دوست عزیز ضمن ارادت و احترام، توصیه میکنم اگه واقعأ به نرم افزارهای آزاد علاقه داری، بجای بیرون دادن توزیع، به پروژه های موجود کمک کنی! لینوکس انقدر توزیعهای بی در و پیکر داره که دیگه خودشونم نمیدونن چجوری باید جمش کنن، شما دیگه لطفأ این اشتباهو نکن، الان با ذوق و شوق یه توزیع درست میکنی، یکی-دو سال هم بهش میرسی و بعدش کم کم میفهمی که خبری نیست، سرد میشی و بعدش میبوسی میذاریش کنار و میبینی که فقط عمرتو هدر دادی. بخدا اگه برنامه نویسای لینوکس بجای ساختن اینهمه توزیعِ کیلویی میومدن روی همون چندتا توزیع اصلی (دبیین، اوبونتو، فدورا و...) کار میکردن یا حتی یه نرم افزار کوچیک مینوشتن الان وضعیت نرم افزارای آزاد خیلی بهتر از این بود. توزیع جدید فورک کردن هنر نیست عزیز دلم. همۀ اینایی هم که توزیع دادن بیرون اولش مثل تو میگفتن: "نه ما دیگه میخوایم فلان کنیم و ..."
دستتو میبوسم، میدونم الان ذوق و شوق داری، ولی ازت خواهش میکنم عمرتو طوری صرف کن که برای خودت و دیگران مفید باشه.
بله درست هست - اما وقتی معما حل شود آسان شود - هدف من از ایجاد تاپیک روشن کردن دانش ساخت سیستم عامل برای کاربران معمولی هست - که اگر این تاپیک درست پیش بره هر کسی کنار سیستم عامل اصلی خودش یک سیستم عامل توسط خودش در عرض 2 ساعت درست میکنه و راحتتر از دیگر توزیع ها و برای خودش گسترشش میده ...
حالا شاید اسم تاپیک تغییر کنه به
1 2 3 سیستم عاملم ساخته شد بعد دیگه ارایه ی توزیع از انحصار افراد مسلط خارج خواهد شد ... (هر چند ما نمی توانیم سیستم عامل حرفه ای و کامل بسازیم اما اگه هر کس یک سیستم عامل شخصی درست کنه لذتی که میبره از بازی کردن با کامپیوتر بیشتر) استفاده از سیستم عامل شخصی درسته که امنیت رو برای سیستم به ارمقان نمیاره اما استفاده از اون هم بیشتر به عنوان یک مرورگر فایل و چند کار ساده فراتر نخواد رفت ...
بسته به زوق - استعداد و دانش اون کاربر از ادامه ی این تاپیک برای اهداف شخصی خودشه - اون توزیع قرار نیست جای توزیع های دیگه را بگیره - فقط به عنوان یک بازی ...
دوست عزيز بنده ميدونم خودم چجوريه اين قضيه تا حدودى در مورد سختى و اين ها هم نگفتم اما جمع كردن دو تا عدد هم نياز به دانش داره .
درست دوست گلم - اما همه افرادی که تو این انجمن وارد میشوند از یک روشن خاموش کردن کامپیوتر بیشتر میدوند و همه یک پا برنامه نویسند - دوم : قرار نیست همه ی دانش افراد برای ساخت یک سیستم عامل بسیار ساده و ابتدایی مورد استفاده قرار بگیره
مثلا شما در مرحله مثلا 170 در این تاپیک قرار میدهید که برای حذف در هر فرمتی از پارتیشن دستور خاصی می طلبه :
f16 =fat16
f32=fat32
if (fileselection==file) then
fifo=file
else
fifo=folder
end if
...
if (driveselection==f16)then
sys-act=del2
elseif(driveselection==f32)then
sys-act=del32
elseif(driveselection==ntfs)then
sys-act=dntfs-fifo
else
print "پارتشین ساپورت نشد"
این زبان مندراوردی منه = تو این حالت ها هست دیگه نهایت هم توضیح کوچک به برنامه ی نوشته شده داده میشه
الان ذهنیتی که از حذف یک فایل روی پارتیشن ها دارم اینه که هر پارتیشن دستور حذف متفاوتی داره ....
نه من بلکه همه ی دوستان این انجمن از باهوشای علم کامپیوترند هم تو خانواده و هم تو دانشگاه
می توانند بگند 2+2 برابر 4 :دی