با سلام،
کاربر عزیزی که این تاپیک رو مطرح کرده بهتره اول از خودش شروع کنه و بالغ شه.. و سعی کنه به دیگران توهین نکنه.. و به کشور خودش، ایران، نگه یه دهکده اطراف بمبئی!!!!!
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,76352.0.html
من فکر میکنم آدم بالغ همچین سطح و طرز فکری نداره.
با احترام
سینا
دوست عزیز شما با همین پست مسیر تایپک رو منحرف میکنی و شخصی میکنی من خواستم یه چاره اندیشی بشه که جواب های اشتباه رو از درست هاش بشه راحت تر تشخیص داد شما اومدی به موضوع دیگری اشاره کردی توی اون تایپک من جواب اشتباهی دادم بدون این که اطلاعی داشته باشم ؟ یا مورد دیگری هست ؟ اگه مورد دیگری هست تایپک بزنید شفاف سازی بشه !
یکی از نشانه های بلوغ اینه که شما بتونی شوخی رو از جد تشخیص بدی
دوم این که بتونی معنی و منظور شخص رو بهتر درک کنی به هر حال سن و تجربه که میره بالا آدم درکش از گفتار بقیه بیشتر میشه
سوم این که نیای توی تایپک دیگه کسی رو به خاطر تایپک قبلیش خراب کنی و اون تایپک جدید رو هم از موضوعش خارج کنی
چهارم این که بتونی با بقیه بیشتر سازگار بشی تا کسی به ارزش های بسیار والای ملی شما حس کردید داره توهین میکنه کمر به نابودیش نبندی
در ضمن شما به چه چیزی میگی توهین توی اون تایپک توهینی دیده نمیشه ؟ توهین به کشور ؟
دقیقا یکی از مشکلات دوران نوجوانی همون جو گرفتی و میهن پرستی بیش از حد و رادیکالیسم هست
سوال توی تایپک : چرا اینترنتم داغونه و سایت ها لود نمیشن
جواب بنده : چون شما توی ایران هستی و اینترنت شما سرعت بسیار کمتری داره در حد عقب افتاده ترین و ناشناخته ترین کشور ها و روستا ها
اگر هنوز مفهموم رو نگرفتید میتونم بیشتر بسط بدم
دوستان کم سن و سال عزیز من اصلا به شخص خاصی منظوری نداشتم پاسخم کلی بود این وسط ممکنه یکی کم سن و سال و تازه کار هم نباشه و بیاد پاسخ های اشتباه وبده یا بدون خوندن کامل و درک مسئله از خودش یه چیزی بگه که اوضاع پیچیده تر بشه
منظور من همونطور که توی پست های قبلی برخی از دوستان اشاره کردن اینه که اصلا فرقی بین پاسخ درست با یه پاسخ نادرست نیست و بازهم هر چی فکر کردم کلمه بهتر از دیمی شدگی به ذهنم نرسید
من فکر میکنم رفتار های بچگانه و رعایت نکردن اعضا کوچکتر باعث فراری شدن اعضای قدیمی و حرفه ای میشه که همین خودش باعث میشه سطح علمی انجمن هی پایین تر بیاد قبلا اعضایی بودن که اطلاعات و دانش خوبی داشتن ولی متاسفانه دیگه کمتر دیده میشه به انجمن سر بزنن که احتمالا عاملی باعث رنجششون شده که از انجمن رفتن
قبلنا که امتیاز منفی و مثبت بود حداقل یه فایدش این بود که اعضا از ترس گرفتن امتیاز منفی جواب بی ربط نمیدادن تا تعداد پست هاشون بره بالاتر بعد برداشتن امتیاز ها تعداد پست های اعضا سعودی رفت بالا ولی سطح علمی انجمن اومد پایین تر