انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

توجه: منظور داشتن همزمان دسکتاپهای گنوم، KDE وووو نیست | سوال: از قابلیت چنددسکتاپی در لینوکس ...  

استفاده نکرده ام چون تا قبل از این با اون آشنا نبودم
1 (2.5%)
تا حالا استفاده نکرده ام.
7 (17.5%)
در یک دوره کوتاه تستش کردم، اما برام کارایی نداشت و ادامه ندادم
9 (22.5%)
بعضی اوقات استفاده می کنم (کارایی ۳۰ درصدی)
8 (20%)
اغلب اوقات استفاده می کنم (کارایی ۷۰ درصدی)
5 (12.5%)
اکثر مواقع استفاده میکنم (کارایی ۹۰ درصدی)
4 (10%)
همیشه استفاده می کنم (کارایی ۱۰۰ درصدی)
6 (15%)

مجموع آرای اعضا: 40

نویسنده موضوع: چنددسکتاپی به سبک توزیع های لینوکسی یا تک-دسکتاپی به سبک ویندوز؟ + نظرسنجی  (دفعات بازدید: 7338 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
دوستایی که به سه گزینه آخری رای می دید، استفاده ای رو که از قابلیت چنددسکتاپی می کنید برای ما هم بگید

سایت سافتپدیا پستی با مطلع عکس زیر به اسم ?Hey Microsoft, Can Your "New" Windows 8.1 Do This منتشر کرده.

داشتم فکر می کردم که چرا مایکروسافت که بازار دسکتاپ دنیا رو تو دستش داره، بعد از این همه سال قابلیت چنددسکتاپی رو به ویندوزهاش اضافه نکرده؟!
مطمئنا ویندوز از لحاظ کد این امکان رو داره که بشه سیستم چنددسکتاپی رو روش پیاده کرد، نمونش اینکه بعد از اوبونتو به سمت افزودن نوار عمودی به دسکتاپ رفت و موفق تر از اوبونتو و گنوم این ویژگی رو در ویندوزهای 8 و 8.1 پیاده کرد که به نام charm میشناسیمش.
اما آیا بازارسنجی های مایکروسافت در زمینه افزودن قابلیت «سوییچ بین چند دسکتاپ فعال» به پاسخ منفی رسیده که این قابلیت به ویندوز اضافه نشده؟!

اصولا خود من هم بعد از این مدت استفاده از دسکتاپ گنوم (و اخیرا KDE) هنوز فایده این چنددسکتاپی رو نفهمیدم! یعنی نمی دونم چه استفاده ای می تونم ازش بکنم که توی یک دسکتاپ نتونم همونها رو اجرا کنم؟
شما از ویژگی چند دسکتاپی توزیعتون تا حالا استفاده کردید (نظرسنجی بالای پست)؟

از قابلیت چنددسکتاپی در چه زمانهایی/کارهایی استفاده می کنید؟
« آخرین ویرایش: 08 آذر 1392، 07:43 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
سلام، راستش تا اونجا که من شنیدم در سیستم ویندوز دسکتاپ جزء و لایه ای از کرنلِ که اصلا جالب نیست و انجام اینکار که شما گفتین برای مایکروسافت به این راحتی ها نیست. سیستم از پایبست ویران است.  ;D
این مورد هم که بالا گفتم رفرنسش یادم نیست شاید ویکی بود قبلا زیاد راجبِ کرنل میخوندم یعنی اون موقع که نمیدونستم کرنل چیه  ;D
اتفاقا همین موردِ آزادی دسکتاپ از کرنل باعث شد که از gnu/linux خوشم بیاد و به نظر من این به رخ کشیدن لگویی و ماژولار بودن لینوکس به رقباست ضمن اینکه سلایق مختلف رو هم برآورده میکنه.
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
سلام، راستش تا اونجا که من شنیدم در سیستم ویندوز دسکتاپ جزء و لایه ای از کرنلِ که اصلا جالب نیست و انجام اینکار که شما گفتین برای مایکروسافت به این راحتی ها نیست. سیستم از پایبست ویران است.  ;D
این که مایکروسافت نمی تونه قابلیت چند دسکتاپی رو به ویندوزش اضافه کنه که بیشتر شبیه یک شوخیه!!!
اما در مورد تفاوتهای ساختار لینوکس و ویندوز و اینکه دسکتاپ در چه لایه ای اجرا بشه، از نظر کاربر اهمیت نداره. پرفورمنس برای کاربر مهمه و دسکتاپ ویندوز در نسخه 8.1 پرفورمنس عالی داره. حالا می خواد دسکتاپ داخل کرنل اجرا بشه، بیرونش اجرا بشه و یا حتی قبل از کرنل؟!! این مهمه که نتیجه کار چیه.

از نظر من قابلیت چنددسکتاپی بیشتر گیک پسنده تا عام پسند! برای همین ویندوز به سراغش نمی ره.

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • 12.04, debian testing
این که مایکروسافت نمی تونه قابلیت چند دسکتاپی رو به ویندوزش اضافه کنه که بیشتر شبیه یک شوخیه!!!
اما در مورد تفاوتهای ساختار لینوکس و ویندوز و اینکه دسکتاپ در چه لایه ای اجرا بشه، از نظر کاربر اهمیت نداره. پرفورمنس برای کاربر مهمه و دسکتاپ ویندوز در نسخه 8.1 پرفورمنس عالی داره. حالا می خواد دسکتاپ داخل کرنل اجرا بشه، بیرونش اجرا بشه و یا حتی قبل از کرنل؟!! این مهمه که نتیجه کار چیه.

از نظر من قابلیت چنددسکتاپی بیشتر گیک پسنده تا عام پسند! برای همین ویندوز به سراغش نمی ره.
بله از نظر کاربر مهم نیست و کاربر نتیجه رو میبینه ولی در این مورد خاص این معماری مایکروسافت رو نتیجه تاثیر داره و مایکروسافت هم با همین روالی که کرنلش داره اگر بخواد این کارو انجام بده به مشکل بر میخوره چرا چون به عنوان مثال الان من در لینوکس همزمان میتونم چندتا دسکتاپ مختلف داشته باشم و هر زمان که خواستم از login manager بهش برم و کرنل همون کرنلِ ولی اگر همین عملیات رو مایکروسافت بخواد انجام بده اول باید چندتا ویندوز با دسکتاپ های(در واقع کرنل های) مختلف رو نصب کنیم و بعد ... خلاصه اشکمون در میاد.  ;D
---
در ضمن تفاوت دسکتاپ های لینوکس به توسعه دهندگان هم مربوط میشه چون ابزارهای توسعه دسکتاپ ها تفاوت هایی دارن در حالی که سیستم مایکروسافت مثل همیشه تحمیلیه!
راستش من موافق نیستم که گیکی هست، بالاخره سلایق متفاوتِ  و تنوع هم لازم.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
مایکروسافت هم با همین روالی که کرنلش داره اگر بخواد این کارو انجام بده به مشکل بر میخوره چرا چون به عنوان مثال الان من در لینوکس همزمان میتونم چندتا دسکتاپ مختلف داشته باشم و هر زمان که خواستم از login manager بهش برم و کرنل همون کرنلِ ولی اگر همین عملیات رو مایکروسافت بخواد انجام بده اول باید چندتا ویندوز با دسکتاپ های(در واقع کرنل های) مختلف رو نصب کنیم و بعد ... خلاصه اشکمون در میاد.  ;D
فکر کنم موضوع تاپیک رو اشتباه برداشت کردی؟! login manager این وسط چه کاره است. منظورم قابلیت چند اکانتی نیست که از لاگین منیجر قرار باشه سوییچ رو انجام بدیم! چون ویندوز و تقریبا همه سیستم عامل ها این قابلیت رو دارند.
منظورم از چند دسکتاپی همونیه که تو عکس بالا می بینی، یعنی توی یک اکانت واحد، چند دسکتاپ داشته باشیم، درست مثل داشتن چند تب باز در فایرفاکس.

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • 12.04, debian testing
آقا من همینجا یک چیزی بگم من فکر کنم من مطلب رو اشتباه گرفتم الان که دوباره عکس رو دیدم دستم اومد من فکر کردم منظور شما از دسکتاپ Gnome، KDE یا ... که مطالبی که بالا نوشتم مربوط به این میشه!  :oops:
کیان خب زودتر بگو دیگه ندیدی مطلب من به مطلب شما هیچ ربطی نداشت!
بازم عذر میخوام دوستان

فکر کنم موضوع تاپیک رو اشتباه برداشت کردی؟! login manager این وسط چه کاره است. منظورم قابلیت چند اکانتی نیست که از لاگین منیجر قرار باشه سوییچ رو انجام بدیم! چون ویندوز و تقریبا همه سیستم عامل ها این قابلیت رو دارند.
منظورم از چند دسکتاپی همونیه که تو عکس بالا می بینی، یعنی توی یک اکانت واحد، چند دسکتاپ داشته باشیم، درست مثل داشتن چند تب باز در فایرفاکس.
همش اسم از Gnome و kde اون بالا برده شد منم ذهنم ناخودآگاه رفت اون سمت دیگه!  :oops:   ](*,)
البته اینم بگم که این چند اکانتی که شما میگی با اون چند دسکتاپی که من گفتم خیلی فرق داره و ویندوز اینرو نداره ها! من میگم شما راحت از Gnome میری به lxde و ...
به هر حال من بحث رو ناخواسته منحرف کردم و دیگه بیشتر از این ادامه ندیمش
-----

من در بابِ این سوال کیان هم واقعا نظر خاصی ندارم، به مطالب دوستان توجه میکنم!
« آخرین ویرایش: 08 آذر 1392، 08:21 ب‌ظ توسط POo »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
منم کلا با این قابلیت حال نمی کنم، با این که میشه به چشم یه جور گروه بندی بهش نگاه کرد ولی من اصلا نمی تونم تحملش کنم، بدتر بنظرم شلوغ میشه تا مرتب! هر دفعه هم که به هر نحوی برنامه ای از فضای کاری به فضای کاری دیگه ای میره کلی اعصابم رو خورد می کنه!

پ.ن: بهتر بود نظر سنجیت دو گزینه داشته باشه.

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
خعلیم چیز به درد بخوری نیست این قابلیت. مایکروسافتم یه چورایی کار توی یه دسکتاپو با بهبود تسک منیجر آسونترش کرده. (آیکون های بزرگ)
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
راستش هیچ وقت از این حالت درست و حسابی استفاده نکردم به نظرم خودش باعث بیشتر شلوغ شدن و عدم تمرکز میشه، ضمن اینکه تو ویندوز هم پیاده سازیش همونطور که دوستان فرمودند کار سختی نیست و احتمالا برنامه های جانبی برای اینکار هم موجودند جدا از این درایور Nvidia هم تا جایی که یادمه این امکان رو داره که هر تعداد Desktop که بخواید میتونید توش ایجاد و بین اونها Switch کنید و... در کل به نظرم قطعا یک آماری از میزان علاقه کاربرها به این گزینه دارند و این مقدار در حدی نیست که بخوان به طور پیشفرض در سیستم عاملشون قرار بدند.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
راستش هیچ وقت از این حالت درست و حسابی استفاده نکردم به نظرم خودش باعث بیشتر شلوغ شدن و عدم تمرکز میشه، ضمن اینکه تو ویندوز هم پیاده سازیش همونطور که دوستان فرمودند کار سختی نیست و احتمالا برنامه های جانبی برای اینکار هم موجودند جدا از این درایور Nvidia هم تا جایی که یادمه این امکان رو داره که هر تعداد Desktop که بخواید میتونید توش ایجاد و بین اونها Switch کنید و... در کل به نظرم قطعا یک آماری از میزان علاقه کاربرها به این گزینه دارند و این مقدار در حدی نیست که بخوان به طور پیشفرض در سیستم عاملشون قرار بدند.
انویدیا این قابلیت رو داره در ویندوز دید. اما به نظرم زیاد کاربردی نیست. در ویندوز برنامه هایی برای این کار هستش

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
من هیچ‌وقت نفهمیدم این قابلیت به چه دردی می‌خوره.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
من از این قابلیت خیلی استفاده می‌کنم. من همیشه یک سری برنامه خاص دارم که همیشه اجرا هستند. از یک طرف نمی‌خوام که با هر Alt+Tab این‌ها بیان، از طرف دیگه می‌خوام هر وقت می‌خوام به سرعت بتونم اون برنامه‌ها رو بیارم.
برای مثال، برنامه‌های چت رو در پنجره سوم می‌ذارم، حالا دیگه هنگام Alt+Tab زدن اون‌ها نمیان. از طرف دیگه، هر وقت با برنامه‌های چت کار داشته باشم، کافیه Ctrl+3 رو بزنم و دسکتاپ چت‌هام میاد.

آفلاین REZA_049

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
من از این قابلیت خیلی استفاده می‌کنم. من همیشه یک سری برنامه خاص دارم که همیشه اجرا هستند. از یک طرف نمی‌خوام که با هر Alt+Tab این‌ها بیان، از طرف دیگه می‌خوام هر وقت می‌خوام به سرعت بتونم اون برنامه‌ها رو بیارم.
برای مثال، برنامه‌های چت رو در پنجره سوم می‌ذارم، حالا دیگه هنگام Alt+Tab زدن اون‌ها نمیان. از طرف دیگه، هر وقت با برنامه‌های چت کار داشته باشم، کافیه Ctrl+3 رو بزنم و دسکتاپ چت‌هام میاد.
منم تو همین مایه ها ازش استفاده میکنم البته بگم من با ccsm و فعال کردن cube با حال تر جابحا میشم تو workspace ها!

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
من هم دقیقا با نظر آقا معین (nixoeen) موافقم و به همین دلیل همیشه از این قابلیت استفاده میکنم. مخصوصا توی unity که تقریبا همه کارا رو میشه با کیبورد انجام داد راحت میشه بین دسکتاپهای مختلف سوئیچ کرد. مثلا من توی یکی از دسکتاپها همیشه system monitor رو باز میذارم. توی یکیش همیشه IDE باز میکنم. توی یکیش browser. اون یکی هم واسه چیزای متفرقه استفاده میکنم.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
دقیقا
الانم که بهش عادت کردم،در مواقعی که‌از ویندوز استفاده می‌کنم انگار یه چیز کمه
بعد نصب اوبونتو اولین کاری که می‌کنم همین فعال کردنشه بعدم هات کرنر پایین رو تنظیم میکنم تا موس که میاد روش دسترسی به کلش داشته باشم
توصیه می‌کنم امتحان کنین
یجور نظم دادن هم هست سرعت عمل هم بالاتر میره
عکسی که اقا کیان گذاشتن خودش گویای همه چیز هست
« آخرین ویرایش: 22 آذر 1392، 10:23 ق‌ظ توسط Spirits »