انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما بهترین سیستم عامل برای مهندسی برق چیست ؟

لینوکس
7 (33.3%)
ویندوز
13 (61.9%)
مک
1 (4.8%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: بهترین سیستم عامل برای مهندسی برق (مک یا ویندوز یا لینوکس)  (دفعات بازدید: 11750 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
قابل توجه بعضی از دوستان که فکر میکنن من بیکار هستم و یا قصد دارم 4 تا پست داشته باشم بگم .
شما برای رشته کنترل نیاز به داشتن اطلاعات از بیش از 10 رشته رو دارید (حتی پزشکی ){چه با کلاسیم  :D } به طور خلاصه سیستم ها به صورت آنالوگ انجام عملیات میکنن -به صورت دیجیتال کنترل میکنیم -با شبکه های لینوکس مدیریت میکنیم -با واست ویندوز(سخت افزار به همراه نرم افزار)  با کاربر در تماس هستند.

حال من از این پست دنبال سیستم عاملی هستم که بتونه تمامی کار ها را یا به صورت مستقیم یا غیر مستقیم (کامپایل و ....)انجام بده و زمان کمتری رو نیز صرف کنه "بعضی اعمال محاسباتی روی ویندوز چندین روز صرف مبکنند که تو شرایت خاص تبدیل به مشکل اساسی میشن !
اگه از اول اینها رو می گفتین بحث به حاشیه نمی رفت!
اگه شما سورس همه برنامه هایی که اجرا می کنین داشته باشین می تونین اونا رو با استفاده از OpenMP, MPI, OpenCL و ... بازنویسی و بهینه کنین . اگه هم سورس برنامه ها رو ندارین ولی نسخه های اجرایی لینوکسی اونا رو دارین می تونین از مورادی مثل mosix و سایر پروژه های مشابه برای کلاستر کردن سیستمهای لینوکسی و اجرای برنامه ها روی کلاستر استفاده کنین که نیازی به تغییر و کامپایل برنامه ها هم نیست.

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
ترجمه این متلب رو هم کمو بیش خوندم متلب جالبیه  ;)

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
قابل توجه بعضی از دوستان که فکر میکنن من بیکار هستم و یا قصد دارم 4 تا پست داشته باشم بگم .
شما برای رشته کنترل نیاز به داشتن اطلاعات از بیش از 10 رشته رو دارید (حتی پزشکی ){چه با کلاسیم  :D } به طور خلاصه سیستم ها به صورت آنالوگ انجام عملیات میکنن -به صورت دیجیتال کنترل میکنیم -با شبکه های لینوکس مدیریت میکنیم -با واست ویندوز(سخت افزار به همراه نرم افزار)  با کاربر در تماس هستند.

حال من از این پست دنبال سیستم عاملی هستم که بتونه تمامی کار ها را یا به صورت مستقیم یا غیر مستقیم (کامپایل و ....)انجام بده و زمان کمتری رو نیز صرف کنه "بعضی اعمال محاسباتی روی ویندوز چندین روز صرف مبکنند که تو شرایت خاص تبدیل به مشکل اساسی میشن !
اگه از اول اینها رو می گفتین بحث به حاشیه نمی رفت!
اگه شما سورس همه برنامه هایی که اجرا می کنین داشته باشین می تونین اونا رو با استفاده از OpenMP, MPI, OpenCL و ... بازنویسی و بهینه کنین . اگه هم سورس برنامه ها رو ندارین ولی نسخه های اجرایی لینوکسی اونا رو دارین می تونین از مورادی مثل mosix و سایر پروژه های مشابه برای کلاستر کردن سیستمهای لینوکسی و اجرای برنامه ها روی کلاستر استفاده کنین که نیازی به تغییر و کامپایل برنامه ها هم نیست.

دقیقا این موضوع رو هم مدنظر داشتم ولی سورس ما همواره به طور دایم در حال تغییر و تغییرات اون تقریبا تغییر قابل پیش بینی هست . این شیوه چند مورد محدود رو میشه جواب گو بود ولی نه اساسی !

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
سلام
من خودم دانشجوی مهندسی برق-کنترل هستم و با یکی از استادهام که از صنعت پروژه برمیداره همکاری میکنم. کار من توی انجام این پروژه‌ها شبیه‌سازی هستش یعنی مثلا استاد بهم یه سری اطلاعات میده و میگه اینو برام شبیه‌سازی کن.

من ویندوز ندارم
با زبان C و متلب کار میکنم
تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
چند وقتی میشه که دارم octave یاد میگیرم تا متلب رو بزارم کنار!

اگر به دنبال شبیه‌سازی و انجام محاسبات هستید لینوکس هیچی کم نداره (و در مواردی قویتر هم هست)

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
سلام
من خودم دانشجوی مهندسی برق-کنترل هستم و با یکی از استادهام که از صنعت پروژه برمیداره همکاری میکنم. کار من توی انجام این پروژه‌ها شبیه‌سازی هستش یعنی مثلا استاد بهم یه سری اطلاعات میده و میگه اینو برام شبیه‌سازی کن.

من ویندوز ندارم
با زبان C و متلب کار میکنم
تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
چند وقتی میشه که دارم octave یاد میگیرم تا متلب رو بزارم کنار!

اگر به دنبال شبیه‌سازی و انجام محاسبات هستید لینوکس هیچی کم نداره (و در مواردی قویتر هم هست)

بلاخره ....
منظور بوت c هست یا ماکرو هارو با زبان c مینویسین ؟
بعد فقط متلب مد نظر نیست لب ویو (LabVIEW)و PLC پروگرامر رو چی میشه ران کرد ؟
« آخرین ویرایش: 19 دی 1392، 03:05 ب‌ظ توسط hossein.kh »

• Sr. Member
  • *

منظورم برنامه‌نویسی بود.

لینوکس و ویندوز دو دنیای کاملا از هم جدا هستن نمیتونی هم‌زمان هردو رو داشته باشی. روی هر دو سیستم‌عامل نرم‌افزارهای زیادی مثل PLC هست که یادگیری هرکدومشون وقت و حوصله‌ی زیادی لازم داره. دلیل معروف بودن PLC قدرتش نیست همونطور که دلیل گمنام بودن octave ضعفش نیست. دلایل زیادی وجود داره که اینجا نمیشه بیان کرد. تا وقتی با نرم‌افزاری کار نکردی راجع بهش پیش داوری نکن و از کسانی مشورت بخواه که ارزش مشورت خواستن رو داشته باشن.
من با PLC کار کردم ولی نه حرفه‌ای و عمیق و متأسفانه در این رابطه نظری ندارم. یه سری به لینک‌های زیر بزن مطمئنا میتونی جواب خیلی از سوالاتت رو بگیری:
http://www.adwin.de/
http://linuxscada.info/

حسین‌جان خطابم به شما نیست:
آدمی که خواب باشه رو میشه از خواب بیدار کرد ولی آدمی که خودش رو به خواب زده نه!

آفلاین 4tan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سوال قشنگی پرسیدی حسین جان ---دقیقا 6 ماهی هست که خیلی سعی میکنم فقط از توزیع های لینوکس استفاده کنم اما بازم بخاطر یه برنامه واسط مجبورم یه سر به ویندوز بزنم
در رابطه با اینکه میگن مهندس برق محدود به نرم افزاره هم مخالفم.یه مهندس برق مشکلش فقط نرم افزار نیست آلان سیستم عامل مشکل اصلیه :o

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *

منظورم برنامه‌نویسی بود.

لینوکس و ویندوز دو دنیای کاملا از هم جدا هستن نمیتونی هم‌زمان هردو رو داشته باشی. روی هر دو سیستم‌عامل نرم‌افزارهای زیادی مثل PLC هست که یادگیری هرکدومشون وقت و حوصله‌ی زیادی لازم داره. دلیل معروف بودن PLC قدرتش نیست همونطور که دلیل گمنام بودن octave ضعفش نیست. دلایل زیادی وجود داره که اینجا نمیشه بیان کرد. تا وقتی با نرم‌افزاری کار نکردی راجع بهش پیش داوری نکن و از کسانی مشورت بخواه که ارزش مشورت خواستن رو داشته باشن.
من با PLC کار کردم ولی نه حرفه‌ای و عمیق و متأسفانه در این رابطه نظری ندارم. یه سری به لینک‌های زیر بزن مطمئنا میتونی جواب خیلی از سوالاتت رو بگیری:
http://www.adwin.de/
http://linuxscada.info/

عزیز خیلی ممنونم بابت کینک هایی که گزاشتین :مخصوصا http://linuxscada.info عالی بود
حسین‌جان خطابم به شما نیست:
آدمی که خواب باشه رو میشه از خواب بیدار کرد ولی آدمی که خودش رو به خواب زده نه!

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
سوال قشنگی پرسیدی حسین جان ---دقیقا 6 ماهی هست که خیلی سعی میکنم فقط از توزیع های لینوکس استفاده کنم اما بازم بخاطر یه برنامه واسط مجبورم یه سر به ویندوز بزنم
در رابطه با اینکه میگن مهندس برق محدود به نرم افزاره هم مخالفم.یه مهندس برق مشکلش فقط نرم افزار نیست آلان سیستم عامل مشکل اصلیه :o

آخه این روزا تو ایران همه ادیتور شدن نه مهندس ...
من خودم برای یک پروژه الکترلیز حدود4ماه وقت گزاشتم از هنرستانی گرفته تا استاد ارشد دانشگاه . از شاگرد تا استاد کار در آخر به4 تا نتیجه دست و شکسته رسیدم همه یا میخوان جنس قالب کنن یا اگر چیزی میدونن دریق میکنن . این مشکل اساسی ماست به نظر من!

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
در مورد برنامه  octave تا اونجایی که من دستگیرم شده از نظره محیط گرافیکی ظعیف تر نسبت به متلب . مثلا من چیزی شبیه سیمولینک ندیدم داشته باشه ولی تو 1 سری کار ها جالب تره مثلا دستور ها به c  نزدیک تره و قابلت مجزا سازی داره و فکر میکنم برای تعریف سیستم تو فظای حالت جالب تر باشه تا متلب

• Sr. Member
  • *
در مورد برنامه  octave تا اونجایی که من دستگیرم شده از نظره محیط گرافیکی ظعیف تر نسبت به متلب . مثلا من چیزی شبیه سیمولینک ندیدم داشته باشه ولی تو 1 سری کار ها جالب تره مثلا دستور ها به c  نزدیک تره و قابلت مجزا سازی داره و فکر میکنم برای تعریف سیستم تو فظای حالت جالب تر باشه تا متلب

مدتیه که تو دانشگاه‌های بزرگ خارج از کشور دارن به جای متلب octave درس میدن.
هیچ برنامه‌ای رو نمیشه پیدا کرد که از همه نظر عالی باشه و هرکس باید ببینه که در چه حیطه‌ای میخواد کار کنه.
نرم‌افزارهای بسیار قدرتمند زیادی در زمینه‌ی ریاضی و مهندسی برای لینوکس ریلیز شده مثل octave , sage , scilab , ...