والا من هم هنگ کردم.ولی مطمئن باش تو پایتون هر کاری میشه کرد.اونم به راحتی.
همونطور که دوست عزیزمون فرمودن میشه PyQt کار کرد و ابزارش هم QT Designer هست،تازه از ویژوال استدیو هم آسونتره.حتی میتونی سیگنال دکمها رو هم بدون کد زدن تعریف کنی!حتی میتونی css یا جاوا اسکریپت و canvas و opengl کار کنی.
در کنار اون کیوی(kivy) هم خودش یه رابط بجز پایتون داده تقریبا مثه css میمونه.
و IDE Boa هم همینکارو میکنه.یا IDE WxPython هم همینکارو میکنه.
ولی از من به همه نصیحت سعی کنید خودتونو از ابزارها جدا کنید و خودکفا شید.
ببینید یه برنامه نویس C# در صورتی برنامه نویسه، که حتما تو ویندوز و حتما تو ویژوال استدیو و حتما تحت دات نت فریم ورک کار کنه.(واقعا این همه سلسله زیاد نیست؟)-خداییش خیلی از C# کارا اینو انکار کردن.ولی واقعا چند نفرشون تونستون جز این عمل کنند؟آره شاید تعداد اندکی بتونند ولی جامعه آماریشون چیزی جز اینه!
ولی اگه پایتون کار باشی رو هر ادیتوری و هر سروری پایتون کاری.حتی رو ویندوز و حتی تو اندروید هم میتونی کد بزنی.
ولی بازم میگم اگه از اون دسته آدمها هستید که باید یه ابزاری باشه،شک نکنید که پایتون بی نهایت IDE راحت داره.
Eclipse هم عالیه.میتونی توش حتی QT رو هم بیاری.
درکل اگه شکیبا باشید من یک جلسه کامل درباره IDE ها می نویسم.
البته اینم بگم که حتما تویه پروژه های بزرگ یه IDE که AutoCompelete و موارد کمک کننده دیگری که داره واقعا کمک بسیار زیادی میکنه، و یجوری تبدیل به نیاز IDE میشه!
من برای پروژه های بزرگ از IDE استفاده میکنم.
در جلسات آینده حتما IDE ها رو معرفی میکنم.
می گم باید یک ویکی بزنیم حالا سایتش مهم نیست (سایت رسمی پایتون بخش فارسی نداره )
درود دوست عزیز
راستش ویکی که چه عرض کنم،من واقعا پایه هستم یه پایگاه بسیار بزرگ و جذاب برای پایتون بسازم.
از همه دوستان هم که یاری کنند ممنون میشم.
به نظرم باید جوری باشه که علاوه بر اینکه مخاطب رو سمت خودش میکشه، قدرت پایتون رو به نمایش بذاره و تبدیل به یک کتابخانه، آموزش مجازیه بسیار بزرگه پایتون به زبان فارسی بشه!
چون من اعتقاد دارم که ما ایرانیها هوش بالایی داریم و حیفه که از پتانسیل موجود استفاده نشه!یا هدر بره.
و یکی از ایده های من اینه که بتونم تو اون سایت، پروژه های بسیار بزرگ و رایگان با هدف درآمد زایی برای همه درست کنیم و از اجتماع پایتون کاران برای این پروژه استفاده کنیم.تقریبا یه چیزی مثه گیت هاب
البته درسته قبول دارم، خیلی دارم آرزوهامو بزرگتر از واقعیت میگم،ولی به نظر من نقطه شروع مهمه و باید خود باوریمونو بالا ببریم و یک اتحاد بزرگ تشکیل بدیم تا این پروژه ناب انجام بشه!