0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
هیچ تغییری در امکانات اون نمی دن ادعا هم می کنن پایدار ترین میزکار لینوکس جریان این گنوم هم شده مثل خط تولید پیکان از اول تا آخرش هیچ تغییری نکرد...پی نوشت : ببخشید اینجوری گفتم ولی هرکاری کردم نشد نگم
نقلقول از: ROSHA در 28 دی 1387، 03:10 بظهیچ تغییری در امکانات اون نمی دن ادعا هم می کنن پایدار ترین میزکار لینوکس جریان این گنوم هم شده مثل خط تولید پیکان از اول تا آخرش هیچ تغییری نکرد...پی نوشت : ببخشید اینجوری گفتم ولی هرکاری کردم نشد نگم اگه قراره با KDE کار کنیم،خب میریم همون ویستارو install میکنیم دیگه.به اندازهی ویستام resource میخوره!واسهچی بیایم سراغ کوبونتو؟تازه کوبونتو دقیقا همون کرش کردنای ویندوزم داره...تیم گنوم داره یه روند منطقی برای اضافه کردن امکاناتو طی میکنه.بر خلاف KDEتازه hotkeyهای روی کیبرد منم فقط تو گنوم کار میکنن
با سلام من شخصا گنوم را دوست دارم و توی kda یه جورایی گم میشم
هرچی حرفهای تر باشی با محیط ساده بیشتر حال میکنی ، این رنگ ولعابای الکی دلخوشیه تازه کاراست GNOMEتو هم بهنام؟
به قول Mtux (مهرداد) اگه قرار باشه Gnome کار کنم ترجیح می دم برم Windows 98 کار کنم .
هرچی حرفهای تر باشی با محیط ساده بیشتر حال میکنی ، این رنگ ولعابای الکی دلخوشیه تازه کاراست GNOME
نقلقول از: Behnam Golds در 28 دی 1387، 10:12 بظهرچی حرفهای تر باشی با محیط ساده بیشتر حال میکنی ، این رنگ ولعابای الکی دلخوشیه تازه کاراست GNOMEمن یه محیطی رو می خوام که اولا از کار کردن باهاش لذت ببرم و ابزار و نرم افزارهای قدرتمندی داشته باشه ! من با کار کردن با گنوم افسردگی می گیرم :دی
راستی دیروز توی یه لیست پستی دیدم که Gnomeای ها بحث میکردن که آقا با LGPL شدن Qt بیاین بریم همه روی KDE کار کنیم، یه چیز توپ تر داشته باشیم Smiley
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeمگه گنوم هم میز کار بود ؟؟؟!!!من فکر می کردم اسم دیگه ی ترمینال هستش