انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لینوکس‌مگ، ماهنامه الکترونیکی گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد  (دفعات بازدید: 1633 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
نقل‌قول
سال‌های زیادی است که جامعه مطبوعاتی کشور به دلیل نداشتن صرفه‌ی اقتصادی نتوانسته است نشریه‌ای تخصصی در زمینه گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد ارائه دهد در حالی که در بسیاری از کشورهای دیگر مانند هند، انگلستان و … سال‌ها است نشریاتی در این زمینه منتشر می‌گردد.
ما در جامعه کاربری نرم‌افزارهای آزاد می‌خواهیم این رویا را به واقعیت رسانده و هر ماه نشریه‌ای را توسط متخصصان نرم‌افزارهای آزاد ایران ارائه نماییم.
جمله بالا نقل قولی است از کمپین حمایتی لینوکس‌مگ، که مدت کوتاهی‌ست شروع به فعالیت نموده. به شخصه در طول مدت فعالیت خود در زمینه گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز بارها شاهد تلاش‌های گروه‌های مختلف برای ارائه ماهنامه‌ها و گاهنامه‌های مرتبط با این حوزه بوده‌ام ولی متاسفانه بنا بر دلایل مختلف از جمله نداشتن توجیه مالی و عدم موفقیت در پوشش دادن هزینه‌های جاری هیچ‌ یک به مقصود خود نرسیده‌اند. و این در حالی‌ست که همه بر این امر واقف هستیم که مجلات الکترونیک یکی از جذاب‌ترین و مهم‌ترین رسانه‌ها در عصر حاضر هستند.

لطفا ادامه این مطلب را در لینوکس ریویو بخوانید :
http://linuxreview.ir/1392/09/%DA%A9%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%86-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%85%DA%AF/
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
با سالانه 24 تومن شما بايد 1000 نفر هموند داشته باشيد تا بتونيد 24 ميليون جمع كنيد .  اينجا ايرانه نه استراليا يا نروژ و انگلستان . گيريم بتونيد 12 ميليون تبليغ بگيريد براي مجله اي كه هنوز يك شماره هم بيرون نداده . 12 تومن ديگه رو بايد 500 تن هموند داشته باشيد .
نكته : نويسنده هاش اينكاره ان همه شون . اگر تضميني باشه كه اگر 24 ميليون جمع نشد هزينه ها برگرده من پايه ام

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
دوست من تا الان 25 درصد هزینه تامین شده... هرکی بخواد بگه نمیشه هیچ کس همراهی نمیکنه و در نهایت هم نخواهد شد.
من مسئول نشریه نیستم ولی مطمئنم که کسی پول کاربران رو نخواهد خورد...
[/color]

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
مگه دونیت و کمک هزینه برای ساخت پروژه تو ایران جرم نبود؟
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
نمیدونم والا... دونیت جرم باشه؟!
منبع این حرف کجاست؟
[/color]

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
منبع این حرف کجاست؟

اخه قدیما چند تا سایت درست شدند گفتن ما پول میگیریم تا مثلا بتونیم فلان بازی رو ساختش رو تموم کنیم
بعد چند وقت همشون فیلتر شدند و کلا تعطیل کردند
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین hamid-m

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
منبع این حرف کجاست؟

اخه قدیما چند تا سایت درست شدند گفتن ما پول میگیریم تا مثلا بتونیم فلان بازی رو ساختش رو تموم کنیم
بعد چند وقت همشون فیلتر شدند و کلا تعطیل کردند

این سخنتون یه کم نا عادلانه است.
بنظرم به دلیل دانش کم مسولین و سو استفاده برخی از افراد (که در ایران خیلی شایعه)این مشکل بوجود آمده بود.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
نفس عمل خوبه اما مگه ماها (لینوکس کارها) چند نفر هستیم؟ همون طور که تعداد پایتون کارها از تعداد انگشتهای دست فراتر نمیره تعداد لینوکس کارها از تعداد مجموع انگشتان دست+پا بیشتر نمیره! منظور اینکه تا آمار دقیق از مخاطبین هدف وجود نداشته باشه کار فرهنگی-اقتصادی توجیهی نداره.
ولی اینکه این حرکت به عنوان یک محک برای تعداد کاربران لینوکس ایران باشه، فی النفسه خوبه.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
با سالانه 24 تومن شما بايد 1000 نفر هموند داشته باشيد تا بتونيد 24 ميليون جمع كنيد .  اينجا ايرانه نه استراليا يا نروژ و انگلستان . گيريم بتونيد 12 ميليون تبليغ بگيريد براي مجله اي كه هنوز يك شماره هم بيرون نداده . 12 تومن ديگه رو بايد 500 تن هموند داشته باشيد .
نكته : نويسنده هاش اينكاره ان همه شون . اگر تضميني باشه كه اگر 24 ميليون جمع نشد هزينه ها برگرده من پايه ام

از اصول اولیه این گونه کمپین‌ها برگشت وجه در صورت عدم موفقیت کمپین است، مدیریت و تضمین کننده‌ی این امر نیز مرکز گنو/لینوکس سی‌تو با ۶ سال تمام سابقه‌ی فعالیت و حمایت از گروه‌های کاربری گنو/لینوکس در کشور است.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
دوستان عزیز عنوان کردند مگر ما چند تا لینوکس کار داریم که ۱۰۰۰ نفر آن‌ها بتوانند مشترک این ماهنامه شوند.

من از شما می‌پرسم که مجموع ۱۵۰۰۰ عضو انجمن اوبونتو ایرن + ۵۰۰۰ عضو مرکز گنو/لینوکس سی‌تو + ۵۰۰۰ عضو انجمن تکنوتاکس + خوانندگان سایت‌های لینوکس‌ریویو، آزادراه، فدورافنز و ... وجه اشتراک‌شان حتی ۱۰۰۰ نفر هم نمی‌شود؟

لطفا برای اولین بار به حمایت مادی از یک کار کاملا گروهی در حوزه نرم‌افزار آزاد ایران بپیوندید و شما نیز یکی از ۱۰۰۰ شخص پایه‌گذار این فرهنگ شوید.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
من تو کارتم پول نیست. شنبه می‌رم بانک واریزش می‌کنم. تا نقش خودم رو داشته باشم و دیگران رو هم به این کار تشویق کنم.