انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چقدر حقوق میگیرید؟  (دفعات بازدید: 11527 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 334
  • I love my loneliness
چقدر حقوق میگیرید؟
« : 01 مهر 1392، 06:54 ب‌ظ »
بچه ها بیاید یه صحبتی بکنیم ببینیم وضعیت بازار واسه ماها چه جوریه.
مثلا بیاید بگید کارتون چیه؟ مثلا برنامه نویسید؟ شبکه کار میکنید؟ فروش سخت افزار انجام میدید؟ یا اصلا مثلا کارتون عطر فروشیه؟ یا اصلا خودتون شرکت دارید؟
بعد بگید چقدر حقوق میگیرید، و فکر میکنید چقدر حقتونه؟ اگه هم دوست داشتید محرمانه بمونه فقط یه اشاره ای بکنید که نزدیک به چیه و چقدر با ایده ال شما تفاوت داره؟

حدف این بحث اینه:
من یه سالی هست که از راه برنامه نویسی دارم زندگی میکنم، خب الان یه حقوق پایینی دارم که برام کافیه، ولی من تا چند سال آینده با این حقوق پایین به خیلی از مشکلات میخورم.
چرا حقوق برنامه نویس انقدر پایینه؟

من دقت کردم برنامه نویس هایی که وارد شرکت ما میشن بعد از یه هفته کار شروع میکنن به رزومه فرستادن یواشکی و توی رزومه مینویسن که مثلا من الان دارم یک میلیون حقوق میگیرم، اگه یک میلیون و دویست میتونید بدید به من زنگ بزنید.
با این روش آروم آروم با هزار بدبختی حقوقشون رو بالا میبرن، آخرشم از یه میلیون و پونصد بالاتر نمیره.

یا مثلا من الان با یه سال کار تمیز و بدون سوتی توی شرکتمون باید سرمایه ی انسانی شرکت به حساب بیام، ولی با حقوق زیر یه میلیونی که الان دارم میگیرم بهم میگن کلی نیروی بیکار دنبال کار دارن میگردن، اگه فکر میکنی جایی بیشتر بهت میدن میتونی بری.

من بابام دانشگاه نرفته و کارش آزاده، اگه تو یه ماه خیلی هم سرش خلوت باشه باز چند برابر من درامد داره.
کم کم دارم از آینده ی شغلیم میترسم، حتی فکرم به اینجا رسیده که برم کار بابام و یاد بگیرم!

حالا اونجور که شما دیدید، بازار کار امثال ماها چه جوریه؟
contact masoudk1990@yahoo.com

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
پاسخ : چقدر حقوق میگیرید؟
« پاسخ #1 : 01 مهر 1392، 06:59 ب‌ظ »
برنامه نویس چی هستی؟
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #2 : 01 مهر 1392، 07:01 ب‌ظ »
برو کار بابات یاد بگیر بدون شوخی
ولی اگه تو یه زمینه خاص از برنامه نویست استفاده کنی بهتره

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • I love my loneliness
« پاسخ #3 : 01 مهر 1392، 07:45 ب‌ظ »
برنامه نویس چی هستی؟

تو شرکت با ابزارهای مایکروسافت کار میکنم، بیشتر با این چیزا:
سی شارپ، asp.net، کریستال ریپورت، ویژوال بیسیک، sqlserver

با یکی مشاوره کردم گفت qt بخون واست خوبه، الان چند وقته میام خونه واسه خودم دارم اون و تو محیط لینوکس با بانک mysql تمرین میکنم.
به این امید که اون نیروش کمتره اگه اون و یاد گرفتم دیگه بهم نگن "نیروی بیکار ریخته اگه فکر میکنی جایی بیشتر بهت میدن میتونی بری"

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #4 : 01 مهر 1392، 08:05 ب‌ظ »
اگه برنامه نويسى بلدى پس ياد گرفتن پايتون و پايكيوت برات كارى نداره يادشون بگير بعدشم تو اين سايت شغلاى خوب با درامداى خوب ميتونى پيدا كنى :
http://www.techjobs.ir

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #5 : 01 مهر 1392، 08:08 ب‌ظ »
اگه برنامه نويسى بلدى پس ياد گرفتن پايتون و پايكيوت برات كارى نداره يادشون بگير بعدشم تو اين سايت شغلاى خوب با درامداى خوب ميتونى پيدا كنى :
http://www.techjobs.ir

این سایت رو نمیدونم ولی به تازگی سایتی به نام پونیشا ساخته شده که برای عضویت پول میگیره و پول کارفرما و پیمان بین خودش رد و بدل میشه و شما نمیتونی ایمیل یا شماره تماس کارفرما رو بگیری بعد هم که پروژه انجام دادی پونیشا از کارفرما پول میگیره به تو نمیده برای خودش برمیداره بعد هم میگه باید حسابت به یک میلیون برسه تا بشه برداشت بعد هم یه درصدی هم ورمیداره کلا کلابرداری هست

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #6 : 01 مهر 1392، 08:10 ب‌ظ »
خوب اين اسم شركت رو گفته پس نيازى بش نيست شركت پشتشم ايمن پرديسه كه واقعاً كمك كم نكرده به لينوكس تو ايران پونيشا هم فقط تو كار فرى لنسره تا اونجايى كه من ميدونم .

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #7 : 01 مهر 1392، 08:20 ب‌ظ »
یه رفیق دارم این سایت رو نوشته
08.net
۳۰۰ میلیون گرفته بابتش با این گرافیک داغونش :o

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #8 : 01 مهر 1392، 08:31 ب‌ظ »
دوستان بهتر نیست به جای راهنمایی بی نتیجه در مورد مشکلات و کمبود های کاری خودتون بگید تا ما نسل جدید هم یه چیزایی یاد بگیریم؟ این آقا هم بهش کمک میشه :)

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #9 : 01 مهر 1392، 08:33 ب‌ظ »
یه رفیق دارم این سایت رو نوشته
08.net
۳۰۰ میلیون گرفته بابتش با این گرافیک داغونش :o
؟
کنتور نمی‌اندازه که
این که کد نوشتن نمی‌خواد با مایکروسافت آفیس هم میشه چنین خروجی رو گرفت

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #10 : 01 مهر 1392، 08:35 ب‌ظ »
متین +++++++
برای سایتی که معرفی کردی.

دوستان هیچکی از حقوق خودش نگفت

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #11 : 01 مهر 1392، 08:38 ب‌ظ »
بچه ها بیاید یه صحبتی بکنیم ببینیم وضعیت بازار واسه ماها چه جوریه.
مثلا بیاید بگید کارتون چیه؟ مثلا برنامه نویسید؟ شبکه کار میکنید؟ فروش سخت افزار انجام میدید؟ یا اصلا مثلا کارتون عطر فروشیه؟ یا اصلا خودتون شرکت دارید؟
بعد بگید چقدر حقوق میگیرید، و فکر میکنید چقدر حقتونه؟ اگه هم دوست داشتید محرمانه بمونه فقط یه اشاره ای بکنید که نزدیک به چیه و چقدر با ایده ال شما تفاوت داره؟

حدف این بحث اینه:
من یه سالی هست که از راه برنامه نویسی دارم زندگی میکنم، خب الان یه حقوق پایینی دارم که برام کافیه، ولی من تا چند سال آینده با این حقوق پایین به خیلی از مشکلات میخورم.
چرا حقوق برنامه نویس انقدر پایینه؟

من دقت کردم برنامه نویس هایی که وارد شرکت ما میشن بعد از یه هفته کار شروع میکنن به رزومه فرستادن یواشکی و توی رزومه مینویسن که مثلا من الان دارم یک میلیون حقوق میگیرم، اگه یک میلیون و دویست میتونید بدید به من زنگ بزنید.
با این روش آروم آروم با هزار بدبختی حقوقشون رو بالا میبرن، آخرشم از یه میلیون و پونصد بالاتر نمیره.

یا مثلا من الان با یه سال کار تمیز و بدون سوتی توی شرکتمون باید سرمایه ی انسانی شرکت به حساب بیام، ولی با حقوق زیر یه میلیونی که الان دارم میگیرم بهم میگن کلی نیروی بیکار دنبال کار دارن میگردن، اگه فکر میکنی جایی بیشتر بهت میدن میتونی بری.

من بابام دانشگاه نرفته و کارش آزاده، اگه تو یه ماه خیلی هم سرش خلوت باشه باز چند برابر من درامد داره.
کم کم دارم از آینده ی شغلیم میترسم، حتی فکرم به اینجا رسیده که برم کار بابام و یاد بگیرم!

حالا اونجور که شما دیدید، بازار کار امثال ماها چه جوریه؟
اصولا کار کردن توی یه شرکت و پول  درآوردن از طریق برنامه نویسی استخدامی تو ایران جواب‌گو نیست
اما اگه نظر منو بخوای می‌ةونی پروژه بگیری و چند برابر پول دربیاری
اما همیشه پروژه نیست که از بدیاش هست
می‌تونی هم تو شرکتتون کار کنی که کار ثابتی داشته باشی و هم پروژه بگیری

آفلاین masoudk

• Sr. Member
  • *
  • I love my loneliness
« پاسخ #12 : 01 مهر 1392، 10:14 ب‌ظ »
مرسی از مشارکتتون
ولی هیچکس نگفت کارش چیه و آیا الان از درامدش راضی هست یا نه.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #13 : 01 مهر 1392، 10:22 ب‌ظ »
من رشته‌ام برقه و کار پدرم هم در زمینه‌ی برق صنعتی است و خودم هم در همون حوزه فعالیت می‌کنم. خدا رو شکر درآمد بدی نداریم. دو تا نکته‌ هست که به نظر بنده‌ی حقیر همه جا صادقه. چه برق چه کامپیوتر چه هر جای دیگه‌ای.

۱) عالم بی‌عمل <=> زنبور بی‌عسل
زنبور یه قابلیتی داره که مسئولیت استفاده کردن یا نکردن از اون به عهده‌ی خودشه. کسی نمی‌یاد از زنبور خواهش کنه و بگه لطفا عسل بساز. زنبوری که عسل نسازه رو هیچ کس نمی‌خواد. پس اگر علم یا توانایی خاصی دارید حتما ازش استفاده کنید. سعی کنید خودتون رو به یه حوزه‌ی خاص محدود نکنید. زرنگ باشید و از کوچک‌ترین تواناییتون درآمد کسب کنید.

۲) اعتبار از همه چیز مهم‌تره
خدای برنامه‌نویسی هم که باشید تا وقتی کسی نشناسدتون نباید انتظار درآمدی آنچنانی داشته باشید. اعتباره که باعث می‌شه یکی یه سایت معمولی بنویسه اما میلیونی دستمزد بگیره. آخه به «بالا» متصله. می‌شناسنش. آقای فلانیه برا خودش. شرکت بهمانه واسه خودش. حالا ممکنه طرف بره یه قالب آماده دانلود کنه ترجمه‌اش کنه‌ها. اما خب بالاخره در شأن فلان ارگان نیست که بخواد با یه برنامه‌نویس جزء قرارداد ببنده. همه می‌رن با شرکت فلان قرارداد می‌بندن. اینه که مثلا اگر پدرتون عمریه داره خاک بازار رو می‌خوره و بعد از این همه وقت اعتباری واسه خودش کسب کرده، مسئولیت استفاده نکردن از این اعتبار به عهده‌ی خودتونه. لازم نیست حتما همون شغلی که پدرتون داره رو ادامه بدید. باید یه جوری از این اعتباره استفاده کنید دیگه. خلاقیت به خرج بدید.

خلاصه... به نظر من راه‌های میون‌بر زیادی برای پیشرفت وجود داره. فقط یکیو می‌خواد که زرنگ باشه و پاچه‌پاره :D
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1392، 10:25 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین rezaonline.net

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
    • طراحی وبسایت
« پاسخ #14 : 02 مهر 1392، 03:00 ب‌ظ »
سلام
برنامه نویس php , mysql انجام میدم
روزی 8 ساعت کار میکنم
درآمد ماهانه 1 تا 2 متغییر هست .
گاها با پروژه های خوب به ماهی 3ت هم میرسم

از درآمد راضی نیستم ، هنوز جا برای پیشرفت هست :)