0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
Xfce + manjarohttp://www.aparat.com/v/uK8Zo
توی فروم تاپیک پرطرفدار عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس وجود داره و حالا در اینجاهمونطور که از اسم تاپیک پیداست ، دوستان از دسکتاپشون ویدیو تهیه کنند و بذارندفکر میکنم حتی ویدیو های آموزشی هم تهیه کنند جالب باشه و میتونه بار علمی و آموزشی خوبی داشته باشهامیدوارم ناظرین محترم فروم لطف کنند و این تاپیک رو مثل تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس مهم کنند تا دیده بشه و طرفدار پیدا کنهبرای record دسکتاپتون میتونید از نرم افزار recordmydesktop استفاده کنند و برای edit ویدیو هم میتونند از openshot یا kdenliveاستفاده کننداولین ویدیوی تاپیک رو خودم میذارم!(همونی که توی تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس گذاشتم)یه ویدیو از دسکتاپم روی آپاراتگذاشتم زمانش کوتاه هست و حجمش هم کم هست لطفا حتما ببینید.البته این ویدیو رو بیشتر با دو هدف ساختم اول از همه نشان دادن قابلیت های kwin روی xfce که قبلا درباره شیوه نصبش در این تاپیک توضیح داده بودم و علاقمند کردند دوستان ویندوزی خودم به لینوکس!(راستش از شما چه پنهون تا حالا هم تو این مورد موفق بودم ، امیدوارم با این ویدیو به موفقیت بیشتری تو این مورد برسم)ویدیو رو در اینجا حتما ببینید و نظر بدید!! همونطور که گفتم خودم هم قصد دارم که یک سری ویدیوی آموزشی درباره شخصی سازی xubuntu , xfce بذارماین مقدمش بود! امیدوارم دوستان تاپیک رو ادامه بدن
نقلقول از: علیرضااااا در 14 دی 1392، 01:30 بظتوی فروم تاپیک پرطرفدار عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس وجود داره و حالا در اینجاهمونطور که از اسم تاپیک پیداست ، دوستان از دسکتاپشون ویدیو تهیه کنند و بذارندفکر میکنم حتی ویدیو های آموزشی هم تهیه کنند جالب باشه و میتونه بار علمی و آموزشی خوبی داشته باشهامیدوارم ناظرین محترم فروم لطف کنند و این تاپیک رو مثل تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس مهم کنند تا دیده بشه و طرفدار پیدا کنهبرای record دسکتاپتون میتونید از نرم افزار recordmydesktop استفاده کنند و برای edit ویدیو هم میتونند از openshot یا kdenliveاستفاده کننداولین ویدیوی تاپیک رو خودم میذارم!(همونی که توی تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس گذاشتم)یه ویدیو از دسکتاپم روی آپاراتگذاشتم زمانش کوتاه هست و حجمش هم کم هست لطفا حتما ببینید.البته این ویدیو رو بیشتر با دو هدف ساختم اول از همه نشان دادن قابلیت های kwin روی xfce که قبلا درباره شیوه نصبش در این تاپیک توضیح داده بودم و علاقمند کردند دوستان ویندوزی خودم به لینوکس!(راستش از شما چه پنهون تا حالا هم تو این مورد موفق بودم ، امیدوارم با این ویدیو به موفقیت بیشتری تو این مورد برسم)ویدیو رو در اینجا حتما ببینید و نظر بدید!! همونطور که گفتم خودم هم قصد دارم که یک سری ویدیوی آموزشی درباره شخصی سازی xubuntu , xfce بذارماین مقدمش بود! امیدوارم دوستان تاپیک رو ادامه بدنببخشید اسم مدیا پلیرتون چی هستش؟
http://www.aparat.com/v/cjdPMزوبونتو + کامپیز
نقلقول از: قارتال در 14 دی 1392، 11:47 بظنقلقول از: علیرضااااا در 14 دی 1392، 01:30 بظتوی فروم تاپیک پرطرفدار عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس وجود داره و حالا در اینجاهمونطور که از اسم تاپیک پیداست ، دوستان از دسکتاپشون ویدیو تهیه کنند و بذارندفکر میکنم حتی ویدیو های آموزشی هم تهیه کنند جالب باشه و میتونه بار علمی و آموزشی خوبی داشته باشهامیدوارم ناظرین محترم فروم لطف کنند و این تاپیک رو مثل تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس مهم کنند تا دیده بشه و طرفدار پیدا کنهبرای record دسکتاپتون میتونید از نرم افزار recordmydesktop استفاده کنند و برای edit ویدیو هم میتونند از openshot یا kdenliveاستفاده کننداولین ویدیوی تاپیک رو خودم میذارم!(همونی که توی تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس گذاشتم)یه ویدیو از دسکتاپم روی آپاراتگذاشتم زمانش کوتاه هست و حجمش هم کم هست لطفا حتما ببینید.البته این ویدیو رو بیشتر با دو هدف ساختم اول از همه نشان دادن قابلیت های kwin روی xfce که قبلا درباره شیوه نصبش در این تاپیک توضیح داده بودم و علاقمند کردند دوستان ویندوزی خودم به لینوکس!(راستش از شما چه پنهون تا حالا هم تو این مورد موفق بودم ، امیدوارم با این ویدیو به موفقیت بیشتری تو این مورد برسم)ویدیو رو در اینجا حتما ببینید و نظر بدید!! همونطور که گفتم خودم هم قصد دارم که یک سری ویدیوی آموزشی درباره شخصی سازی xubuntu , xfce بذارماین مقدمش بود! امیدوارم دوستان تاپیک رو ادامه بدنببخشید اسم مدیا پلیرتون چی هستش؟من از banshee استفاده میکنم خیلی ساده میشه باهاش music library ساخت .فقط کافی آلبوم های موسیقیتون مرتب باشه.من خودم clementine رو بیشتر دوست داشتم،ولی متاسفانه وقتی باز هست یه دفعه load سی پی یو خودش میره بالا!!یه سرچ کردم دیدم کاربرای دیگه(حتی کاربرای ویندوزی clementine) هم این مشکل رو گزارش کردند . این شد که مهاجرت کردم به banshee
نقلقول از: علیرضااااا در 15 دی 1392، 04:12 قظنقلقول از: قارتال در 14 دی 1392، 11:47 بظنقلقول از: علیرضااااا در 14 دی 1392، 01:30 بظتوی فروم تاپیک پرطرفدار عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس وجود داره و حالا در اینجاهمونطور که از اسم تاپیک پیداست ، دوستان از دسکتاپشون ویدیو تهیه کنند و بذارندفکر میکنم حتی ویدیو های آموزشی هم تهیه کنند جالب باشه و میتونه بار علمی و آموزشی خوبی داشته باشهامیدوارم ناظرین محترم فروم لطف کنند و این تاپیک رو مثل تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس مهم کنند تا دیده بشه و طرفدار پیدا کنهبرای record دسکتاپتون میتونید از نرم افزار recordmydesktop استفاده کنند و برای edit ویدیو هم میتونند از openshot یا kdenliveاستفاده کننداولین ویدیوی تاپیک رو خودم میذارم!(همونی که توی تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس گذاشتم)یه ویدیو از دسکتاپم روی آپاراتگذاشتم زمانش کوتاه هست و حجمش هم کم هست لطفا حتما ببینید.البته این ویدیو رو بیشتر با دو هدف ساختم اول از همه نشان دادن قابلیت های kwin روی xfce که قبلا درباره شیوه نصبش در این تاپیک توضیح داده بودم و علاقمند کردند دوستان ویندوزی خودم به لینوکس!(راستش از شما چه پنهون تا حالا هم تو این مورد موفق بودم ، امیدوارم با این ویدیو به موفقیت بیشتری تو این مورد برسم)ویدیو رو در اینجا حتما ببینید و نظر بدید!! همونطور که گفتم خودم هم قصد دارم که یک سری ویدیوی آموزشی درباره شخصی سازی xubuntu , xfce بذارماین مقدمش بود! امیدوارم دوستان تاپیک رو ادامه بدنببخشید اسم مدیا پلیرتون چی هستش؟من از banshee استفاده میکنم خیلی ساده میشه باهاش music library ساخت .فقط کافی آلبوم های موسیقیتون مرتب باشه.من خودم clementine رو بیشتر دوست داشتم،ولی متاسفانه وقتی باز هست یه دفعه load سی پی یو خودش میره بالا!!یه سرچ کردم دیدم کاربرای دیگه(حتی کاربرای ویندوزی clementine) هم این مشکل رو گزارش کردند . این شد که مهاجرت کردم به bansheeامروز که دانشگاه رفتم.معمولا کسی درک نمیکنه چرا لینوکس استفاده میکنم اما ویدئو همین علیرضا اینقدر باحال بود که نشون دادم همه گفتن ویندوز مارو هم اینطوری کنی
میشه یکی به ما هم بگه compiz چیه؟
اینو من چند وقت پیش ساخته بودم آموزش نصب کیرو داک و تنظیماتش http://www.avaom.com/lolearn.tar.gzاین یکی هم برای جابجایی راحت بین دسکتاپ ها هست با ویجت کیرو داکhttp://www.avaom.com/lol.mp4