انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تهیه نسخه قابل نصب از سیستم عامل نصب شده(حل شد)  (دفعات بازدید: 1540 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hadima

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • سرزمین من
همگی سلام.
من ubuntu 13.10 نصب کردم.تعدادی نرم افزار و افزودنی را به وسیله ی software center و یا خط فرمان ( apt-get ) نصب کردم.
(فرض کنید)دوستم می‌خواد همین سیستم عامل رو با همین نرم افزار ها نصب کنه و دسترسی به اینترنت هم نداره.(گفتم فرض کنید چون داستان خیلی پیچیده تر از این حرفاست).
آیا روشی هست که من یه نسخه از سیستم عاملی که نصب کردم همراه با نرم افزارایی که روش هست تهیه کنم(یکجا.همش روی یک دیویدی یا بیشتر).یعنی وقتی سیستم عامل رو نصب می کنه این نرم افزار ها هم همراهش نصب بشه؟اصلا میشه؟اگه میشه چطوری؟
ممنون اگه کمک کنید.
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1392، 02:34 ب‌ظ توسط hadima »

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
آره هست،یه سری اسکریپت و نرم افزار برای این کار هستن مثل remastersys و relinux و ...
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین hadima

• Newbie
  • *
    • سرزمین من
آره هست،یه سری اسکریپت و نرم افزار برای این کار هستن مثل remastersys و relinux و ...
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟مثلا کدومش بهتره؟چطوریه؟میشه در باره استفاده از یکیش توضیح بدید؟

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟مثلا کدومش بهتره؟چطوریه؟میشه در باره استفاده از یکیش توضیح بدید؟
ببین من اخرین بار حدود یک سال پیش از اینا استفاده کردم و تا الآن احتمالا تغییراتی داشتن،ریمسترسیس الان تو سایتش نوشته که نمی خواد ادامه بده و ...(من کارم رو با همین انجام داده بود)
کاری که اینا می کنن اینه که یه iso از سیستم عامل فعلیت می سازن،فقط باید حواست باشه که اگه خود نرم افزار اینستالر اوبونتو(ubiquity) رو نصب کنی و اگه می خوای تنظیمات شخصی مثل بوکمارک های مرورگرت و ... هم همراهش باشن باید فایل های مربوطش که توی فولدر خانگیت هستن(مخفی هستن) رو توی این فولدر بذاری:
/etc/skelاون موقع اگه به جای lightdm یه چیز دیگه می ذاشتی،iso خوب کار نمی کرد،حواست به این هم باشه!
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
جوابت اینجاست :
http://linuxseason.ir/?p=2396
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین hadima

• Newbie
  • *
    • سرزمین من
جوابت اینجاست :
http://linuxseason.ir/?p=2396
ممنون؛ خیلی خوب و مفید بود.دقیقا دنبال یه راهنمای اینجوری بودم.