انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مقایسه پارسیکس با شریف.پارسیکس بهتره یا شریف  (دفعات بازدید: 6716 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
پارسیکس بهتره یا شریف من میگم شریف چرا چون  محیطش فارسیه و برای ما تازه کارا عالی حتا عالی تر از ابنتو.بعد من عکس های از محیط پارسیکس رو دیدم از چشم من ابتدای با ابنتو فرقی نداشت  من میخوام اول با لینوکس فارسی کار کنم  بعد که راه افتادم برم ابنتو  بعد در باره شبد یسک کسی خبری داره من فکر کنم شبدیسک داره منقرض میشه چون تو گوگل سرچ کردم ندیدم اما شریف پر بود در گوگل من دیسک زنده شبدیسک رو دارم محیط کی دی رو به فارسی تبدیل کرده بودنند خیلی عالیه فکرکنید حداقل این سی دی برای دوسال پیشه بعد حالا به خاطر ما این سیستم عامل ملی داره نابود میشه چرا چون ما از فقط ابنتو فدورا مندرویا دبیان استفاده میکنیم و به خا طر همین طرح ملی باید بره نابود بشه تبلیغاتم نداره بیچاره شبدیسک
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
نقل‌قول
من میگم شریف چرا چون  محیطش فارسیه
اوبونتو و پارسیکس و کلا گنومی ها خیلی راحت فارسی می شن، کافیه که فقط بسته language-pack-gnome-fa رو نصب کنید و بعد در gdm(همون جایی که یوزر و پسورد ورود می خواد ;D) روی langauge کلیک کنید و فارسی رو انتخاب کنید.

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
پارسیکس بهتره یا شریف من میگم شریف
شما کاملا اشتباه می کنی پارسیکس بهتره. لینوکس شریف همون فدورا هست که زبان فارسی را خوده فدورا دارد همون طوری که دوستم Ahmed گفت بسته language-pack-gnome-fa  را روی هر توزیعی نصب کنید محیط را فارسی می کند.
لینوکس شریف نه چون پول خیلی خیلی زیادی برای این پروژه از بیت المال برایش هزینه شد که فقط پول توی جیب سود جو ها رفت
لینوکس شریف نه چون هزینه زیادی برای استفاده از آن باید پرداخت کنیم :D نسبت به :KS پارسیکس و اوبونتو :KS

پارسیکس امکاناتی بیشتر نصبت به لینوکس شریف دارد 1 محیط جذاب تر 2 - بی نیازی به هر نوع Codec برای مالتی مدیا که بیشتر کاربر های تازه کار با این کودک ها مشکل دارند. 3- پایداری توپ و ......................

حالا چه بحثی هست که محیط فارسی باشه؟؟
یعنی دور از جون کسی که میاد طرف لینوکس هنوز نمیتونه با منو های اینگلیسی کار کنه (زرشک)
من و تو می توانیم ...

آفلاین نوید زراعتی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
    • میزبانی وب لینوکس ایران
100 البته پارسیکس بهتره
میزبانی وب لینوکس ایران:  http://www.itn.ir

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
من خودم از شریف استفاده نکردم...
ولی اگه توزیع جالبی بود حتما می تونست مثل پارسیکس معروف بشه...
البته این فقط نظر منه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
ممنون پس من از خرید شریف منصرف میشم و هم از خرید پارسیکس چرا چون پارسیکس هم شباهت زیادی به ابنتو داره
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
اصلا جای بحث نیس .. فقط پارسیکس .. ناسلامتی مدیر پروژش آلن باغومیان هستش.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
ناسلامتی مدیر پروژش آلن باغومیان هستش.
اینو هستم ;)
from freedom came elegance

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شوخی می‌کنی؟ پارسیکس یه پروژه‌ی جهانیه. توی اروپا و امریکا هم مردم دارن از پارسیکس استفاده می‌کنن. شریف اصلا قابل مقایسه با پارسیکس نیست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
....توی اروپا و امریکا هم مردم دارن از پارسیکس استفاده می‌کنن......

:O واقعا!!!!
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
اصلا شکی نیست که پارسیکس بهتره. اما در مورد شباهت... خوب تمام سیستم هایی که با محیط یکسان کار می کنن شبیه همن... پارسیکس و اوبونتو و دبیان و حتی فدورا و سوزه و ... آیا جز رنگ و بک گراند تفاوت دیگه ای باید باشه؟ همشون از گنوم استفاده می کنن و ظاهر مشابهی دارن... در ضمن بیس پارسیکس اوبونتو نیست بلکه دبیانه... پس تفاوت داره... همونطور که فرزندای مختلف از یک پدر تفاوت دارن ولی در عین حال شبیه همن... شریف همون فدورا است که فارسی شده... که به قول دوستان خود فدورا هم محیط فارسی داره! ولی پارسیکس علاوه بر شباهت چیزایی از خودش داره که توی توزیع دیگه ای نمی بینی... اما شریف اینطوری نیست... در ضمن با اینکه وجود شخصی مثل آلن باغومیان می تونه هر کسی رو به استفاده ترغیب کنه موافقم!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
هر وقت اسم پروژه ای ملی شد بدون که این وسط کلی پول قراره بره تو جیب چند نفر
کسانی که تو گنو/لینوکس برنامه نویسی می کنند نیازی به ملی شدن پروژه ندارند معمولا این افراد مهمترین هدفشون آزادی است نه ملی شدن پروژه
خوشحالم از این قبیل افراد در ایران هم وجود دارند گرچه اندک و خوشحالم از این که پروژه ای آزاد به نام پارسیکس هم به دست این افراد ساخته شده است.
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به نظر من خود لفظ «ملی» با نرم‌افزار آزاد تناقض داره. نرم‌افزارهای آزاد برای تمام جهانیان هست و نه فقط یه گروه خاص (در این‌جا ملت)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
آخرین باری که پارسیکس رو نصب کردم ، چند روز پیش بود و تنها در
۴ دقیقه
نصب شد .
آلن باغومیان رو هم که همه‌ی دبیان‌کاران و پسران در ایران می‌شناسن .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
اگر من قرار بود برای «خودم» لینوکسی رو انتخاب کنم هیچ وقت سراغ این دو نمیرفتم. کوبونتو برای من بهترینه. همکارم که سیستمش کنار منه هم برای «خودش» پارسیکس رو انتخاب کرده و خیلی خوشحاله. «من» میتونم در مورد لینوکس‌هایی که باهاشون کار کردم نظر بدم و اینو بیشتر از ریوویهایی که میبینم قابل اطمینان میدونم.

خوبی دنیای گنو/لینوکس اینه که شما حق انتخاب دارید و چیزی رو انتخاب میکنید که باش راحتترید! به نظر من بهترین راه تجربه اونهاست همراه با پیش‌رمینه‌ای از روویهایی که درمورد اونها میبینید... :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-: