خب من دی ان اس رو طبق برنامه ای که گفته بودم برای سایت داریم به آقای مظفری دادم.
یه هاست خوب و مطمئن.
برنامه ها رو هم بهتره اعلام کنم که دوستان اطلاع داشته باشن:
۱- راهاندازی انجمن شامل سه مرحله:
الف) نسخهی آلفای انجمن: صرفن برای زدن استارت کار. در این مرحله فقط یک قالب فارسی شده روی SMF نصب خواهد شد. این مرحله به منظور اتلاف وقت کمتر تا طراحی یک تم خوب و درخور است.
ب) نسخهی بتای انجمن: یک قالب خوب، با نسخه برداری کامل از
http://forums.opensuse.org طراحی و نصب میشود. در این مرحله اشکال زدایی قالب، افزودن امکانات و ... انجام میشود. افزدون امکانات در این مرحله بسیار مورد توجه قرار میگیرد. زیرا داشتن امکانات وب ۲ و برای مثال امکانات Ajax با توجه مورد توجه قرار گرفتن بسیار زیادسایتهای وب ۲ بسیار مهم است.
ج) نسخهی نهایی انجمن: بعد از اشکال زدایی قالب طراحی شده و افزودن امکانات جدید، منتشر میشود.
۲- دیسک تکمیلی
۳- راهاندازی ویکی شامل سه مرحله، کاملا مشابه مراحل طراحی انجمن. راهاندازی ویکی ممکن است با نسخهی بتا انجمن همزمان شود.
۴- راهاندازی صفحهی اصلی: یک Home Page درخور برای اطلاع رسانیها، معرفی صفحات: دانلود، دریافت نرمافزار، ویکی، IRC، انجمن، صفحهی فروش دیسک تکمیلی و ...
۵- IRC
۶- معرفی به سایت رسمی اپن سوزی و قرار دادن لینک نسخهی ایرانی در سایت اصلی
۷- راهاندازی بخش داکیومنتها و شروع ترجمهی داکیومنتهای بسیار غنی سایت اصلی به فارسی
نظرات شما رو خوشحال میشم بدونم. در ضمن شرکت همگانی در این طرح و انجام قسمتهای مختلف به طور همزمان و توسط افراد مختلف، میتونه خیلی خیلی سرعت کار رو برای رسیدن به غنیترین سایت در نمونههای مشابه بالا ببره. انجام کارها توسط یکی دو نفر خیلی طاقت فرسا و زمان بر هست.
حالا وقت شنیدن نظرات شماست.