من نسخه 13.10 ubuntu-gnome رو نصب کردم بعد به gnome shell 3.10 آپگرید کردم و نرمافزارهای کاربردی رو هم نصب کردم .
مشکلی نداشت و خیلی روان بود ولی کدک totem اتوماتیک نصب نشد من هم از ترمینال نصب کردم .
ولی انصافا gnome shell 3.10 عالیه .
کاملا موافقم. چند هفته اخیر واقعا از گنوم ۳.۱۰ لذت بردم.
چند ساله گنوم و توزیع فدورا پیشرفتهایی خیلی خوبی داشتند. فکر نمیکنم به اوبونتو دیگه نیازی داشته باشیم.
اپن سوزه هم الان از گنوم ۳.۱۰ استفاده میکنه و خیلی بهتره نسبت به اوبونتو
من که از همون نسخه بتا ۱ اوبونتو ۱۳.۱۰ تا الان تو نسخه لایوش ایراد میدیدم هنوز هم لایوش ایراد داره ولی بعد نصب بهتر میشه
مشکل دیگه که هست خراب کردن این تغیر زبان رو قبلا خیلی بهتر و راحت تر بود
نصب کدک های اضافی هم نمیدونم چرا روی ۱۳.۱۰ گاهی اذیت میکنه
کلا یه سری ایراد اضافه شده بهش تنها بهبود هاش هم مربوط به پیشرفت کرنل و ارتقاع برنامه هاست که اونم به اوبونتو زیاد مربوط نمیشن
این اسکوپ لنز ها هم قرار بود که روی ۱۳.۰۴ اراپه بشن گفتن که هنوز تو مرحله توسعه هست من همون موقع که ۱۳.۰۴ داشتم هم همین شکلی بود و همین دردسر ها رو داشت
هنوز این سافتوار سنتر لعنتی کرش میکنه
کلا در جا زدن تو این نسخه (برای دسکتاپ)
احتمالا نیروشون رو صرف توسعه ی نسخه موبایل و یونیتی ۸ و میر کردن ولی خوب کم کاری کردن تو حوزه دسکتاپ و الان به راحتی میتونم بگم توزیع اپن سوزه رو به همشون ترجیه میدم فدورا هم کم کم داره یه کارایی میکنه کاربر پسند تر بشه
به زودی مینت هم بر پایه بهبود های اوبونتو ۱۳.۱۰ میاد با میز کار جدید ساینامون ۲ (که یکی دو هفته هست منتشر شده) فکر کنم اوبونتو بیش از پیش تو حوزه دسکتاپ کاربر هاشو از دست بده
از اونجایی هم که این نسخه یجورایی قراره فریز بشه و برای برسی و پایدار سازی نسخه بعدی هست یعنی توی ۱۴.۰۴ هم همین ها هستن و تغیری نداریم احتمالا میر رو هم بزارن برای ۱۴.۱۰ بعنی تا یک سال دیگه اوبونتو همین هست