لپتاپ من HP pavilion dv5 هست. نسبتا قدیمیه. اوبونتو 12.10 که تصبکردم اوایل، کند بود و داغ میکرد. اما اوبونتو 13.04 عالی جواب داد. دمای سیستم 50 تا 55 بود. فدورا 19 هم عالی و روان جواب داد. بسیار پایدار. تو همه ی این موارد سیستم عامل خیلی راخت سخت افزار رو شناخت. اخیرا در کنار اوبونتو، Scientific Linux نصب کردم. این توزیع بر مبنای ردهت هست. یکمی کار باهاش سخته البته واسه من که تازه کارم. اما خیلی روان پایدار و خوبه. از کار باهاش لذت میبرم و فک کنم بشه توزیع اصلیم. جالبه که دمای سیستم از اوبونتو هم کمتره حدود 48 49. نرم افزارهایی مثل اسکایپ، گوگل کروم، VLC player و .. خیلی راحت نصب شد. اگه مث من نیاز به سایلب هم داشته باشید، این توزیع خدای Hihg performance computing هست. با توجه به اینکه لپتاپ من مشخصات نسبتا پایینی داره فک کنم واسه لپتاپ های جدید تر عالیه. البته اینا همه نظر منه.
اینم عکس دسکتاپم:
این توزیع هم دو نسخه دراه که بر پایه رد هت اینترپرایز هستن
یکی بر پایه رد هت ۶ یکی هم رد هت ۵
توزیع خوبی هست ولی خوب خیلی چیزاش قدیمیه پایدار هست اما قدیمی
شاید به خاطر گنوم ۲ که استفاده میکنه فکر کنید خیلی بازدهیش بالاس و ... ولی نه در کل اینجوری هام نیست
اصل تفاوتش داشتن یه سری برنامه های پیش فرض و پایداریشه و با توجه به قدیمی بودن کرنلش برای استفاده توی لب تاپ فکر نمیکنم چندان ایده عال باشه
--
من تازه روی یه لنوو جی 500 ابونتو 13.4 نصب کردم. اما متاسفانه افتضاحه نمیتونم با گرافیگ اینتل اچ دی 4000 نمیتونم یه فیلم را رون تماشا کنم . یونیتی هم به صورت افتضاحی کند هست . نمیدونم چیکار کنم . کل گوگل را سرچ کردم . بهر حال شما اوبونتو نصب نکنین .
اوبونتو خوبه اصولا باید با گرافیک اچ دی ۴۰۰۰ بسیار عالی کنه من با گرافیک اچ دی ۳۰۰۰ هر کاری میتونم باهاش بکنم مال شما که یک و نیم برابر قوی تر هم هست ! یه بار این اوبونتو ۱۳.۱۰ رو تستی نصب کن ببین چجوریه البته خوب برای افزایش بازده باطری و سرعت میشه میز کار سبک استفاده کرد مثل xfce - open box ...