انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مجموعه کامل نرم‌افزارهای Ubuntu 13.10 + کوپن تخفیف کاربران اوبونتو ایران  (دفعات بازدید: 2437 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
درود،

مجموعه کامل نرم‌افزارهای اوبونتو ۱۳.۱۰ در هر دو نسخه ۳۲ و ۶۴بیتی در قالب ۱۵ دیسک DVD در خدمت شما عزیزان می‌باشد.

از خصوصیات این مخازن می‌توان به local بودن آن ذکر کرد که باعث نصب راحت نرم‌افزارها بر روی سیستم شما و عدم نیاز به دیسک (و دردسرهای آن مثل تعویض مکرر دیسک‌ها برای نصب یک پکیج خاص و ...) عنوان کرد.

همچنین کاربران سایت اوبونتو ایران با وارد کردن کد ubuntu-ir در هنگام ثبت سفارش، می‌توانند از 30% تخفیف جهت خرید مخازن و DVDهای اوبونتو نسخه‌ی ۱۲.۰۴ و ۱۳.۱۰ استفاده نمایند.

لازم به ذکر است که ارسال کالاها با پست سفارشی به کلیه نقاط ایران جهت خریدهای ۳۰.۰۰۰ تومان به بالا در فروشگاه لینوکس سی‌تو رایگان می‌باشد.

مرکز گنو/لینوکس سی‌تو را در گوگل پلاس | توییتر | فیس‌بوک دنبال کنید و از آخرین اخبار آن مطلع شوید

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
در جشنواره فروش سی‌تو که از همین امروز شروع شده است می‌توانید مجموعه کامل نرم‌افزارهای اوبونتو ۱۳.۱۰ را در قالب ۱۵ دیسک DVD با 40% تخفیف خریداری نمایید.

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
مخازن کامل اوبونتو رو از درایو به هوم منتقل کردم ولی برنامه نصب نمیشه فایل sources.list رو هم ادرس دهی کردم چه کنم.راستی دیسک فدورا 10 نیومدا تو اکانتمم رفتم پست نشده بود آقای توکلی.
iranfoss.com

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
مخازن کامل اوبونتو رو از درایو به هوم منتقل کردم ولی برنامه نصب نمیشه فایل sources.list رو هم ادرس دهی کردم چه کنم.راستی دیسک فدورا 10 نیومدا تو اکانتمم رفتم پست نشده بود آقای توکلی.

سلام

در هر دو مورد با ایمیل سی‌تو تماس بگیرید تا راهنمایی نماییم.

آفلاین hosseinam1370

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
آقا من تازه کارم.
میخاستم ببینم این برنامه ها روی نسخه های مختلف اوبونتو هم نصب میشه یا نه؟
مثلا 14.04

با تشکر.