انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قدرت پایتون و کارایی های بسیار مفید آن(جنگو، پایکیوت،کیوی،twisted،و ...)  (دفعات بازدید: 34995 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
تو محیط فلش میشه ظاهر برنامه را درست کرد و بعد با زبان اکشن اسکریپت شروع به کدنویشی کرد آخرسر هم خروجی را دید

یا

میشه دلفی نصب کرد و کنارش اسکیو ال سرور نصب کرد بعد رفت تو محیط دلفی ظاهر برنامه مثلا یه برنامه حسابداری را آماده کرد نهایتا هم کدنویسی کرد و یه خروجی اجرایی داد بیرون

حالا میشه تو پایتون بگید چیکار میشه کرد (با برنامه بالا معادل سازی کنید مثلا بالا sql server نصب میشه برای پایگاه داده و ... اینچا چی
خود زبان پایتون معادل اکشن اسکریپته  تو فلش و پاسکالو تو دلفی؟ یا نه؟
محیط فلش و یا دلفی که  ظاهر برنامه را میشه درست کرد  این ور معادلش چی میشه؟

(امیدوام هنگ نکرده باشید مثل خودم)
 :o :o ???
شرمنده منم تو هنگم  :o :o :o :o
اما اگه منظورت اینه که طراحی gui را به صورت گرافیکی (با درگ کردن دکمه و...) آره می شه البته با پای کیوت (برنامه Qt Designer)
فکر کنم بچه های انجمن بلد باشن ولی اگه کسی بلد نبود من پی دی افش را درست می کنم
واسه دیتا بیس هم کتاب
mysql for python
نوشته
Albert Lukaszewski
کامل توضیح داده
اینم یک نمونه از کدش
import MySQLdb
mydb = MySQLdb.connect(host = 'localhost',
user = 'skipper',
passwd = 'mysecret',
db = 'fish')
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1392، 05:00 ب‌ظ توسط mojtabarezaei76 »
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
  • عاشق پایتون و اوبونتو
    • جامعه پایتونی ها - اجتماع پایتون کاران
والا من هم هنگ کردم.ولی مطمئن باش تو پایتون هر کاری میشه کرد.اونم به راحتی.
همونطور که دوست عزیزمون فرمودن میشه PyQt کار کرد و ابزارش هم QT Designer هست،تازه از ویژوال استدیو هم آسونتره.حتی میتونی سیگنال دکمها رو هم بدون کد زدن تعریف کنی!حتی میتونی css یا جاوا اسکریپت و canvas و opengl کار کنی.
در کنار اون کیوی(kivy) هم خودش یه رابط بجز پایتون داده تقریبا مثه css میمونه.
و IDE Boa هم همینکارو میکنه.یا IDE WxPython هم همینکارو میکنه.
ولی از من به همه نصیحت سعی کنید خودتونو از ابزارها جدا کنید و خودکفا شید.
ببینید یه برنامه نویس C# در صورتی برنامه نویسه، که حتما تو ویندوز و حتما تو ویژوال استدیو و حتما تحت دات نت فریم ورک کار کنه.(واقعا این همه سلسله زیاد نیست؟)-خداییش خیلی از C# کارا اینو انکار کردن.ولی واقعا چند نفرشون تونستون جز این عمل کنند؟آره شاید تعداد اندکی بتونند ولی جامعه آماریشون چیزی جز اینه!
ولی اگه پایتون کار باشی رو هر ادیتوری و هر سروری پایتون کاری.حتی رو ویندوز و حتی تو اندروید هم میتونی کد بزنی.
ولی بازم میگم اگه از اون دسته آدمها هستید که باید یه ابزاری باشه،شک نکنید که پایتون بی نهایت IDE راحت داره.
Eclipse هم عالیه.میتونی توش حتی QT رو هم بیاری.
درکل اگه شکیبا باشید من یک جلسه کامل درباره IDE ها می نویسم.
البته اینم بگم که حتما تویه پروژه های بزرگ یه IDE که AutoCompelete و موارد کمک کننده دیگری که داره واقعا کمک بسیار زیادی میکنه، و یجوری تبدیل به نیاز IDE میشه!
من برای پروژه های بزرگ از IDE استفاده میکنم.
در جلسات آینده حتما IDE ها رو معرفی میکنم.
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1392، 05:49 ب‌ظ توسط علی حلاجی »

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
حالا که ویچت فیل شده ، نظرتون چیه با kivy یا PyQT و twisted یک پیام‌رسان چند سکویی درست کنیم؟

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
همونطور که دوست عزیزمون فرمودن میشه PyQt کار کرد و ابزارش هم QT Designer هست،تازه از ویژوال استدیو هم آسونتره.حتی میتونی سیگنال دکمها رو هم بدون کد زدن تعریف کنی!حتی میتونی css یا جاوا اسکریپت و canvas و opengl کار کنی.
ببینید یه برنامه نویس C# در صورتی برنامه نویسه، که حتما تو ویندوز و حتما تو ویژوال استدیو و حتما تحت دات نت فریم ورک کار کنه.(واقعا این همه سلسله زیاد نیست؟)-خداییش خیلی از C# کارا اینو انکار کردن.ولی واقعا چند نفرشون تونستون جز این عمل کنند؟آره شاید تعداد اندکی بتونند ولی جامعه آماریشون چیزی جز اینه!
ولی اگه پایتون کار باشی رو هر ادیتوری و هر سروری پایتون کاری.حتی رو ویندوز و حتی تو اندروید هم میتونی کد بزنی.
ولی بازم میگم اگه از اون دسته آدمها هستید که باید یه ابزاری باشه،شک نکنید که پایتون بی نهایت IDE راحت داره.
البته اینم بگم که حتما تویه پروژه های بزرگ یه IDE که AutoCompelete و موارد کمک کننده دیگری که داره واقعا کمک بسیار زیادی میکنه، و یجوری تبدیل به نیاز IDE میشه!
می گم باید یک ویکی بزنیم حالا سایتش مهم نیست (سایت رسمی پایتون بخش  فارسی نداره )
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
حالا که ویچت فیل شده ، نظرتون چیه با kivy یا PyQT و twisted یک پیام‌رسان چند سکویی درست کنیم؟

با درود.
باورتون میشه این یکی از پروژه های آینده منه؟من هم خیلی پایه هستم که همچین برنامه ایی در سطح کیفیت عالی بسازیم.
و حتما همین کار رو میکنم.
البته من واسه اندروید از kivy و برای لینوکس(اوبونتو و سایر)،مک،ویندوز از PyQt و برای وب از Django استفاده میکنم.
البته برای هسته همه اونا از Diesel و Twisted و tornado  استفاده میکنم.
اگه پایه هستید حتما اعلام آمادگی کنید دوستان.

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
می گم باید یک ویکی بزنیم حالا سایتش مهم نیست (سایت رسمی پایتون بخش  فارسی نداره )

درود دوست عزیز
راستش ویکی که چه عرض کنم،من واقعا پایه هستم یه پایگاه بسیار بزرگ و جذاب برای پایتون بسازم.
از همه دوستان هم که یاری کنند ممنون میشم.
به نظرم باید جوری باشه که علاوه بر اینکه مخاطب رو سمت خودش میکشه، قدرت پایتون رو به نمایش بذاره و تبدیل به یک کتابخانه، آموزش مجازیه بسیار بزرگه پایتون به زبان فارسی بشه!
چون من اعتقاد دارم که ما ایرانیها هوش بالایی داریم و حیفه که از پتانسیل موجود استفاده نشه!یا هدر بره.
و یکی از ایده های من اینه که بتونم تو اون سایت، پروژه های بسیار بزرگ و رایگان با هدف درآمد زایی برای همه درست کنیم و از اجتماع پایتون کاران برای این پروژه استفاده کنیم.تقریبا یه چیزی مثه گیت هاب
البته درسته قبول دارم، خیلی دارم آرزوهامو بزرگتر از واقعیت میگم،ولی به نظر من نقطه شروع مهمه و باید خود باوریمونو بالا ببریم و یک اتحاد بزرگ تشکیل بدیم تا این پروژه ناب انجام بشه!
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1392، 08:04 ب‌ظ توسط علی حلاجی »

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
درضمن دوستان اگه کسی مشتاق به گرفتن مدرک پایتون از دانشگاه رایس آمریکا هست میتونه بصورت رایگان دریافت کنه.فقط کافیه یه سر به لینک زیر بزنید:
https://www.coursera.org/course/interactivepython
البته برای دریافت اصل مدرک که همون کاغذیشه باید نزدیک به ۵۰ دلار بپردازید.که اگه نگیرید هم به نظر من زیاد مهم نیست،چون اون مدرک اینترنتیش کفایت میکنه!
به هر حال یه مدرک از اون دانشگاه داشته باشید هر جا برید رو هوا میزنند شمارو \\:D/ .

کجا ها برای استحدام داخل ایران کار پیدا میشه با این مدرک؟
خارج از کشور چطور؟ طوری هست که دعوت نامه برای افراد بفرستند؟! رایگان هست، ارزشش بالاه هست که من هم برم یاد بگیرم؟! امتحانش چطور؟
ممنونم از تاپک مفیدتون
کاش یه جای دیگه هم راه مینداختید که سوالاتمون رو دربارش بپرسیم
همچنین این زبان میتونه کاره html & php  رو تقریبا انجام بده؟

آفلاین کامروا

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • ایالات متحده جهرم
بله با HTML-CSS میتونید ظاهر رو طراحی کنید و برای ServerSide هم از فریمورک Django استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1392، 11:45 ب‌ظ توسط کامروا »

آفلاین علی حلاجی

• Jr. Member
  • *
  • عاشق پایتون و اوبونتو
درضمن دوستان اگه کسی مشتاق به گرفتن مدرک پایتون از دانشگاه رایس آمریکا هست میتونه بصورت رایگان دریافت کنه.فقط کافیه یه سر به لینک زیر بزنید:
https://www.coursera.org/course/interactivepython
البته برای دریافت اصل مدرک که همون کاغذیشه باید نزدیک به ۵۰ دلار بپردازید.که اگه نگیرید هم به نظر من زیاد مهم نیست،چون اون مدرک اینترنتیش کفایت میکنه!
به هر حال یه مدرک از اون دانشگاه داشته باشید هر جا برید رو هوا میزنند شمارو \\:D/ .

کجا ها برای استحدام داخل ایران کار پیدا میشه با این مدرک؟
خارج از کشور چطور؟ طوری هست که دعوت نامه برای افراد بفرستند؟! رایگان هست، ارزشش بالاه هست که من هم برم یاد بگیرم؟! امتحانش چطور؟
ممنونم از تاپک مفیدتون
کاش یه جای دیگه هم راه مینداختید که سوالاتمون رو دربارش بپرسیم

با سلام
ممنون،امتحانش نسبتا آسونه،بله داشتن این مدرک برای کار چه در ایران و چه در خارج از کشور بسیار اهمیت داره.
توجه کنید که دارید از دانشگاه رایس میگیرین مدرکو!و رایگان هست ولی برای دریافت اصل مدرک که کاغذی هست باید نزدیک به ۵۰ دلار خرج کنید.
و در مورد css و html همونطور که دوست عزیزمون فرمودن بله با فریم ورک جنگو و یا فلکس یا خیلی موارد دیگه میشه.تازه جنگو موتور تمپلیت برای لاجیک و چینش محتوا داره.که خود این نکته بسیار کارو جذابتر میکنه.بعد html و css و Javascript در همه زبانها خاصیت خودشو داره و یک نقشو بازی میکنه!
بعد پایتون واقعا قابل قیاس با زبانهای دیگه نیست،خیلی گسترده تر از این حرفاست.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
ممنون،امتحانش نسبتا آسونه،بله داشتن این مدرک برای کار چه در ایران و چه در خارج از کشور بسیار اهمیت داره.
توجه کنید که دارید از دانشگاه رایس میگیرین مدرکو!و رایگان هست ولی برای دریافت اصل مدرک که کاغذی هست باید نزدیک به ۵۰ دلار خرج کنید.
یه جا رو مثال بزن که برای مدرکهای coursera ارزش گذاری کرده باشه؟
هر جا را بری (چه با این مدرک چه بدون مدرک) باید بتونی الگوریتم بریزی و کد بزنی، بعد استخدام میشی

www.pythoni.ca
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=71062.0

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121

ممنون از دوستان عزیز

هم تو اوبونتو تازه کارم هم تو پایتون    و  نسخه۳۲  بیتی اوبونتو دارم  . پایتونی هم که پیش فرض نصبه : +Python 2.7.2

این از این , حالا‌:

چه چیزی برای من مناسبه ؟

آیا باید پایتون فعلی را پاک کنم و نسخه بالاتری نصب کنم؟

کلا برای نصب چه چیزهایی باید دانلود کنم تا بتونم یک برنامه گرافیکی بنویسم مثل ماشین حساب اوبونتو و ... . ؟ میشه لینک مستقیم بدید

کی در مورد IDE ها مطلب مینویسید و کجا؟

« آخرین ویرایش: 01 دی 1392، 11:50 ب‌ظ توسط Amir Ali-68 »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
با عرض سلام.من در  حال یادگیری سی پلاس پلاس هستم و البته فرم ورک کیوتی
میخواستم بدونم که دلیلی وجود داره که بیام پایتون یاد بگیرم؟چون پرفمنس و قدرت پایتون از سی پلاس پلاس یه خورده کمتره

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
بیشتر از یه‌خورده کمتره! lol
البته بستگی به الگوریتم هم داره...
در کل مزایای پایتون:
- برای یادگیری بهترین گزینه‌اس. سینتکس ساده‌ای داره و خوندن یک برنامه خوب پایتون مثل خوندن انگلیسی می‌مونه.
- برنامه‌نویس به‌جای تمرکز روی چگونگی پیاده‌سازی برنامه، روی هدف تمرکز می‌کنه.
- کاربردهای زیادی در محیط‌های مختلفی داره از برنامه نویسی دسکتاپ تا شبکه تا موبایل تا وب تا گیم...
- کتاب‌خونه‌های استاندار و با کیفیت بسیار زیاد
- چند سکویی هست
- پشتیبانی قوی و در عین حال ساده از برنامه نویسی شی‌ء گرا
- آزاد و متن باز (:
- قابلیت حمل
- توسعه پذیری ساده
- قابلیت استفاده توکار در برنامه‌های غیر پایتون برای افزودن قابلیت اسکریپت نویسی به اون‌ها
- قابلیت ترکیب با زبان‌هایی مثل C و C++ برای اهداف مختلف. از جمله: اجرای سریع بخش حیاتی از برنامه.
- و مهم‌تر از همه این‌ها: برنامه نویسی با پایتون یک فان واقعیه! (:
« آخرین ویرایش: 02 دی 1392، 12:23 ق‌ظ توسط Ma3x »

آفلاین سالار مقدم

• *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
- و مهم‌تر از همه این‌ها: برنامه نویسی با پایتون یک فان واقعیه! (:
واقعا! کلی حال میده!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
توصیه می‌کنم هم ++C و هم پایتون رو یاد بگیرید. چون نمی‌تونن کامل جای همدیگه رو بگیرن.
اما اگه ++C رو شروع کردید، بهتر اول اونو کامل یاد بگیرید بعد بیاید سراغ پایتون
گرچه اگه با پایتون شروع می‌کردید کارتون راحت‌تر بود