون فعال هست
ببینید وقتی غیر فعالش می کنید مشکلتون رفع میشه با خیر

با تشکر فراوان از آقای فلاطونی برای پیگیری جدیشون تا openoffice  هماهنگی بیشتری با زبان پارسی داشته باشه
ممنون

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
ممنون از راهنمایی خوبتون ;)
حق با شما بود با غیر فعال کردن compiz مشکل حل میشه :)

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
خوشحالم که اشکال پیش‌آمده رفع شد.
از راهنمایی آقای کرگدن! هم خیلی متشکرم. برای من هم مفید بود.
« آخرین ویرایش: 02 بهمن 1387، 04:17 ب‌ظ توسط Falatooni »