انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست راهنمایی در مورد نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1393 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrViVa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام

موقع نصب اوبونتو نسخه ی 13.10 توی مرحله ی دوم نصب این پیغام میاد :

the installer has detected that the following disks have mounted partitions:

/dev/sda

do you want the installer to try to unmount the partitions on these disks before continuing?
If you leave them mounted, you will not be able to create, delete, or resize partitions on these disks, but you may be able to install to existing partitions there.

(buttons at the end are "no" and "yes")

در مورد این پیغام اگه ممکنه راهنماییم کنید .

یه راهنمایی هم در مورد پارتیشن بندی دارم .
الان هارد لپ تاپم gpt هست و 4 تا پارتیشن primary دارم . یکی از درایو ها رو shirink کردم برای نصب لینوکس روی اون فضا . چه طور باید پارتیشن بندی کنم و چه تغییراتی لازمه ؟

با تشکر
« آخرین ویرایش: 25 دی 1392، 10:13 ب‌ظ توسط MrViVa »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
این پیغام می گه که پارتیشن‌های هارد دیسک شما داره استفاده می‌شه. و برای نصب باید اونها رو از دسترس خارج کنه.

نمی‌دونم شما در چه شرایطی دارین نصب می کنین. ولی اگه ویندوز ۸ دارین و می‌خواین در کنار اون اوبونتو نصب کنین ابتدا ویندوز رو به طور کامل shutdown و از حالت shutdown پیش فرض خود ویندوز که اون رو به hibernate می‌بره استفاده نکنین.

در هر صورت با زدن yes مشکل شما حل می‌شه. اگرچه اگه نخواین تغییری در پارتیشن‌های موجود ایجاد کنین با زدن no هم می‌تونین به کار خودتون ادامه بدین.

در مورد پارتیشن بندی، هم در این انجمن و هم در کتاب اوبونتو برای تازه واردها (که باز هم در این انجمن) توضیح داده شده و شما با جستجو در این انجمن به جوابتون خواهید رسید.