0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: سید ظهیر قاضوی در 27 مهر 1392، 08:39 بظسلامدر حال upgrade کردن به 13.10 برق رفت(یا آخرای دانلود پکیج ها بود و یا در حین نصبشون) و الآن هم updater باز نمیشه، باز میشهها ولی بعد از update کردن مخازن هنگ میکنه و جلوتر نمیرهچه کنم؟کنترل+آلت+اف-یک > با یوزرت لاگین کن و دستور زیر رو اجرا کن:کد: [انتخاب]sudo apt-get update ; sudo apt-get -y --force-yes dist-upgrade ; echo y | sudo do-release-upgrade(این دستور برای آپگرید شبانه خیلی به درد می خوره: می تونید دستور رو بذارید توی فایل crontab (یا با at) که از نیمه شب به بعد، رایگان دانلود کنه!در نهایت یا ریستارت کن: sudo shutdown -r nowیا با آلت+اف-هفت به دسکتاپ گرافیکی برگرد.
سلامدر حال upgrade کردن به 13.10 برق رفت(یا آخرای دانلود پکیج ها بود و یا در حین نصبشون) و الآن هم updater باز نمیشه، باز میشهها ولی بعد از update کردن مخازن هنگ میکنه و جلوتر نمیرهچه کنم؟
sudo apt-get update ; sudo apt-get -y --force-yes dist-upgrade ; echo y | sudo do-release-upgrade
آقا من 13.10 رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا توی ترمینال وقتی میخوام برم روت و رمز ورود بزنم این خطا رو میده :ali@Pouria:~$ suPassword: su: Authentication failureali@Pouria:~$ مگه همون رمز ورود ورودی به سیستم نیست؟کمک لطفا
sudo su