0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Ghost Shadow در 13 بهمن 1392، 12:51 بظنقلقول از: Yasin.mehdizade در 13 بهمن 1392، 11:44 قظنقلقول از: ramezaniamir در 13 بهمن 1392، 10:01 قظنقلقول از: Spirits در 13 بهمن 1392، 02:11 قظحالا محض کنجکاوی میپرسم چرا وین رو میخواین دوباره؟ نیگا کنید من خودم از اون کسایی هستم که اوبونتو رو مثل ناموسم میپرستم اگه کسی بهش بی ادبی کنه حالش رو میگیرم ولی خوب آفیسه ویندوز خیلی بهتره از اوبونتوئه . و بعضی دیگه از برنامه هاسلام.اگه نخواید کتاب بنویسید و کارای خفن کنید همین لیبره آفیس عالیه. بعضی از نرم افزار های اوبونتو حتی از ویندوز هم بهترن. اما اگه نرم افزاری داری که واسه کارته و نتونستی تو اوبونتو اجراش کنی، از نصب ویندوز گریزی نیست! واسه کتاب هم از آفیس بخواین استفاده کنید کار سخت هست و معمولا از تِک (لاتک، زیتک و یا زیپرشین) استفاده میشه که در گنو/لینوکس به راحتی میشه ازش استفاده کرد و اجباری به نصب ویندوز برای این کار نیست من فقط یه نرم افزار مثل آفیس میخوام فقط لیبر آفیس نباشه و یه شیلتر شکن که در اوبونتو اجرا شه
نقلقول از: Yasin.mehdizade در 13 بهمن 1392، 11:44 قظنقلقول از: ramezaniamir در 13 بهمن 1392، 10:01 قظنقلقول از: Spirits در 13 بهمن 1392، 02:11 قظحالا محض کنجکاوی میپرسم چرا وین رو میخواین دوباره؟ نیگا کنید من خودم از اون کسایی هستم که اوبونتو رو مثل ناموسم میپرستم اگه کسی بهش بی ادبی کنه حالش رو میگیرم ولی خوب آفیسه ویندوز خیلی بهتره از اوبونتوئه . و بعضی دیگه از برنامه هاسلام.اگه نخواید کتاب بنویسید و کارای خفن کنید همین لیبره آفیس عالیه. بعضی از نرم افزار های اوبونتو حتی از ویندوز هم بهترن. اما اگه نرم افزاری داری که واسه کارته و نتونستی تو اوبونتو اجراش کنی، از نصب ویندوز گریزی نیست! واسه کتاب هم از آفیس بخواین استفاده کنید کار سخت هست و معمولا از تِک (لاتک، زیتک و یا زیپرشین) استفاده میشه که در گنو/لینوکس به راحتی میشه ازش استفاده کرد و اجباری به نصب ویندوز برای این کار نیست
نقلقول از: ramezaniamir در 13 بهمن 1392، 10:01 قظنقلقول از: Spirits در 13 بهمن 1392، 02:11 قظحالا محض کنجکاوی میپرسم چرا وین رو میخواین دوباره؟ نیگا کنید من خودم از اون کسایی هستم که اوبونتو رو مثل ناموسم میپرستم اگه کسی بهش بی ادبی کنه حالش رو میگیرم ولی خوب آفیسه ویندوز خیلی بهتره از اوبونتوئه . و بعضی دیگه از برنامه هاسلام.اگه نخواید کتاب بنویسید و کارای خفن کنید همین لیبره آفیس عالیه. بعضی از نرم افزار های اوبونتو حتی از ویندوز هم بهترن. اما اگه نرم افزاری داری که واسه کارته و نتونستی تو اوبونتو اجراش کنی، از نصب ویندوز گریزی نیست!
نقلقول از: Spirits در 13 بهمن 1392، 02:11 قظحالا محض کنجکاوی میپرسم چرا وین رو میخواین دوباره؟ نیگا کنید من خودم از اون کسایی هستم که اوبونتو رو مثل ناموسم میپرستم اگه کسی بهش بی ادبی کنه حالش رو میگیرم ولی خوب آفیسه ویندوز خیلی بهتره از اوبونتوئه . و بعضی دیگه از برنامه ها
حالا محض کنجکاوی میپرسم چرا وین رو میخواین دوباره؟
نقلقول از: ramezaniamir در 13 بهمن 1392، 01:03 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 13 بهمن 1392، 12:51 بظنقلقول از: Yasin.mehdizade در 13 بهمن 1392، 11:44 قظنقلقول از: ramezaniamir در 13 بهمن 1392، 10:01 قظنقلقول از: Spirits در 13 بهمن 1392، 02:11 قظحالا محض کنجکاوی میپرسم چرا وین رو میخواین دوباره؟ نیگا کنید من خودم از اون کسایی هستم که اوبونتو رو مثل ناموسم میپرستم اگه کسی بهش بی ادبی کنه حالش رو میگیرم ولی خوب آفیسه ویندوز خیلی بهتره از اوبونتوئه . و بعضی دیگه از برنامه هاسلام.اگه نخواید کتاب بنویسید و کارای خفن کنید همین لیبره آفیس عالیه. بعضی از نرم افزار های اوبونتو حتی از ویندوز هم بهترن. اما اگه نرم افزاری داری که واسه کارته و نتونستی تو اوبونتو اجراش کنی، از نصب ویندوز گریزی نیست! واسه کتاب هم از آفیس بخواین استفاده کنید کار سخت هست و معمولا از تِک (لاتک، زیتک و یا زیپرشین) استفاده میشه که در گنو/لینوکس به راحتی میشه ازش استفاده کرد و اجباری به نصب ویندوز برای این کار نیست من فقط یه نرم افزار مثل آفیس میخوام فقط لیبر آفیس نباشه و یه شیلتر شکن که در اوبونتو اجرا شهانگار که آفیس ۲۰۰۷ رو تونستن تو لینوکس اجرا کنن( خودم امتحان نکردم فقط لینکش رو دیدم : )file:///home/yasin/Desktop/%D9%86%D8%B5%D8%A8%20%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3%20%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B7%20%D8%A8%D8%B1%D9%88%DB%8C%20%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3.htmlشیلترفکن هم که یکی از مساپل کنونی منه.سرچ تو گوگل بزنی برای اوبونتو پیدا میکنی. خود من چند تا پیدا کردم اما هنوز نصب نکردم.
که در گنو/لینوکس به راحتی میشه ازش استفاده کرد و اجباری به نصب ویندوز برای این کار نیست