هر چند گفتی حوصله لینک نداری اما این جا خیلی خوب نصب رو توضیح داده توصیه می کنم ازش استفاده کنی. و در ضمن چون یه خورده پارتیشن بندی توضیح می خواد شاید بهتر باشه از همین آدرس ببینی
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5613.0
یعنی باید تمام این مراحل رو برم؟
من العان ویندوز رو دارم و میخوام توی درایو سی باشه و اوبونتو رو توی داریو ای نصب کنم بازم باید تمام مراحل این پست که دوستمون معرفی کردند برم؟
ببینید، باس یاد بگیرید سرچ کنید،شاید الآن بچه ها جوابتون رو بدن ولی این جوری پیش بره...
ببینید،توی اینستالر سه تا گزینه میاد:
1-گزینه اول معمولا می گه بیام اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کنم،این گزینه واسه وقتی مناسبه که شما مقدار کافی فضای خالی(پارتیشن بندی نشده) روی هارد داشته باشید،بعد این میاد از فضای خالی دو تا پارتیشن مورد نیاز رو می سازه و اوبونتو رو نصب می کنه
2-دومی که معلومه،می گه بیام هارد رو هوا بدم روش اوبنتو نصب کنم
3-سومی هم که پارتیشن بندی دستیه
اوبونتو واسه نصب به دو تا پارتیشن نیاز داره:
1-پارتیشن روت که عی همون پارتیشن C ویندوز می مونه،کارکردش هم همونه
2-swap، این پارتیشن باید اندازه رمتون باشه حد اقل
فرمت اولی بهتره ext4 باشه و دومی هم فرمت خاص و اجباری خودش رو داره
شما این آموزش رو ببینید،از صفر تا صد رو دقیق توضیح داده:
http://linuxseason.ir/?p=6757
عزیز مشکل اینه که من رو درایو سی نمیتونم هیچ حرکتی کنم چون درایو سی منجمد هست و نمیتونم هیچ تغیری روش بدم فقط روی بقیه درایوها میتونم تغیری ایجاد کنم
بعدش شما که انقدر واردین به سرچ کردن این اموزشی که دادین برای نصب در کنار ویندوز 7 هست مال من ایکس پی هست
تمام اطلاعات از ایی به دی منتقل کن،طوریکه ایی که پارت اره خالی بشه
بعد روی مایکامپیوتر راست کلیک و برو قسمت منجمنت، توی ستون سمت چپ اخرین به اسم دیسکمنجمنت یا همچین چیزی
توی قسمت مرکزی چیزی که باز میشه تما درایوات قابل مشاهده هست روی ایی که اخری هست راست کیلیک و بعد دلیتش کن
قسمت دلیت شده اخر دیسک باید قرار بگیره
با لایو اوبونتو بیا بالا روی نصب بجا ترای کلیک کن تا وارد قسمت نصب بشی احتمالا تا جای که یاد دارم اولین صفحه برای نصب قسمت نصب کدکهاست که میپرسه اونو رد و صفحه دوم فکرکنم وافای باشه دقیق یادم نیست
اما صفحه نصب اصلی اگه پارت اخر پارتیشنتو دلیت کرده باشی فکر چهارتا گزینه میشه اولی با این مضموم که زبان نصب فارسی باشه میگه نصب در کنار ویندوز اکسپی یا هر ویندوز که داری دوتای دیگه بی موردو خطری و اخری سایر یا نصب دستی
اگه انگلیسی زبان نصب باشه گزینه اولی میشه along side windows و اخری میشه something else
منم اول کلی گشتم تمام نت رو زیرورو کردم بعد که کاملا مطمئن شدم اقدام کردم تازه با کلی ترس رو لرز
من برای نصبش اصلا تاپیک نزدم توی این انجمن و نت کلی گشتم تا همه چیز دستم اومد این انجمن کاملا بدون ایجاد کمترین پرسش به اطلاعات که خواستم رسیدم
من رشتهام فیزیکه اطلاعاتی راجب کامپیوتر در حد دوستان ندارم ...