انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (سوال) راه انداری سیستمی شبیه wsus windows server  (دفعات بازدید: 1356 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohamad3218

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
با سلام خدمت کاربران و اساتید محترم انجمن دو تا سوال داشتم امیدوارم جای مناسی سوال مطرح کرده باشم.

ما یه شبکه کوچیک داریم که روی سرور نسخه ubuntu server نصب شده و چند کلاینت  ubuntu desktop میخواستم ببینم میشه روی سرور لینوکس مون یه سرویسی مثل wsus ویندوز راه اندازی کرد که update  ها رو بصورت اتوماتیک از روی سرور ما بگیرد؟

آفلاین mohamad3218

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
کسی به این مشکل ما نخورده یعنی  امکان نداره تو لینوکس راهی نباشه اساتید لطفا کمک کنید

آفلاین libre.yashar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
  • من royaflash ام . یاشار اسمعیل دخت
    • refrence of open source & gnu/linux
با سلام خدمت کاربران و اساتید محترم انجمن دو تا سوال داشتم امیدوارم جای مناسی سوال مطرح کرده باشم.

ما یه شبکه کوچیک داریم که روی سرور نسخه ubuntu server نصب شده و چند کلاینت  ubuntu desktop میخواستم ببینم میشه روی سرور لینوکس مون یه سرویسی مثل wsus ویندوز راه اندازی کرد که update  ها رو بصورت اتوماتیک از روی سرور ما بگیرد؟
منظورتون نحوه ایجاد مخازن برای اپدیت کردن هست ؟  تا اونجایی که من میدونم  ::wsus:: Windows Server Update Services   هست ؟ میخواین سرویسی ایجاد کنید اتوماتیک به جای اینترنت از مخازن سرور هاتون آپدیت بشه ؟
من royaflash  ام .
  در صورت نیاز میتونید با شماره تلفن 09141100257 تماس بگیرید :)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
از apt-proxy روی سرور و unattended-upgrades روی کلاینت‌ها استفاده کنید. البته روش‌های دیگه هم هست، ولی راحت‌ترین روش همینه.