انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری شرکت IBM روی سیستم عامل Linux  (دفعات بازدید: 6076 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری شرکت IBM روی سیستم عامل Linux

امروز صبح يه خبر خيلى خيلى خوشحال كننده ديدم گفتم دوستان رو هم در اطلاع بگذارم اونايى كه نيستند رو .  :D
فقط اميدوارم اينبار سرمايه گذارى بر روى كاربرد هاى دسكتاپ اين سيستم عامل باشه مثلاً پشتيبانى درايور ها و … كه البته فكر كنم اين بيشتر به شركت سازنده سخت افزار بستگى داره اما خوب به هر حال …

نقل قول از نارنجى :

نقل‌قول
این اولین باری نیست که سیستم عامل لینوکس از عنایات شرکت معظم IBM برخوردار می شود. زیرا پیش تر در سال ۲۰۰۰ هم کمک مشابهی از این شرکت دریافت کرده بود. آن زمان لینوکس تازه داشت قدرت می گرفت و برای ویندوز شاخ و شانه می کشید.

اولین یک میلیارد دلار IBM [در سال ۲۰۰۰] صرف استحکام جایگاه لینوکس در بازار سرورها شد. بنابر گزارش IDC در سه ماهه اخیر ۲۳ درصد از سرورها از لینوکس استفاده می کنند و در مقابل ویندوز سرور مایکروسافت ۴۹ درصد بازار را در اختیار دارد.

رابطه مایکروسافت و لینوکس هیچگاه تعریفی نداشته. مدیر عاملِ درحال گذار آن استیو بالمر در سال ۲۰۰۱ این سیستم عامل رقیب را سرطان خطاب کرد و شرکت متبوعش در سال ۲۰۰۷ لینوکس و دیگر ارائه دهندگان خدمات باز متن را به نقض بیش از ۲۰۰ پتنت خود متهم نمود.

گوگل، غول جستجوی اینترنتی از آن دسته شرکت هایی است که از قدرت لینوکس برای سرورهای اش استفاده می کند. به هر حال قیمت همیشه مسئله مهمی بوده و رایگان بودن لینوکس جذابیت آن را دو چندان می کند.

IBM قرار است این مبلغ را در LinuxCon روی میز بگذارد. LinuxCon یک همایش سالانه برای توسعه دهندگان است که هفته جاری در آمریکا برگزار می شود. درحال حاضر دو نسخه لینوکس اوبونتو و مینت روی میلیون ها رایانه نصب هستند و به هیچ وجه قصد خالی کردن عرصه را برای ویندوز ندارند.

منبع : Telegraph

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نقل‌قول
بنابر گزارش IDC در سه ماهه اخیر ۲۳ درصد از سرورها از لینوکس استفاده می کنند و در مقابل ویندوز سرور مایکروسافت ۴۹ درصد بازار را در اختیار دارد.
اشتباه تایپی بود یا واقعاً جایی هم‌چین آمار شکمی‌ای داده؟ :o
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
نقل‌قول
بنابر گزارش IDC در سه ماهه اخیر ۲۳ درصد از سرورها از لینوکس استفاده می کنند و در مقابل ویندوز سرور مایکروسافت ۴۹ درصد بازار را در اختیار دارد.
منم تو ویکیپدیا دیدم نوشته بود سرور های ویندوز بیشتر از گنو/لینوکسیا هستند(با اختلاف کم )، بی اس دی ها هم یک درصد داشتن

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
نقل‌قول
احتمالا گزارش برای همون زمان بوده و یه جورایی بد نوشته شده :)
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
1 ملیارد دلار برای شرکت IBM مثل پول خورد تو جیب هستش ولی از هیچی بهتر هستش.
فکر نکنم برای دسکتاپ سرمایه گذاری بشه . همش میره برای سرور و cloud computing چون IBM که از دسکتاب سودی نمیبره , فقط تو کار سرور هستش.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
دوستان شما میتونید به سایت IBM برید؟ من که میرم همش درحال رفرش هست،اگر تحریمیم لااقل یک پیغامی بزنند آدم تکلیفش روشن شه! :|
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
دوستان شما میتونید به سایت IBM برید؟ من که میرم همش درحال رفرش هست،اگر تحریمیم لااقل یک پیغامی بزنند آدم تکلیفش روشن شه! :|
من رفتم مشکلی نبود :)

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
منم رفتم مشکلی نبود . توش چیزی نداره که بخایم تحریم بشیم . قسمت های اصلی که چیزی داره login می خواد که اون جا تحریم رو اعمال میکنن.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
فکر نکنم برای دسکتاپ سرمایه گذاری بشه . همش میره برای سرور و cloud computing چون IBM که از دسکتاب سودی نمیبره , فقط تو کار سرور هستش.
یک میلیارد دلار برای هیچ کس پول خورد نیست دوست عزیز 3500 میلیارد تومن میشه :)
کل ارزش وسهام این شرکت 212 میلیارد دلار هست ! خیلی مشکوک هست خبر مطمئنید اشتباه نشده ؟
--
خلاصه این که من سه بار روی نارنجی بالا آوردم ولی هنوز هم احساس بدی دارم
نظرات این کاربران روشنفکر و خود بزرگ بین و بی اطلاع و الکی حرف زن رو بخونید واقعا آدم دیونه میشه :|
من قبلا فک میکردم خواننده هاش که در زیر پست هاش نظر میدن یه چیزی بارشونه :|
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
کل ارزش وسهام این شرکت 212 میلیارد دلار هست ! خیلی مشکوک هست خبر مطمئنید اشتباه نشده ؟
--
نظرات این کاربران روشنفکر و خود بزرگ بین و بی اطلاع و الکی حرف زن رو بخونید واقعا آدم دیونه میشه :|

بیشتر کاربرای نارنجی که نظر میدن فقط یه عده هستن که سر برندا دعوا میکنن.

اونم بیشتر  یا سامسونگی ان یا اپلی، مصرف کننده های خوش نظرن و اصولا در اون حد و حدود نیستن که بخوان راجبه سرمایه گذاری ها تو حوزه ی لینوکس نظری به ذهنشون برسه ولی چون باید یچی بگن خب چرت و پرت مینویسن دیگه :)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
--

چطور؟
1 میلیارد دلار هیچ پولی نیست
میشه چیزی تو مایه های اختلاص 3000 میلیاردی
اما تو ایران پولههه
تو آمریکا و برای شرکتهایی مثل ای بی ام پولی نیست
احتمالا اهداف پنهانی دارند و از چند جا برای این مورد دارند ساپورت میشند که جمعا حدود یک میلیارد براورد شده
اونجا دلار ارزش اینجا رو نداره
یک کارمند عادی میتونه 1500 دلار درامد ماهانه داشته باشه ... حالا کارمند عادی تو اینجا از 750 هزار تومان بالاتر نمیگیره ولی اونها 1500*3500 برابر با 5.5 میلیون تومان درامد دارند (اما اونجا کلی مالیات و ... بالا دارند و تازه قیمت اونجا هم با اینجا فرق میکنه - مثلا بستنی معمولی 1-2 دلار  )

اگه چنین باشه ایده های جدیدی باز میشه
و البته با توجه به هزیزنه ی اون شرکت قطعا محصولش رایگان نیست
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 12:02 ب‌ظ توسط ابونتو عشق من »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
چطور؟
اما تو ایران پولههه
احتمالا اهداف پنهانی دارند و از چند جا برای این مورد دارند ساپورت میشند که جمعا حدود یک میلیارد براورد شده
یک کارمند عادی میتونه 1500 دلار درامد ماهانه داشته باشه ... حالا کارمند عادی تو اینجا از 750000 هزار تومان بالاتر نمیگیره ولی اونها 1500*3500 برابر با 5.5 میلیون تومان درامد دارند (اما اونجا کلی مالیات و ... بالا دارند و تازه قیمت اونجا هم با اینجا فرق میکنه - مثلا بستنی معمولی 1-2 دلار  )

اهداف پنهان؟!
این کمک اگه قرار بود مختص به محصولات IBM باشه که نمیگفتند کمک به لینوکس ! تو نارنجی نگفته این مبلغ قراره روی چه مواردی هزینه بشه ولی هر چه باشه در نهایت به لینوکس و توسعه دهندگانش ختم میشه.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
چطور؟
اما تو ایران پولههه
یک کارمند عادی میتونه 1500 دلار درامد ماهانه داشته باشه ... حالا کارمند عادی تو اینجا از 750000 هزار تومان بالاتر نمیگیره ولی اونها 1500*3500 برابر با 5.5 میلیون تومان درامد دارند (اما اونجا کلی مالیات و ... بالا دارند و تازه قیمت اونجا هم با اینجا فرق میکنه - مثلا بستنی معمولی 1-2 دلار  )

اهداف پنهان؟!
این کمک اگه قرار بود مختص به محصولات IBM باشه که نمیگفتند کمک به لینوکس ! تو نارنجی نگفته این مبلغ قراره روی چه مواردی هزینه بشه ولی هر چه باشه در نهایت به لینوکس و توسعه دهندگانش ختم میشه.
http://www.infoworld.com/t/linux/ibms-1-billion-linux-investment-buying-power-227068
اهداف پنهان بله -/ اهدافی برای جلو افتادن از رقبا
متن اصلی خبر بالا گذاشتم ...
متن کامل را بخونید
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 12:20 ب‌ظ توسط ابونتو عشق من »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
منم رفتم مشکلی نبود . توش چیزی نداره که بخایم تحریم بشیم . قسمت های اصلی که چیزی داره login می خواد که اون جا تحریم رو اعمال میکنن.
امروز دوباره یک امتحان کردم دیدم بعد از 13 دقیقه لود کردن بالاخره سایت بالا آمد! البته قالب سایت نمایش داده نمیشه،شاید فیلتر باشه،برای شما هم همینطوره؟

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
امروز دوباره یک امتحان کردم دیدم بعد از 13 دقیقه لود کردن بالاخره سایت بالا آمد! البته قالب سایت نمایش داده نمیشه،شاید فیلتر باشه،برای شما هم همینطوره؟
کمتر از 5 ثانیه
http://www.ibm.com/us/en