با سلام به دوستان برنامه نویس
خوب دوستان زحمت کشیدن تمام سوال ها رو جواب دادند فکر میکنم نکته ای دیگه نمیمونه فقط در مورد سوال زیر:
و نکته ای دیگر اینکه بله من برنامه نویس هستم در ویندوز با نصب جی دی کی نیاز به نصب جی آر ای نبود حالا نمی دانم که چرا در لینوکس به این صورت است؟
در ویندوز بسته ی jdk رو وقتی نصب میکنید به همراهش jre هم نصب میشه.
در مورد فرق openjdk با sun jdk هم فکر میکنم کرگدن توضیحات کاملی داد. و این که شما از کدوم استفاده کنید همه به خودتون بر میگرده اگر آزادی رو دوست دارید از openjdk استفاده کنید البته من برنامه نویس جاوا نیستم و اطلاعات دقیق در مورد این که چه کتابخانه هایی openjdk کمتر از sun-jdk داره رو ندارم و در مورد
من می خواستم جی دی کی را که جداگانه قبلا دانلود کرده ام نصب کنم. برای اینکه با این روش که شما فرمودید بعد از تعویض سیستم عامل تمامی زحمات نقش بر آب می شود. اگه ممکنه اینطوری من را راهنمایی کنید.
همون طوری که مصطفی گفت میتونی از local repository استفاده کنید که طریقه استفادش ویکی شده
http://wiki.ubuntu-ir.org/LocalRepositoryدر گنو/لینوکس به هیچ عنوان شما نیازی به تعویض سیستم عامل ندارید مخصوصا اگه برنامه نویس باشید.من از اول که اوبونتو نصب کردم تا حالا هیچ نیازی نداشتم سیستم عاملمو عوض کنم و تا حالا این کار رو انجام ندادم