انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چقدر حقوق میگیرید؟  (دفعات بازدید: 11543 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
    • شرکت مهندسی یاقوت
پاسخ : چقدر حقوق میگیرید؟
« پاسخ #15 : 03 مهر 1392، 01:56 ق‌ظ »
راستش با کار استخدامی برای شرکت های دیگه هیچوقت به حقتون نمیرسین !
کیفیت کار و علمتون را ببرین بالا و پروژه هایی از بیرون بگیرین و پایه خودتون را قوی کنین و تجربه و اعتبار کسب کنین.
سعی کنین توی پروژه های خوب بجای دریافت مزد مشارکت کنین و شریک کار بشین و از درآمدش استفاده کنین.

کلا راه زیاده اما با استخدام شدن به حقت نمیرسی همین !
حرمت اعتبار خود را هرگز در میدان مقایسه با دیگران مشکن. پیروزمندان نیز از شکست می ترسند اما عنان خویش به وحشت نمی سپارند

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #16 : 03 مهر 1392، 10:47 ق‌ظ »
من رشته‌ام برقه و کار پدرم هم در زمینه‌ی برق صنعتی است و خودم هم در همون حوزه فعالیت می‌کنم. خدا رو شکر درآمد بدی نداریم. دو تا نکته‌ هست که به نظر بنده‌ی حقیر همه جا صادقه. چه برق چه کامپیوتر چه هر جای دیگه‌ای.

۱) عالم بی‌عمل <=> زنبور بی‌عسل
زنبور یه قابلیتی داره که مسئولیت استفاده کردن یا نکردن از اون به عهده‌ی خودشه. کسی نمی‌یاد از زنبور خواهش کنه و بگه لطفا عسل بساز. زنبوری که عسل نسازه رو هیچ کس نمی‌خواد. پس اگر علم یا توانایی خاصی دارید حتما ازش استفاده کنید. سعی کنید خودتون رو به یه حوزه‌ی خاص محدود نکنید. زرنگ باشید و از کوچک‌ترین تواناییتون درآمد کسب کنید.

۲) اعتبار از همه چیز مهم‌تره
خدای برنامه‌نویسی هم که باشید تا وقتی کسی نشناسدتون نباید انتظار درآمدی آنچنانی داشته باشید. اعتباره که باعث می‌شه یکی یه سایت معمولی بنویسه اما میلیونی دستمزد بگیره. آخه به «بالا» متصله. می‌شناسنش. آقای فلانیه برا خودش. شرکت بهمانه واسه خودش. حالا ممکنه طرف بره یه قالب آماده دانلود کنه ترجمه‌اش کنه‌ها. اما خب بالاخره در شأن فلان ارگان نیست که بخواد با یه برنامه‌نویس جزء قرارداد ببنده. همه می‌رن با شرکت فلان قرارداد می‌بندن. اینه که مثلا اگر پدرتون عمریه داره خاک بازار رو می‌خوره و بعد از این همه وقت اعتباری واسه خودش کسب کرده، مسئولیت استفاده نکردن از این اعتبار به عهده‌ی خودتونه. لازم نیست حتما همون شغلی که پدرتون داره رو ادامه بدید. باید یه جوری از این اعتباره استفاده کنید دیگه. خلاقیت به خرج بدید.

خلاصه... به نظر من راه‌های میون‌بر زیادی برای پیشرفت وجود داره. فقط یکیو می‌خواد که زرنگ باشه و پاچه‌پاره :D
++
موافقم.

اینکه تخصص خاصی رو قورت داده باشیم دلیلی بر درآمد خوب تو بازار نمیشه چون دلیلی بر اعتماد بازار به ما وجود نداره و این کاملا منطقیه.

باید یا اعتباری کسب کرد یا اونقدر کار نمونه کارمون عالی باشه که بیوفته رو زبونا یا اینکه برای خودمون کار کنیم از راهی مثل استارت آپ ها...

طبعی به هم رسان که بسازی به عالمی / یا همتی کز سر عالم توان گذشت
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #17 : 22 آبان 1392، 09:33 ب‌ظ »
دوستان این که میگید پروژه بگیر: از کجا میشه پروژه گرفت؟ از کجا میشه با چیز های ساده شروع کرد؟بعد این پروژه که میگید معمولا در چه حدی دانش میخواد؟

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #18 : 22 آبان 1392، 11:32 ب‌ظ »
آدم برای خودش کار کنه بهتره که بره برای شرکت کار کنه در حد تجربه و این چیزها خوبه درامد آدم هم بخور نمیر است! من رشته‌م کامپیوتر نیست زمینه کاریم هم شیلات و پرورش آبزیان است فعلا درامد بالایی ندارم اما در اینده اگه خوب کار کنم بهتر میشه چون برای خودم میخوام کار کنم

آفلاین htaheri121

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #19 : 24 آبان 1392، 08:35 ق‌ظ »
سلام
من لیسانس ict دارم ولی ازش هیچی نمیدونم وکنار برادرم برق صنعتی را در حد خوبی یاد گرفتم و اصفهان تعمیر کار دستگاهای ساخت لوله هستم حقوقم دقیقا یه تومنه ناشکری نمیکنم ولی با اجاره نشینی روزگار میگذرونم برجی سیصدتومن هم پس انداز میکنم

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #20 : 24 آبان 1392، 10:27 ق‌ظ »
سلام
من لیسانس ict دارم ولی ازش هیچی نمیدونم
تقصیر خودته، اگه چیزی ازش می دونستی زندگی بهتری داشتی.
نکته: ایول به دانشگاه!

آفلاین Afshin Bolvardi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • GOD
    • Afshin BOlvardi
« پاسخ #21 : 24 آبان 1392، 03:33 ب‌ظ »
برنامه نویس تحت وب هستم ( jquery - php - html - css )
کلاینت نویسی و برنامه نویسی آندروید هم بلدم
به تموم مجازی ساز ها به صورت کامل مسلطم
تسلط تقریبی بر روی میکروتیک

2 ساله به واسطه پدرم شرکت زدم واسه خودم کار می کنم ۱ ماهه کارمو خوابوندم واسه کنکور !‌
درامدم بدونه سرور و وی پی اس بازی به زور به ماهی ۴۰۰ تومان می رسید   . ( با کسر هزینه های مکان و هزیته های دیگه )
با ورود سرور ها به کارم بهتر شد این آخریا میشد گفت که اط همه دیتا سنتر هارو چک کرده بودم  !‌
درامد تقریبی ۲/۵۰۰ در آخرای کار (‌کم بود نسبت به وسعت کار )

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #22 : 24 آبان 1392، 08:26 ب‌ظ »
واسه پروژه گرفتن اگه تو یه شهر کوچیک باشی که برنامه نویس کم داره (البته تقاضا هم کمتره) میتونید با تبلیغات خوب حسابی اسم در کنید از اونجا به بعدش هم دیگه هرکی کار خواست میاد سراغت (مثل بناها  :o )

ـ حتما یه سایت داشته باش که داخلش نمونه کارهات باشه و حسابی از شرکتت (داشته یا نداشته) تعریف کن (دروغ نگو اگه تجارت حلال میخوای ;) )
ـ سعی کن راههای ارتباطی محتلف واسه خودت بزاری تلفن ایمیل سایت کارت ویزیت آدرس
ـ داخل پونیشا و سایت های شبیه هش هم پروژه گیرت میاد
ـ واسه شروع اگه واسه یه شرکت کار کردید اشکالی هم نداره چون میره تو رزومتون بالاخره
ـخودتون رو تا اونجا که در توانتون هست دست بالا بگیرید
ـاگه واسه شروع چندتا کار رایگان و غیر تجاری هم انجام دادید اشکالی نداره (حتی اگه به ضررتون باشه)

(شاید هم اشتباه باشن نظر شخصیمه)

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #23 : 24 آبان 1392، 10:03 ب‌ظ »
ممنون. میشه راجع به سطح علم مورد نیازش هم توضیح بدید؟(بیشتر چه جور برنامه هایی رو میخوان؟)ببخشید اگه یه خورده آف تاپیک شد.
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1392، 10:10 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #24 : 24 آبان 1392، 10:08 ب‌ظ »
ببین دادا یه پیشنهاد به همتون دارم اگه دوستدارید خودتون پروژه بسازید و بفروشید و درامدی هم داشته باشید
برین یه مدرک رسمی لینوکس و مدیریت سرور بگیرید کارخودتون رو راحت کنید مدیر یه سرور بشید و بصورت ریموت مدیریتش کنید
درامدش هم عالیه نیاز به کار خواصی هم نداره و در کنارش هم میتونید به پروژه های خودتون و فیلیرنسری خودتون بپردازید
من یه سرور دستمه از یه شرکت بیمه ( فقط یک شعبه ) کارم هم مدیریت هست و بالا بودن و ابتایم سرور
حقوقم هم ماهیانه 3400 تومن
یه سرور دیگه برای یه سایت دولتی دستمه اونم ماهیانه 2900 تومن
جمعا در روز فقط 1 ساعت از وقتم رو میگیره
3400+2900=6300
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #25 : 24 آبان 1392، 11:44 ب‌ظ »
من به "ایده ی اساسی" شدیدا اعتقاد دارم1

چندباری سعی کردم تو شرکتهای نرم افزاری مشغول به کار بشم و همیشه خودم پشیمون شدم و مطمئنم که کار درستی انجام دادم چون راهها و ایده های بهتر همیشه هستن و جسارت تلاش برای انجام یک کار عالی خیلی هم خوبه (البته اگه از غرور بی جا نشات نگیره)

پ.ن

1 - سخنی براساس a beautiful mind (movie)  :-k
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین Afshin Bolvardi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • GOD
    • Afshin BOlvardi
« پاسخ #26 : 25 آبان 1392، 01:23 ق‌ظ »
ببین دادا یه پیشنهاد به همتون دارم اگه دوستدارید خودتون پروژه بسازید و بفروشید و درامدی هم داشته باشید
برین یه مدرک رسمی لینوکس و مدیریت سرور بگیرید کارخودتون رو راحت کنید مدیر یه سرور بشید و بصورت ریموت مدیریتش کنید
درامدش هم عالیه نیاز به کار خواصی هم نداره و در کنارش هم میتونید به پروژه های خودتون و فیلیرنسری خودتون بپردازید
من یه سرور دستمه از یه شرکت بیمه ( فقط یک شعبه ) کارم هم مدیریت هست و بالا بودن و ابتایم سرور
3400+2900=6300

اقا امضا میدین!؟؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #27 : 25 آبان 1392، 07:29 ق‌ظ »
3400+2900=6300
جدی میگی؟ این مدرک رو بریم از کجا بگیریم.بعد صرف اینکه مدرک داشته باشیم کافیه؟ یعنی بریم بگیم من مدرک مدیریت سرور دارم نمیگن سابقه کارت کو؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #28 : 25 آبان 1392، 08:07 ق‌ظ »
3400+2900=6300

آقا بیخیال...
من الان موندم این میلیونه ...ریاله...دلاره... :o :o :o

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #29 : 25 آبان 1392، 05:04 ب‌ظ »
ایشون یکی از دوستان بنده هستن مدارکی که دارند رو با نمراتشون ملاحظه کنید
شغلشون هم خوبه ماهی 7 تومن درامد دارن و مسئول چندین سرور و امنیت چند شرکت هستند
و مسئول دیتابیس هم هستن که با اراکل هست نمیدونم از این شرکت چقدر حقوق میگیرند ولی فکر کنم دور بر 4 تومن باشه
http://job.laitec.ir/viewPerson.php?id=350

یکی دیگر از دوستان بنده هم هستن که تو بورس مشغول به کار هستند و درامدشون در ماه 4 تومن هست که کارشون هم با لینوکس هست
http://job.laitec.ir/viewPerson.php?id=1945
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام