انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با sdk اندروید  (دفعات بازدید: 2414 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behrooz1993

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
مشکل با sdk اندروید
« : 16 مهر 1392، 07:32 ب‌ظ »
سلام دوستان.من یه مشکل اساسی دارم.هم روی Adt و هم روی eclipse.وقتی ‍‍پروژه رو میسازم فایل R.java تولید نمیشه.یه فایل BuildConfig.java تولید میشه اما فایل R.java وجود نداره.اگه کسی کمک کنه یه دنیا ممنونش میشم.

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل با sdk اندروید
« پاسخ #1 : 18 مهر 1392، 04:22 ق‌ظ »
اگر از نسخه ی ۶۴ بیتی استفاده می کنید (سیستم عاملتون ۶۴ بیتی هست) نیاز هست که پکیج های ۳۲ بیتی رو هم برای اجرای صحیح Android SDK نصب کنید:
sudo apt-get install ia32-libs

آفلاین behrooz1993

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 18 مهر 1392، 10:42 ب‌ظ »
این کارم کردم ولی مشکلی حل نشد عزیز.... ](*,)

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 19 مهر 1392، 03:04 ق‌ظ »
اگر از منوی Project، گزینه ی Build Automatically فعال باشه، پس از ذخیره ی هر کدوم از فایل ها فایل R.java آپدیت میشه.
کلاً چند دلیل میتونه وجود داشته باشه که فایل R تولید نشه، یکیش این هست که در کدهاتون خطا داشته باشی که خب واضح هست و راحت متوجهش میشید، یکی این هست که فایل های XML مشکلی داشته باشن یا مثلاً تو نام گذاری asset ها اصول رو رعایت نکرده باشید (مثلاً همش حروف کوچک نباشه ) که بعضی وقتا ننکته پیغام خطا بهتون نده
حالت دیگه هم همونی هست که عرض کردم و پیش نیاز های اجرای ADT و Android SDK رعایت نشده باشه که یکیش نصب کتابخانه های ۳۲ بیتی روی سیستم عامل ۶۴ بیتی هست.

فایل هاتون رو چک کنید، ببینید نسخه ی Androidی که انتخاب کردید رو داشته باشید، کتابخانه های لازم import شده باشن و بعد از منوی Project گزینه ی Clean رو انتخاب کنید تا تلاش کنه فایل R رو بسازه.

آفلاین behrooz1993

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 19 مهر 1392، 06:07 ب‌ظ »
وقتی sdk رو تو preferences به eclipse معرفی میکنم همچین اروری بم میده:
unexpected exception 'cannot run program "/home/behrooz/Desktop/androoid-sdk-linux/platform-tools/adb":error=13,Permission denied'while attempting to get adb from '/home/behrooz/Desktop/android-sdk-linux/platform-tools/adb

آفلاین behrooz1993

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 20 مهر 1392، 12:21 ق‌ظ »
آقا حل شد.از خود sdk manager استفاده کردم . تموم پکیجا رو دانلود کردم مثل هلو شد.از کسایی هم که کمک کردن ممنون \\:D/