انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چقدر حقوق میگیرید؟  (دفعات بازدید: 11539 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : چقدر حقوق میگیرید؟
« پاسخ #30 : 25 آبان 1392، 05:18 ب‌ظ »
Mr.XmH تو کل این زمانی که تو این انجمنم کسی رو ندیدم که مثل شما انقدر چیزای عجیب غریب بگه!
ماهی ۷تومن؟!؟! لینوکس؟! سرور!؟ شیب؟ شیب دار!؟

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
« پاسخ #31 : 25 آبان 1392، 05:28 ب‌ظ »
Mr.XmH تو کل این زمانی که تو این انجمنم کسی رو ندیدم که مثل شما انقدر چیزای عجیب غریب بگه!
دیونتم جیگر

یارو رفته هاستینگ زده با 3 میلیون سرمایه داره ماهی 5 میلیون سود میکنه اسم نمیبیرم  ;) ( پارس دیتا)

مسکن مهر میدونی چیه ؟؟؟؟؟ ;D
یه دیتابیس نیاز داره واسه ثبت اطلاعات افراد ( خب یه تکنیسن نیاز داره واسه امنیت و پایداری و بک اپ و اینجور چیزا )
خب فکر کنم خودت قضیه رو گرفته باشی اگه نگرفتی
بیا باهم بریم از نزدیک تجربه کنیم
تو سرور های بانک ملت چطوره؟ ;)
بریم ببین پسره 19 سالشه مدرک لینوکس 1 و 2 داره روی سرور های بانک کار میکنه  ;D ;D ;D ;D
بریم ؟ باور نداری بریم؟ ؟؟؟
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #32 : 25 آبان 1392، 06:36 ب‌ظ »
دیونتم جیگر

یارو رفته هاستینگ زده با 3 میلیون سرمایه داره ماهی 5 میلیون سود میکنه اسم نمیبیرم  ;) ( پارس دیتا)

یه دیتابیس نیاز داره واسه ثبت اطلاعات افراد ( خب یه تکنیسن نیاز داره واسه امنیت و پایداری و بک اپ و اینجور چیزا )
بریم ببین پسره 19 سالشه مدرک لینوکس 1 و 2 داره روی سرور های بانک کار میکنه  ;D ;D ;D ;D
من نمیخواستم چیزی بگم ولی خب میگم. من دانشجوی دکتری انصرافی فیزیکم. یعنی الان دیگه دانشجو نیستم دیگه.
ساکن تهرانم.یه کار گرفتم که بیشتر ++c هست تا فیزیک.حدود ماهی یک و نیم میگیرم.البته خیلی زیاد وقتم رو میگیره.یعنی عملا همه وقتمو.
تا شهریور دیگه وقت دارم که یا مجدد کنکور بدم قبول شم یا برم سربازی.
حالا شما بیا منو ببر یه بانکی جایی شاید به ما هم کار دادن.یه چیزایی بلدم.۵-۶ سالی هم هست با لینوکس کار میکنم.اگرم دوره ای هست به درد بخور که بعدش مطمئنی کار خوب در حد دوتومن برام جور میشه البته با وقتی حدود ۲ ساعت در روز من همین فردا میام سر قرار.
کاملا جدی گفتم.
یه سوال.نکنه ازین موسسات پول میگیری برا دوره هاشون تبلیغ کنی کلک ](*,) رقمات با عقل من که جور در نمیان؟!! ;) ;D
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1392، 06:42 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #33 : 25 آبان 1392، 07:07 ب‌ظ »
دیونتم جیگر

ادم میشناسم که از لحاظ دانش کامپیوتری تا حالا به اندازه اون کسی ندیدم
تو یه شرکت معتبر کار می‌کنه که طرف قراردادش فقط بانک‌هاست
اون بنده خدا اونجا مدیر یه بخشیه
بعید می‌دونم بیشتر از ۴-۵ تومن در بیاره
شما که دستت تو کاره بیا و دست مارم بگیر

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #34 : 25 آبان 1392، 07:32 ب‌ظ »
رزومه هاتون رو برام بفرستین !

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #35 : 25 آبان 1392، 11:13 ب‌ظ »
ما هم یه جا کار میکنیم ماهی 600t   :P

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #36 : 26 آبان 1392، 08:49 ق‌ظ »
۱- دوستان متوهم نشین (: بازار کار ایران راحته ولی همه چیز با عرضه و تقاضا تامین می شه (مگر اینکه بزنین به کارهای غیراخلاقی که البته بازم عرضه و تقاضا است و افراد کمتری حاضرن اون کارها رو بکنن در نتیجه درآمد ساخت و پاخت و کلاه برداری بالاست).

۲- ایده کلی این پست خیلی خوبه ولی مشکلش اینه که تقریبا تمام جاهای جدی توی قرارداد ذکر می کنن که شما حق ندارین مبلغ قرارداد رو علنی جایی بگین در نتیجه کلا یک مجموعه از بچه ها نمی تونن اینجا نظر بدن. مثلا خودم (:

۳- تو ایران کمی سواد داشته باشین (واقعا کمی. بتونین معقول با لینوکس کار کنین و شبکه در حد روتینگ بلد باشین) و امکان استخدام داشته باشین، می شه حدود دو تومن حقوق گرفت. برای شروع.

۴- توی ایران با سواد و شناخته شده باشین می شه حدود چهار یا پنج دریافتی داشت. بالاتر از این باید برین سراغ کارهای خاص (مثلا مدیریت رده بالا) یا کارهای فری لنس. من کسی رو می شناسم که با یک هفته کار هشت تومن می گیره (گرفتن ساعتی صد تومن اصلا عجیب نیست) ولی خب این آدم دو هفته کار داره دو ماه نداره. تیپ آدم ها فرق می کنه.

۵- برای درآمد بالاتر باید خودتون شرکت داشته باشین و کلی دردسر و پروژه و مدیریت و رفتن نیروها و چک و چونه با مالیات و بیمه و ... شاید بعضی ها بخوان شاید هم بعضی ها نخوان. مثلا من شخصا مطمئن هستم که نمی خوام دردسر کارمند داشتن رو تحمل کنم و ترجیح می دم بالاترین رده حقوق فنی رو بگیرم بدون رفتن سراغ مدیریت و راحت به بقیه زندگی ام برسم و حتی وقت کاری ام بیام اینجا نظراتم رو بنویسم (:

۶- توهم سایت های فری لنس و اینها رو نداشته باشیم. من کار کردم و خیلی هم فان و خوب است و عالی برای رزومه ولی چیزی نیست که باهاش پول عجیبی دربیاد. در دنیا کشوری هست به اسم هند که هم از ما به دنیا وصلتره، هم هزینه زندگی توش ارزونتره و هم صنعت نرم افزار و زیرساخت های خیلی خوبی داره و خودش رو در صنعت برنامه نویسی کاملا شناسونده و جا انداخته.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #37 : 26 آبان 1392، 10:37 ق‌ظ »
نقل‌قول
۳- تو ایران کمی سواد داشته باشین (واقعا کمی. بتونین معقول با لینوکس کار کنین و شبکه در حد روتینگ بلد باشین) و امکان استخدام داشته باشین، می شه حدود دو تومن حقوق گرفت. برای شروع.
سلام
جادی این کمی سواد را چه طور باید بدست آورد ، آیا باید دروه خاصی را گذراند ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #38 : 26 آبان 1392، 11:47 ق‌ظ »
۲- ایده کلی این پست خیلی خوبه ولی مشکلش اینه که تقریبا تمام جاهای جدی توی قرارداد ذکر می کنن که شما حق ندارین مبلغ قرارداد رو علنی جایی بگین در نتیجه کلا یک مجموعه از بچه ها نمی تونن اینجا نظر بدن. مثلا خودم (:

چرا نباید گفت، توی دنیا یک کار رو تبلیغ می کنند می گویند با این دستمز ! هر کی فکر می کند لیاقت داره بیاد جلو.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #39 : 26 آبان 1392، 12:07 ب‌ظ »
در دنیا کشوری هست به اسم هند که هم از ما به دنیا وصلتره، هم هزینه زندگی توش ارزونتره و هم صنعت نرم افزار و زیرساخت های خیلی خوبی داره و خودش رو در صنعت برنامه نویسی کاملا شناسونده و جا انداخته.

:D
دقیقا! bid میزنن یک دهم قیمت بقیه!
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #40 : 26 آبان 1392، 03:30 ب‌ظ »

چرا نباید گفت، توی دنیا یک کار رو تبلیغ می کنند می گویند با این دستمز ! هر کی فکر می کند لیاقت داره بیاد جلو.

مشکل گفتن اینه که باعث می شه نفر همکارت از شغلش ناراضی باشه اگر از تو کمتر می گیره و اگر از تو بیشتر می گیره، تو ناراضی باشی. همچنین بازار کار به سمت شرکتی می ره که بیشتر حقوق می ده و بعد بقیه مجبورن حقوقشون رو زیاد کنن و این داستان ها. به همین دلیل است که شرکت ها تعهد می گیرن که کسی حقوقش رو نگه و این به ضرر کارمندها است اما خب تا وقتی به عنوان یک فرد باید با یک شرکت قرارداد بست (و اتحادیه ها سرکوب می شن) طبیعی است که این اتفاق بیافته.

اینم اضافه کنم که شرکت های بزرگی در جهان هستن که کارشون «تخمین بازار کار» است. این شرکت ها سالیانه یک تحقیق انجام می دن روی بازار کار هر کشور و مثلا می گن «یک مهندس در سطح فلان با اینقدر سابقه در فلان شرکت که فلان کار رو می کنه در فلان کشور تقریبا اینقدر می گیره» و شرکت نوکیا و هواوی و اریکسون و ... پول می دن این گزارش رو می خرن که بدونن رنج حقوقی من چقدر باید باشه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #41 : 26 آبان 1392، 03:34 ب‌ظ »
در کل میزان حقوق بستگی به کاری که میخواهید انجام بدید داره مثلا در فیلد کاری من کسی که یه مزرعه ۲۰ هکتاری پرورش میگو داشته باشه اگه خوب کار کنه میتونه تو ۴ ماه که میگوها به اندازه بازاری رسیدن حدود ۷۰ تا ۹۰ میلیون سود کنه اگه دو بار هم بتونی پرورش بدی در سال اگه خوب مدیریت کنه میتونه حدود ۲۰۰ میلیون سود کنه تو حدود ۱۰ ماه. فکر کنم در آمد خوبی باشه  ;) به همین خاطر میزان حقوقتون بستگی به این داره که برای خودتون دارید کار میکنید یا برای دیگران و اینکه کارتون دولتی است یا در یه شرکت خصوصی کار میکنید و اینکه زمینه کارتون چیه به همه اینها بستگی داره

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #42 : 26 آبان 1392، 07:02 ب‌ظ »
۱۲- ایده کلی این پست خیلی خوبه ولی مشکلش اینه که تقریبا تمام جاهای جدی توی قرارداد ذکر می کنن که شما حق ندارین مبلغ قرارداد رو علنی جایی بگین در نتیجه کلا یک مجموعه از بچه ها نمی تونن اینجا نظر بدن. مثلا خودم (:

الان مگه میتونن بفهمن من کی هستم؟؟؟
من الان اسم دوستام رو گفتم
وحقوقشون رو گفتم واسشون دردسر نشه ؟!؟!؟!

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #43 : 26 آبان 1392، 08:27 ب‌ظ »
برای رسیدن به این سطح دانش لینوکس از کجا باید شروع کرد ؟ دوره های خاصی باید گذروند ؟
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #44 : 26 آبان 1392، 09:12 ب‌ظ »

برای رسیدن به این سطح دانش لینوکس از کجا باید شروع کرد ؟ دوره های خاصی باید گذروند ؟

ببین شما فقط باید رزومه کاریت قوی باشه همین اصلا نیازی به مدرک اینا نیست
من کسی رو میشناسم درامدش 3 تومن هست دیپلم هم نداره 25 سالشه