انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مقایسه ابنتو8.10 با فدورا 10  (دفعات بازدید: 8492 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
مقایسه ابنتو8.10 با فدورا 10
« : 04 بهمن 1387، 05:44 ب‌ظ »
کدوم بهتره من تازه کارم و هر دو اینها رو دارم یکی شو میخوام برای همیشه  لطفا هر کی کار کرده هر کدوم رو مزایا معایبش رو بگه من ابنتو رو ترجیح میدم لطفا لینک ندید توضیح بدید برای هر تازه کاری این تا پیک بدرد میخوره قصد من اختلاف بین این دو نیست مزایا و معایب اون ها رو  بشناسیم معلومه که هر کدوم از اونا ویژگی های دارن
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین نوید زراعتی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
    • میزبانی وب لینوکس ایران
پاسخ به: مقایسه ابنتو8.10 با فدورا 10
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1387، 06:29 ب‌ظ »
1- اوبونتو به صورت پیش فرض gnome هستش ولی  fedora از kde به صورت پیش فرض استفاده میکنه
2- اوبونتو نیاز به سیستم های گردن کلفت نداره ولی فدورا بک سیستم نسبتا خوب میخواد
3- اوبونتو سریعتره
4- نرم افزارهای همراه فدورا از اوبونتو خیلی بیشتره
5- مخازن اینترنتی اوبونتو خیلی زیاد و به روزن
6- اوبونتو نیاز شدیدی به اییترنت دارد
7- اوبونتو از نسل دبیان هستش که خیلی خوبه(هستش از جنس آهنه  ::))
8- مستندات اوبونتو خیلی بیشتر از فدورا است
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1387، 10:14 ب‌ظ توسط نوید زراعتی »
میزبانی وب لینوکس ایران:  http://www.itn.ir

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #2 : 04 بهمن 1387، 06:45 ب‌ظ »
درود

گنوم فدورا بسیار زیبا تر و پایدار تر هست  ( فدورا رو گنوم بهتر از kde کار می کنه و دیفالتش gnome هست ) ( زیبایی سلیقه ایه )

هر دو سرعت تزدیک به هم دارن و منابع یکسانی می خوان ( سیستم گردن کلفت نمی خوان :) )

مخازن اوبونتو بیشتره و نرم افزار های کاربردیش زودتر به روز میشه ولی فدورا نرم افزار های برنامه نویسی و سیستمی

فدورا همیشه یک گام جلوتر هست و امکاناتی رو میاره که معمولا در ۲ ۳ نسخه بعد توزیع های دیگه میاد

هر دو نیاز به اینتر نت دارن وفرق زیادی نمی کنن و اگر dvd هر دو رو داشته باشی تقریباً به یک اندازه نرم افزار دارن
فرقش اینه که فدورا هر دو دسکتاپ رو داره ولی اوبی جداست

جامعه کاربری اوبونتو بیشتر هست ولی جامعه کاربری فدورا هم بسیار تکنیکی و قدرتمند

اگر می خوای با لینوکس زندیگی کنی و دردسراشم برات شیرین هست فدورا ولی اگر سادگی و راحتی می خوای اوبونتو
فدورا بسیار راحت شده ولی حدفش این نیست که یک توزیع آسان باشه و محبوبیتش به پیشگام بودنش هست
ولی اوبونتو راحتی و کم دردسر بودن حدفش هست
حالا خودت ببین نیازت چیه :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 04 بهمن 1387، 07:07 ب‌ظ »
1- اوبونتو به صورت پیش فرض gnome هستش ولی  fedora از kde به صورت پیش فرض استفاده میکنه
2- اوبونتو نیاز به سیستم های گردن کلفت نداره ولی فدورا بک سیستم نسبتا خوب میخواد
3- اوبونتو سریعتره
4- نرم افزارهای همراه فدورا از اوبونتو خیلی بیشتره
5- مخازن اینترنتی اوبونتو خیلی زیاد و به روزن
6- اوبونتو نیاز شدیدی به اییترنت دارد
7- اوبونتو از نسل دبیان هستش که خیلی خوبه(هستش از جنس آهنه  ::))
8- مستندات اوبونتو خیلی بیشتر از اوبونتو است

دوست من میشه بگی این اطلاعات غلط رو از کجا آوردی؟ وقتی از چیزی اطلاع نداری، لطفا دیگران رو گمراه نکنید.
Godisnowhere

آفلاین نوید زراعتی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
    • میزبانی وب لینوکس ایران
« پاسخ #4 : 04 بهمن 1387، 08:28 ب‌ظ »
من فکر میکردم این اطلاعاتم درسته!!!
شرمنده قصد گمراهی نداشتم باید بیشتر اطلاعات کسب کنم
میزبانی وب لینوکس ایران:  http://www.itn.ir

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 بهمن 1387، 08:43 ب‌ظ »
حالا من خودم از خوبی های ابنتو بگم1دانلود کردم فایل ایزوش برام نصب نشد در کامپیوتر اما ایول فدورا رو دانلود کردم راحت نصب شد به نظر من زیبایشون یکی بود2 ابنتو برای من خیلی راحتر بود و در اپلکشنش برنامه های بیشتری داشت فدورا برنامه ها در اپلکشنش کمتر بود برای ما تازه وارد ها که بیشتر از منو برنامه ها رو اجرا میکنیم من که اینجوری دیدم 3نصب فدورا در کامپیوتر من سریعتر انجام گرفت تا ابنتو سوالات فکر کنم کمتری هم پررسید برای نصب تا ابنتو .ابنتو تقریبا 20-25دقیهشاید 30 دقیق نمی دونم بین این حدودا بود نصب شد سخت افزار کامپیوتر من رم1گیگ هارد160 گیگ سی پی یو3000پنتیوم4 اینتل.3ابنتو رو بیشتر دوست دارم بخاطر ارم هدفش و پشتیابانیش گرچه فدورا هم همینطوره اشنای من با لینوکس اول با ابنتو شروع شد  زیبای ابنتو من رو در مقایسه با ویندوز هیرت زده کرد  به نظرم اسم فدورا و ابنتو نسبت بهم زیبا و نسبت به ویندوز  زیباتره............بعد میگم لینوکس ایا بهتر نبود عین ویندوز 1 بود تا200تا بعد همه روش کار میکردن
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1387، 08:45 ب‌ظ توسط abolfazl1.rahime »

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 05 بهمن 1387، 03:07 ب‌ظ »
بی خیال هر دو تاشون یکیهن  چرا چو هدفشون یکیه

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
« پاسخ #7 : 06 اسفند 1387، 07:03 ب‌ظ »
من خودم فدورا کار میکنم.
تا الان 2ماه که فدورا دارم .در این دو ماه چند نرم افزار برای من کرش کردنند{1gwget.2gome player.3.یادم نمیاد} اما در این دو ماه کلا 3نرم افزار برای من کرش کردند
الانم کرنل فدورا را اپدیت کردم  ..مشکلات اساسی برای من پیش امده.

خوبیهای فدورا از نظر من:نصب شدن گرافیکی راحتر از او بو نتو  اول نصب میکینی بعد تنظیمات را انجام میدهی  نصب شدن بسیار سریع  .ابنتو بر روی کامپیوتر من1ساعت15 دقیقه شاید بیشتر کمتر نصب شد 

در پارتیشن بندی در او بو نتو مشکل داشتم زمان نصب .که در فدورا اصلا این مشکل نبود

ولی در کل من فدورا  را بیشتر ترجیح میدهم

بهتره این لینک را هم بخونیدhttp://forum.fedoraproject.ir/viewtopic.php?f=17&t=651&p=5698&hilit=%D8%A7%D8%A8%D9%86%D8%AA%D9%88+8.10#p5698

سلام راست میگی توی اوبونتو هم دسترسی به application های ساده تره و هم خیلی از محدودیتهایی که توی فدورا ازقبیل پخش نشدن ام پی تری و غیره وجود نداره
ولی به دلایل خیلی خیلی زیادی که آقای سعیدی در سر کلاس هاشون به ما گفتند از جمله دلایل امنیتی ماژول های کرنل و خیلی چیز های دیگه اصلا قابل مقایسه نیستند
مثلا توی فدورا و کلا توی خانواده ردهت یه چیزی داریم به نام PAM و یا مثلا SELinux که اگه بدونی چه کارهای مهمی انجام میدن اونوقت خودت دیگه اصلا اسم اوبونتو رو هم نمی بری
وجود همین ابزار قدرتمند توی خانواده ردهت هستش که این لینوکس رو از بقیه متمایز کرده
اوبونتو توی آفریقا تولید میشه و بیشتر developer هاش سعی می کنن از بسته های موجود در بقیه توزیع های لینوکس استفاده کنن تا بتونن یه ورژن جدید رو تولید کنن در خیلی از موارد هم قوانین opensource رو زیر پا میزارن
به هرحال خودت می تونی بری و مقالات موجود رو مطالعه کنی
ولی من به عنوان کسی که مزایای خانواده ردهت رو درک کردم بهت می گم که اصلا قابل مقایسه نیستند
توی اوبونتو باگهای وحشتناکی وجود داره
اگه توی خونه و به عنوان یک یوزر معمولی می خوای از لینوکس استفاده کنی بهت فدورا رو پیشنهاد میکنم و اگه می خوای توی شبکه ازش استفاده کنی و یه سرور راه بندازی بهت centos رو پیشنهاد می کنم چون که توی فدورا تو بعضی از مسائل شبکه یه باگهای جزئی وجود داره ولی centos برای شبکه عالیه

اوبونتو توی آفریقا تولید میشه و بیشتر developer هاش سعی می کنن از بسته های موجود در بقیه توزیع های لینوکس استفاده کنن تا بتونن یه ورژن جدید رو تولید کنن در خیلی از موارد هم قوانین opensource رو زیر پا میزارن

« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1388، 12:06 ب‌ظ توسط ams »
iranfoss.com

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 07 اسفند 1387، 12:04 ب‌ظ »

اقا کسی هست جواب اینو بده  .واقعا برای من سوال شده.

iranfoss.com

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #9 : 07 اسفند 1387، 12:07 ب‌ظ »
وبونتو توی آفریقا تولید میشه و بیشتر developer هاش سعی می کنن از بسته های موجود در بقیه توزیع های لینوکس استفاده کنن تا بتونن یه ورژن جدید رو تولید کنن در خیلی از موارد هم قوانین opensource رو زیر پا میزارن
الان کل جامعه اپن سورس با توزیع سوزی مخالفن چرا چون یه خورده با میکروسافت سر و سری داره چه برسه به اینکه قوانینش زیر پاگذاشته بشه . اگه هند بود می گفتم آره ولی اونجا نه اصلا

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #10 : 07 اسفند 1387، 12:31 ب‌ظ »
وبونتو توی آفریقا تولید میشه و بیشتر developer هاش سعی می کنن از بسته های موجود در بقیه توزیع های لینوکس استفاده کنن تا بتونن یه ورژن جدید رو تولید کنن در خیلی از موارد هم قوانین opensource رو زیر پا میزارن
الان کل جامعه اپن سورس با توزیع سوزی مخالفن چرا چون یه خورده با میکروسافت سر و سری داره چه برسه به اینکه قوانینش زیر پاگذاشته بشه . اگه هند بود می گفتم آره ولی اونجا نه اصلا

مهدی جان هم سوزه  هم ردهت با مایکروسافت همکاری میکنن هر دو قرارداد همکاری دارند با مایکروسافت این ارتباطی با عملکرد عمومی اونها نداره

دوما دوستان اوبونتو و خونواده اون در لندن تهیه میشن درسته مارک شاتل ورث متولد افریقای جنوبیه ولی کل کانونیکال و ملحقاتش در لندن هست اینو به اقای سعیدی بفرمایید  ;) بهتره کمی با تحقیق عمل کنند و اموزشهای غلط ندن

سوما در اوبونتو هم مثل فدورا همون جریان عدم ساپورت پیشفرض کدکها و ... به خاطر قوانین داخلی ایالات متحده وجود داره و چه در اوبنتو  چه فدورا و چه اوپن سوزه برای پخش فایلهای مولتی مدیا شما باید دستی اقدام به نصب کدکها و ... کنید هیچ کدوم پیشفرض پخش نمیکنند

در ضمن ams عزیز بین توسعه دهندگان توزیعها بالاخص  اوبونتو و فدورا و اوپن سوزه و دبیان همکاری گرمی وجود داره نه اینکه اوبنتو از پکیجهای بقیه استفاده میکنه و یا اونا از پکیجهای اینا با هم همکاری میکنن و این بخشی از فرهنگ اوپن سورس هست که اینم ظاهرا برخی دارند به غلط اموزش میدن  ;)

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1387، 05:28 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 07 اسفند 1387، 02:31 ب‌ظ »
اقای حسن .ممنون.واقعا از او بو نتو دلسرد شده بودم

اگر میشه این داستان کار بران فدورا ازمایش کنندگان نسخه تجاری ردهت هستند را برای من منتفی کنید ممنون میشم

این ماجرا چی هست
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1388، 12:02 ب‌ظ توسط ams »
iranfoss.com

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 07 اسفند 1387، 03:06 ب‌ظ »
اقای حسن .ممنون.واقعا از ابنتو دلسرد شده بودم

اگر میشه این داستان کار بران فدورا ازمایش کنندگان نسخه تجاری ردهت هستند را برای من منتفی کنید ممنون میشم

این ماجرا چی هست

بله درسته که فدورا و اوپن سوزه هر دو رایگان و اوپن سورس هستند و قوی و با جامعه کاربری گسترده هستند ولی بله حقیقت داره که هر دو به نوعی همچنان بستر توسعه و ازمایشات و کار برای نسخه تجاری سوزه و ردهت اینترپرایز هستند و تمام مسائل ابتدا رو اینا توسط اجتماع کاربران  تست و اشکال زدایی میشه سپس میره رو نسخه های تجاری این دو شرکت

موفق باشی

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 07 اسفند 1387، 04:57 ب‌ظ »
ایا این واقعه میخواد اتفاق بیفته یا افتاده که فدورا از ردهت جدا بشه.یا نه. ?
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1388، 12:01 ب‌ظ توسط ams »
iranfoss.com

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 07 اسفند 1387، 05:37 ب‌ظ »
خوب این یعنی  که ما {موش ازمایش گاهی }برای ردهت هستیم واین بده اره.

ایا این واقعه میخواد اتفاق بیفته یا افتاده که فدورا از ردهت جدا بشه.یا نه.

من تاکنون جایی ندیدم بخواد جدا بشه  ???  و تا اطلاع ثانوی شرکت ردهت اسپانسر فدوراست