انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما بهترین سیستم عامل برای مهندسی برق چیست ؟

لینوکس
7 (33.3%)
ویندوز
13 (61.9%)
مک
1 (4.8%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: بهترین سیستم عامل برای مهندسی برق (مک یا ویندوز یا لینوکس)  (دفعات بازدید: 11757 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
به نظر شما بهترین سیستم عامل برای مهندسی برق چیست ؟(مک یا ویندوز یا لینوکس) "لطفا با ذکر علت" ;)

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
کجای این پست مسخره است؟
شاید ایشون رشته تحصیلیش برق باشه.
من خودم در کار هتل سازی هستم .تمام مهندسین برق و غیره در کار مااز ویندوز استفاده میکنند

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
DDG جان خوب چرا شلوغش میکنی، واقعا یکی که رشته اش برقِ باید نظر بده، نه من و شما!
شاید ایشون در انجمن های برق فعال باشن و فقط اومدن این سوال رو در اینجا بپرسن.
-----
حسین جان شما اولا بسیار بهترِ که این سوال رو در یکی از انجمن های برق و الکترونیک مثل forum.eca.ir بپرسین اونجا هم هستن افرادی که تجربه لینوکس رو داشته باشن، مورد بعدی هم اینکه سوال شما بسیار کلیِ، حالا چرا(اینا نظر نیست ها):
اول اینکه شما برای چه کاربردی میخواین، مثلا اگر برای کارتون متلب بسیار حیاتی باشه نسخه لینوکسش هم وجود داره.
برای کار با میکرو ها هم، کامپایلر و هم محیط های توسعه در لینوکس وجود دارن.
برای تحلیل و بعد طراحی مدار چاپی هم فکر کنم برنامه هایی شبیه protel و proteus وجود داشته باشه که من نمیشناسم.
و یک مورد دیگه اینکه اگر برای استفاده در سیستم های توکار منظورت باشه، کلا بحث فرق میکنه و اونور ویندوز CE رو داریم اینور توزیع های مختلف لینوکس.
قطعا بسته به گرایش های رشته برق، نظرات هم فرق میکنه.
-----
خودم هم رای نمیدم چون در تخصصم نیست
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
حالا وجدانا هدفت چیه ازین پست؟
که چی؟ بهترین سیستم عامل برای مهندسی برق؟!!!
مگه مهندس با سیستم عامل کاری داره! مهندس کارش با نرم افزاره، نه سیستم عامل!!!

چرا یکی نمیاد پست های این افراد یک پستِ رو بررسی نمیکنه!
هر روز یکی عضو میشه و یه نظرسنجی مسخره راه میندازه!

درسته به نظر منم یه بچه 5 ساله هم جواب این سوال رو میدونه
یه جورایی خراب کردن سیستم عامل لینوکس و متن باز هستش

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
بیایید درصدی هم احتمال بدیم  اطلاعات ایشون در مورد سیستم عامل و انواع اون کمه. چرا هر چیزی که از دید خودمون منطقی نیست رو منکوب میکنیم؟؟ اگر بلدیم راه رو به ایشون نشون بدیم. اگر نه با این نوع برخورد فقط نشون میدیم تحمل نطر اشتباه رو نداریم.     

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
به جای اینکه اسپم بدید یا جواب بدید یا اگر میگید اسپمره پست ندید فقط گزارش کنید :)
پ.ن: به ویندوز رای دادم چون مشخصا نرم افزار های بیشتر و بهتری داره برای این رشته

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
مگه مهندس با سیستم عامل کاری داره! مهندس کارش با نرم افزاره، نه سیستم عامل!!!
خدایی این قسمتش رو راست میگه آخه مهندسی برق چه ربطی به سیستم عامل داره؟ باید با چندتا نرم افزار کار کنه

البته با اون قسمت هم که عکس پروفایل دوستمون رو زدن کاملا مخالفم و کار بسیار غیر اخلاقی هست بالاخره هممون از پست 1 شروع کردیم چه ربطی داره؟

جواب هم مشخصه که واسه رشته هایی غیر از کامپیوتر(اگه فقط بخوان در محدوده‌ی رشتشون با کامپیوتر کار کنن) ویندوز هست (هر چند از این حرفی که زدم متنفرم ولی حقیقته کاریش نمیشه کرد)
« آخرین ویرایش: 15 دی 1392، 06:24 ب‌ظ توسط shahramlp »

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
دلیل من از این پست ای ن هست که من مهندسی کنتل می خونم . و در سیستم های کنترل 25% شبه تحت لینوکس هست ولی نرم افزار های برق تحت ویندوز اجرا میشن و بعضی از نرم افزار های پیشرفته محاسباتی روی داس یا مک بالا میان !
حال شما بین ای 3(یا 4) چه کار میکنید ؟ ](*,)

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
قابل توجه بعضی از دوستان که فکر میکنن من بیکار هستم و یا قصد دارم 4 تا پست داشته باشم بگم .
شما برای رشته کنترل نیاز به داشتن اطلاعات از بیش از 10 رشته رو دارید (حتی پزشکی ){چه با کلاسیم  :D } به طور خلاصه سیستم ها به صورت آنالوگ انجام عملیات میکنن -به صورت دیجیتال کنترل میکنیم -با شبکه های لینوکس مدیریت میکنیم -با واست ویندوز(سخت افزار به همراه نرم افزار)  با کاربر در تماس هستند.

حال من از این پست دنبال سیستم عاملی هستم که بتونه تمامی کار ها را یا به صورت مستقیم یا غیر مستقیم (کامپایل و ....)انجام بده و زمان کمتری رو نیز صرف کنه "بعضی اعمال محاسباتی روی ویندوز چندین روز صرف مبکنند که تو شرایت خاص تبدیل به مشکل اساسی میشن !

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
"حال من از این پست دنبال سیستم عاملی هستم که بتونه تمامی کار ها را یا به صورت مستقیم یا غیر مستقیم (کامپایل و ....)انجام بده و زمان کمتری رو نیز صرف کنه "بعضی اعمال محاسباتی روی ویندوز چندین روز صرف مبکنند که تو شرایت خاص تبدیل به مشکل اساسی میشن !"

تا جایی که بنده اطلاع دارم سرعت پردازش اطلاعات در لینوکس از ویندوز و مک بیشتره از طرفی لینوکس به خاطر مزایایی که داره برای کارهای تخصصی و محاسباتی مناسبتر از ویندوز و مک هست،شما بهتره دقیقا بگید دنبال چی هستید؟ بعید میدونم برای کار شما نرم افزاری تحت لینوکس نباشه، اگه مشکلتون نرم افزاره بهتره اینجا اسم و کاربرد نرم افزارهاتونو اعلام کنید و از طرفی خودتون در منابع انگلیسی بگردید تا جایگزینهای لینوکسیشو پیدا کنید.

ضمنا با نظر DDG موافقم و باید در همون پست اول مطلب رو جوری کامل و واضح بیان کنید که نیاز به پرسیدن برای درک منظور نباشه.
« آخرین ویرایش: 17 دی 1392، 07:04 ب‌ظ توسط تازه وارد »
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
بیایید درصدی هم احتمال بدیم  اطلاعات ایشون در مورد سیستم عامل و انواع اون کمه. چرا هر چیزی که از دید خودمون منطقی نیست رو منکوب میکنیم؟؟ اگر بلدیم راه رو به ایشون نشون بدیم. اگر نه با این نوع برخورد فقط نشون میدیم تحمل نطر اشتباه رو نداریم.   
اطلاعت دیگر دوستانمان بیشتر از ایشون نیست.چهار نفر به لینوکس رای دادند بدون اینکه دلیلی بیارند.این نظر سنجی عدم اگاهی و تعصب بیجای کاربران به لینوکس را میرسونه.

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
ببینید خیلی از افراد این فوروم فکر میکنن چون صرفا از 1 سیستم عامل استفاده میکنند دارن اتم میشکافن 8) من هم مثل خیلی از شما تسلت نسبتا کافی روی هر 3 دارم . :)
ولی این حتمال رو دادم شاید 1% کسی اینجا باشه که لینوکس رو به صورت صنعتی استفاده کرده باشه (به قول معروف با صنعت ملموس باشه ). \\:D/
باور کنید شبکه هایی که خیلی ها فقط اسم اون هارو شنیدند رو ما عملا به کار میبریم.

این سوال هم که خیلی ها فقط انتقاد کردند موقعی به فکر من رسید که در حال کار با سیستمهای   VLSI بودم و میخواستم توزیع سریعی در شبکه ایجاد کنم و بخاطر واست های مسخره(که در نوع خودشون محشرن  :)) اینکار شدنی نبود وعلت به نحوی بر میگرده به سیستم عامل ها کی بخوبی با هم متچ نمیشن . حال اگر اینکار شدنی باشه که هست (یکی از رازهای موفقیت تولیدی های چینی!)
سرعت و اطمینان اطلاعات باز خور به نحوی خیلی خفن بالا میره و این کم از یک کار نوین تو ایران نداره !

و اینجوری که من خوندم وکمی هم تست کردم لینوکس تو این زمینه بهتر بوده ولی هنوز هم به نتیجه قطعی نرسیدم .

میدونم سوالم رو بد جور پرسیدم ... چون فرض رو بر این گزاشتم که دوستان تجربه صنعتی دارند نه فقط تؤری محض...

واین سوال رو تو چندین فروم فارسی و اینگلیسی هم پرسیدم به امید جوابهایی مفید!  ::)
« آخرین ویرایش: 17 دی 1392، 09:07 ب‌ظ توسط hossein.kh »

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام
رشته خود من برق نیست اما نوع کارم طوری هست که با گروه برق و سیستم مستقیما درگیر هستم تا الان هر موقع نیاز به نرم افزاری جهت رفع مشکل از سیستم بوده همه بچه های برق از سیستم عامل ویندوز استفاده میکردن
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین hossein.kh

• Newbie
  • *
سلام
رشته خود من برق نیست اما نوع کارم طوری هست که با گروه برق و سیستم مستقیما درگیر هستم تا الان هر موقع نیاز به نرم افزاری جهت رفع مشکل از سیستم بوده همه بچه های برق از سیستم عامل ویندوز استفاده میکردن

بحث من الان فقط حول نرم افزار نیست !
فرض کنید نرم افزار 1 فرد اینگلیسی باشه و خروجی ما 1دستگاه باشه به زبان  لری ! ;)
حالا به طور عادی اینگلیسی رو تر جمه میکنن به آلمانی>فرانسوی>چینی>فرانسوی>(ایتالیای یاچینی)>(آلمانی یا هندی)>انگلیسی>آلمانی>لری (1)

حالا فرض کنید چقدر زمان میبره و اطلاعات ما به کلی دستکاری میشن که ما به اسم اختشاش (عامل خارجی) به اونها نگاه میکنیم .

من میخوام با استفاده از یک سیستم عامل کاری کنم که بشه:اینگلیسی>آلمانی>فرانسوی>انگلیسی>آلمانی>لری (2)

حالا فکر نمی کنید نمونه(1) نصبت به طرح (2) خیلی احمقانست ؟  وقتی چیزی رسم میشه همه فقط تقلید کار هستند وکسی دنبال دلیل کار نیست 

سیستم عامل ما باید بتونه با  نرم افزار - سخت افزار - شبکه - دستگاههای مختلف سازگاری کامل داشته باشه تا این کار عملی بشه ! 8) \\:D/ 8)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
نمی دونم چرا یاد اولین سوال بخش  FAQ ، مقاله «چگونه هکر شویم» اریک ریموند افتادم! ;D