انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برو بچس بی حس و حال  (دفعات بازدید: 5283 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
برو بچس بی حس و حال
« : 02 دی 1387، 04:02 ب‌ظ »
سلام
دلم حسابی از همگی پره واسه همینم یه درد دلی با همه دوستانم می کنم.
یکی از زیباترین جنبه های رایانه تفریحات و سرگرمی های اونه.
همه کسانی که با کامپیوتر کار می کنن مطمئنا یه دورانی رو به بازی با رایانه گذراندن.دورانی که با بازی های ساده ای مثل river ride  ها شروع شد و به بازی های سنگینی مثل crisisختم شد.
همه کم و بیش یه دستی از دور بر آتیش دارن.
من خودم به شخصه با وجودی که دیگه سن وسالی ازم گذشته هنوز به بازیهای رایانه ای علاقه زیادی دارم.اما اینجا بر خلاف بیشتر انجمن هائی که عضو هستند بیشتر دوستان مثل اینکه حال و حوصله ندارن.
یه نکته ای رو برای بیشتر عزیزان مشخص کنم بازی های رایانه ای محدودیت سی از بالا ندارند.مثلا اگه فلانی 27 سالشه دلیل نمی شه که دیگه با رایانش بازی نکنه چه که بیشتر این بازی های برای سن بالای 18 سال مناسبه.
در ضمن توی همین انجمن بحث بود برای معرفی لینوکس خوب برای معرفی لینوکس چی از این بهتر که یه نسخه نمایشی بازی prey رو اجرا کنید که خلایق بفهمند دنیای لینوکس دیگه محدود به چند تا پیکس و یه گرافیک ساده نیست.
دیگه لینوکس کارا دنیای سیاه و سفید ترمینال رو پشت سر گذاشتن و وارد دنیای زیبای دیگری شدن.
من یه مدتی نیستم نمی تونم بیام یه سر توی انجمن بزنم اما می بینم الان 3 هفتس که ما فقط 3 تا پست اینجا داشتیم اونم تازه بدون ارسال جدید.
بازم می گم.
برو بچس بی حس و حالی داریم اصلا شبیه لینوکس کارا نیستیم.
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 02 دی 1387، 04:04 ب‌ظ توسط snake »

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
پاسخ به: برو بچس بی حس و حال
« پاسخ #1 : 02 دی 1387، 09:55 ب‌ظ »
جون خودم از گیم زیاد لذت نمی‌برم.
ولی باهاتون ابراز هم‌دردی می‌کنم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #2 : 03 دی 1387، 05:02 ق‌ظ »
سلام منم از بازی بدم نمی یاد ولی چند تا دلیل داره که دیگه بازی نمی کنم اولیش و مهمترینش اینکه باری جذاب و زیبایی دیگه نمی بینم بازی های جدید فقط گرافیک دارن نه جذابیت(آخرین بازی که کلی با هاش حال کردم max payne 2 بود) دلیل دوم بازی های جدید فقط حافظه رو (هر حافظه ای (رم گرافیک هارد))می خورن تازه اگه آدم داشته باشه همچین سیستمی!!(یکی از دلایلی که از لینوکس استفاده می کنه اینکه ویستا رو کامپیوترم نصب نمی شد)دلیل سوم این یکی یکمی معنویه!!!من خودم اگرکسی بودم که کامپیوتر رو اختراع کرده بودم و از ما حصل کارم به جای کارهای بهتر و مفید تر می آمدند و باهاش بازی می کردند احساس می کردم که دارند به من توهین می کنند دلیل چهارم :بازی کردن حوصله و اعصاب و وقت می خواد که خوشبختانه  یا متاسفانه من هیچ کدومشو تدارم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 دی 1387، 09:30 ق‌ظ »
سلام
دوست خوب من جناب نگارسافت عزیز:
اولا: شاید زیاد توی بازی ها نمی گردی.بازی های خوبی هستند که داستان عالی دارن.مثلا من خودم بعد از بازی kotor توی سکانس قبل آخر یه 10 دقیقه مغزم از کار افتاد رفتم بیرون یه قدمی زدم و اومدم.یا بازی oblivion اونقدر مشغولم کرد که هنوزم عضی وقتها بازیش می کنم.
دوما: بازی های لینوکس معمولا سیستم های فوق قوی نمی خوان من روی کام÷یوترم توی خونه اوبونتو دارم با 256 مگ رم بیشتر بازی ها رو اجرا کردم حتی دموی prey رو.
سوم: این دلیلت خیلی حالمو گرفت.یکی از بزرگترین دستاوردهای رایانه ها سرگرمی ها بوده چه که می بینی همین سرگرمی ها باعث پیشرفت سریع کامپیوتر ها شد.یه مثال سال 96 بازی معروف resident evil برای کامپیوتر ها اومد.بازی گرافیک خوبی داشت ولی بازی کننده ها یه سوال از تولید کننده هائی مثل capcom پیدا کردن.چرا وقتی می شه با یه دستگاه پنتیوم یه همچین بازی رو ساخت چرا باید بازی کننده ها با بازی هائی مثل prince سرگرم می شدن.همین شد که انتظارها بالا رفت.ببینم به نظرت چرا شرکتهایی مثل nvidia اینقدر با سرعت مدلهای مختلف کارتهای گرافیک رو درست می کردن.برای اینکه از دنیای بازی های رایانه ای عقب نمونن.
چهارم: منم حوصله ندارم اما بعضی بازی ها حسابی حال آدم رو جا میارن.
موفق باشی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 دی 1387، 01:34 ب‌ظ »
سلام
دوست خوب من جناب نگارسافت عزیز:
اولا: شاید زیاد توی بازی ها نمی گردی.بازی های خوبی هستند که داستان عالی دارن.مثلا من خودم بعد از بازی kotor توی سکانس قبل آخر یه 10 دقیقه مغزم از کار افتاد رفتم بیرون یه قدمی زدم و اومدم.یا بازی oblivion اونقدر مشغولم کرد که هنوزم عضی وقتها بازیش می کنم.
دوما: بازی های لینوکس معمولا سیستم های فوق قوی نمی خوان من روی کام÷یوترم توی خونه اوبونتو دارم با 256 مگ رم بیشتر بازی ها رو اجرا کردم حتی دموی prey رو.
سوم: این دلیلت خیلی حالمو گرفت.یکی از بزرگترین دستاوردهای رایانه ها سرگرمی ها بوده چه که می بینی همین سرگرمی ها باعث پیشرفت سریع کامپیوتر ها شد.یه مثال سال 96 بازی معروف resident evil برای کامپیوتر ها اومد.بازی گرافیک خوبی داشت ولی بازی کننده ها یه سوال از تولید کننده هائی مثل capcom پیدا کردن.چرا وقتی می شه با یه دستگاه پنتیوم یه همچین بازی رو ساخت چرا باید بازی کننده ها با بازی هائی مثل prince سرگرم می شدن.همین شد که انتظارها بالا رفت.ببینم به نظرت چرا شرکتهایی مثل nvidia اینقدر با سرعت مدلهای مختلف کارتهای گرافیک رو درست می کردن.برای اینکه از دنیای بازی های رایانه ای عقب نمونن.
چهارم: منم حوصله ندارم اما بعضی بازی ها حسابی حال آدم رو جا میارن.
موفق باشی

سلام چی بگم حرف حساب جواب نداره ولی فقط در مورد چهارم من هنوز نفهمیدم که پردازش گرافیک دقیقا" به چه دردی می خوره(غیر از بازی و بهبود و شفافیت تصویرکه حدس می زنم)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 دی 1387، 02:30 ب‌ظ »
سلام
در محیط سیستم عامل سی پی یو و جی پی یو (پردازش گرافیک) در کنار هم محاسبات سنگسن رو انجام میدن محاسباتی که می تونه مر بوط به یک بازی سنگین و یا یه تبدیل ساده باشه.هرچی جی پی یو قدرتمند تری داشته باشی سرعت انجام کارها بیشتر میشه.
این روزها چون سی پی یوها به سرعت های بالائی دست پیدا کردند کمتر کسی به سرعت کارت گرافیکش توجه می کنه جز بازی کننده ها ولی حقیقت اینه که هر دو این پردازشگر ها برای بهبود سرعت دستگاه لازم هستند.
موفق باشی

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #6 : 03 دی 1387، 03:04 ب‌ظ »
با سلام
میدونی که من بازی میکنم ولی هر وقت خواستم بازی رو اجرا کنم نشد
الان هم میخوام شاهزاده‌ی فارس رو بازی کنم ولی میدونم نمیشه ٫ سیستم هم که نمیکشه پس مجبورم قید بازی رو بزنم
در ضمن وقتی میبینم کم پیدا هستید دلم میگیره ٫ همیشه پست هاتون رو دنبال میکنم تا شاید ...
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
« پاسخ #7 : 03 دی 1387، 04:44 ب‌ظ »
کامپیوتری که توش نشه بازی کرد، بدرد کارهای طولانی نمیخوره. فرقی نمیکنه چه بازی باشه! چه نقطه خور، چه خونه سازی، یا PES 2009!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #8 : 03 دی 1387، 05:52 ب‌ظ »
من یه موقع خیلی اهل بازی بوده و در واقع یه بازی خور واقعی اما گرفتاریهای مختلف باعث شد کم کم نتونم بازی کنم با این حال معتقدم که لینوکس باید خیلی سریع تر از اینها در زمینه بازی پیش بره این حرف ها برای ما قابل فهمه اما یه بچه ی ۱۴-۱۵ ساله که عشق بازیه چی؟ این خودش می تونه تشویقی باشه برای کوچکترها تا سمت لینوکس بیایند
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #9 : 03 دی 1387، 07:48 ب‌ظ »
من هم خیلی دوست دارم بازی کنم.اما تا میام میشینم میل چک میکنم گوگل ریدرمو یه نگا میندازم (که همونم الان فکر کنم بالای دو سه هزار تا نخونده داشته باشم! :o)یه نگاهی هم به انجمن و یه وبلاگ و انجمن و یه خورده کاری های دیگه سرمو بالا می کنم می بینم یه عالمه درس نخونده هم دارم! :'(با این وضعیت میشه به بازی حتی فکر کرد؟!!! ::)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 04 دی 1387، 05:11 ق‌ظ »
من یه موقع خیلی اهل بازی بوده و در واقع یه بازی خور واقعی اما گرفتاریهای مختلف باعث شد کم کم نتونم بازی کنم با این حال معتقدم که لینوکس باید خیلی سریع تر از اینها در زمینه بازی پیش بره این حرف ها برای ما قابل فهمه اما یه بچه ی ۱۴-۱۵ ساله که عشق بازیه چی؟ این خودش می تونه تشویقی باشه برای کوچکترها تا سمت لینوکس بیایند
سلام یکی از دلایلی که از لینوکس خوشم می یاد اینکه بچه ها (کوچکترها)ازش ریاد استفاده نمی کنند (نمی دونم چرا ولی یک زمانی کلی فکر کردم وبه این نتیجه رسیدم!!)
من هم خیلی دوست دارم بازی کنم.اما تا میام میشینم میل چک میکنم گوگل ریدرمو یه نگا میندازم (که همونم الان فکر کنم بالای دو سه هزار تا نخونده داشته باشم! :o)یه نگاهی هم به انجمن و یه وبلاگ و انجمن و یه خورده کاری های دیگه سرمو بالا می کنم می بینم یه عالمه درس نخونده هم دارم! :'(با این وضعیت میشه به بازی حتی فکر کرد؟!!! ::)
نکته ی بسیار مهمی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 04 دی 1387، 02:03 ب‌ظ »
سلام
دوستان عزیز پس اینجا همچینم سوت و کور نیست.
لینوکس پیشرفت خیلی عالی در بازی داره.اگه یه نگاهی به ut3 بنتدازید واقعا آدم دلش شاد می شه می بینیه همچین بازی روی لینوکس اجرا میشه.
در ضمن من به شخصه یل طولائی در اجرای بازیهای ویندوزی در لینوکس دارم حیف که نسخه اصلی بازی ها در ایران موجو نیست.
بیشتر بازی هائی رو که نسخه اصلی دارم تونستم روی اوبونتو اجرا کنم.
سخته حتی بیشتر سایتها اونو غیر ممکن می دونستن مثل اجرای بازی vampire روی لینوکس چرا که این بازی توی ویندوز ویستا مشکل داره و اجرا نمی شه اما من طوی اوبونتو اجراش کردم.
در مورد مشغله حق با شماست چرا که منم الان یه چند روزیه اصلا وقت نمی کنم بیام توی انجمن چه برسه به بازی کردن ولی بازم عاشق بازیم و خبر بازی ها رو مرتب می خونم.
در مورد لعلاه برو بچس کم سن وسالم حیف که ایران از حق کپی رایت چشتیبانی نمی کنه وگرنه بچه هائی که بایستی برای coun ter strike مثلا 100 دلار می دادن مطمئنم ترجیح می دادن با urban terror بازی کنن.حیف .
موفق باشید

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
« پاسخ #12 : 04 دی 1387، 09:12 ب‌ظ »
من عاشق بازیم
اما وقت ندارم  :'(
از دست این استادای دانشگا

اما هر چی بازی دم دستم بوده تو لینوکس نصب کردم
رفتم دی ویدی های ut3 رو خریدم (۲ dvd) اما نسخه لینوکسیش توش نبود - بر عکس ut2 که تو دی وی دیش نسخه لینوکسی هم داشت یعنی ویندوز و لینوکس با هم
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #13 : 04 دی 1387، 11:51 ب‌ظ »
من هم مشکلم وقته اگرنه بازی که  8)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
« پاسخ #14 : 05 دی 1387، 10:22 ب‌ظ »
اسنک جان من خیلی برای بازی تو لینوکس تلاش کردم و لی بازی گرافیکی درست و حسابی پیدا نکردم! یه چند تایی هم دانلد کردم که یا کامل نبود یا احتیاج به بوت داشت یا فقط با سرور کار میکرد که از هرچی بازی گرافیکی بود سیرم کرد  ](*,)
حالا هم فقط از بازی های مخازن استفاده میکنم
ولی یه پیشنهاد دارم
اگه فروشگاههای اینترنتی لینوکس بازی هایی مثل doom3 وبازی های معروف دیگه مخصوص لینوکس که ما نمیتونیم تهیه کنیم رو تهیه کنن ...
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری