انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ویندوز کنار اوبونتو ؟  (دفعات بازدید: 5464 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
پاسخ : نصب ویندوز کنار اوبونتو ؟
« پاسخ #15 : 13 بهمن 1392، 01:08 ب‌ظ »
چرا از آپاچی اوپن آفیس استفاده نمیکنی؟! اگر از لیبره آفیس امکاناتش بیشتر نباشه کمتر نیست.اینو امتحان کنی نظرت عوض میشه.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #16 : 13 بهمن 1392، 02:49 ب‌ظ »
حالا محض کنجکاوی می‌پرسم چرا وین رو میخواین دوباره؟ ???
نیگا کنید من خودم از اون کسایی هستم که اوبونتو رو مثل ناموسم میپرستم اگه کسی بهش بی ادبی کنه حالش رو میگیرم ولی خوب آفیسه ویندوز خیلی بهتره از اوبونتوئه . و بعضی دیگه از برنامه ها
سلام.
اگه نخواید کتاب بنویسید و کارای خفن کنید همین لیبره آفیس عالیه. ;)
بعضی از نرم افزار های اوبونتو حتی از ویندوز هم بهترن. \\:D/
اما اگه نرم افزاری داری که واسه کارته و نتونستی تو اوبونتو اجراش کنی، از نصب ویندوز گریزی نیست! ](*,)

واسه کتاب هم از آفیس بخواین استفاده کنید کار سخت هست و معمولا از تِک (لاتک، زی‌تک و یا زی‌پرشین) استفاده میشه :)

که در گنو/لینوکس به راحتی میشه ازش استفاده کرد و اجباری به نصب ویندوز برای این کار نیست ;)
من فقط یه نرم افزار مثل آفیس میخوام فقط لیبر آفیس نباشه و یه شیلتر شکن که در اوبونتو اجرا شه
نرم‌افزار واین قدرت پیش‌برد کارت‌رو نداره؟

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
« پاسخ #17 : 13 بهمن 1392، 03:09 ب‌ظ »
نیگا کنید من خودم از اون کسایی هستم که اوبونتو رو مثل ناموسم میپرستم اگه کسی بهش بی ادبی کنه حالش رو میگیرم ولی خوب آفیسه ویندوز خیلی بهتره از اوبونتوئه . و بعضی دیگه از برنامه ها
سلام.
اما اگه نرم افزاری داری که واسه کارته و نتونستی تو اوبونتو اجراش کنی، از نصب ویندوز گریزی نیست! ](*,)

واسه کتاب هم از آفیس بخواین استفاده کنید کار سخت هست و معمولا از تِک (لاتک، زی‌تک و یا زی‌پرشین) استفاده میشه :)

که در گنو/لینوکس به راحتی میشه ازش استفاده کرد و اجباری به نصب ویندوز برای این کار نیست ;)
من فقط یه نرم افزار مثل آفیس میخوام فقط لیبر آفیس نباشه و یه شیلتر شکن که در اوبونتو اجرا شه
انگار که آفیس ۲۰۰۷ رو تونستن تو لینوکس اجرا کنن( خودم امتحان نکردم فقط لینکش رو دیدم ??? : )
file:///home/yasin/Desktop/%D9%86%D8%B5%D8%A8%20%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3%20%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B7%20%D8%A8%D8%B1%D9%88%DB%8C%20%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3.html
شیلترفکن هم که یکی از مساپل کنونی منه.
سرچ تو گوگل بزنی برای اوبونتو پیدا میکنی. خود من چند تا پیدا کردم اما هنوز نصب نکردم. :D

آفلاین ramezaniamir

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
  • دنیا دو روزه روزی برای تو و روزی به ضرر تو.
    • walkingdead
« پاسخ #18 : 13 بهمن 1392، 03:15 ب‌ظ »
سلام.

انگار که آفیس ۲۰۰۷ رو تونستن تو لینوکس اجرا کنن( خودم امتحان نکردم فقط لینکش رو دیدم ??? : )
file:///home/yasin/Desktop/%D9%86%D8%B5%D8%A8%20%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3%20%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B7%20%D8%A8%D8%B1%D9%88%DB%8C%20%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3.html
شیلترفکن هم که یکی از مساپل کنونی منه.
سرچ تو گوگل بزنی برای اوبونتو پیدا میکنی. خود من چند تا پیدا کردم اما هنوز نصب نکردم. :D
اینا همش حرفه هیچ کدوم کار نمیکنن
هنگامی که کسی به طرفت سنگ پرتاب کرد تو به اون سنگ پرتاب نکن گل پرتاب کن اماااا  با گلدونش.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #19 : 13 بهمن 1392، 04:21 ب‌ظ »
برای شیلتر پروژه تور رو دنبال کنید. :)

اگه خیلی گیر آفیس Microsoft هستی میتونی ماشین مجازی ویندوزی ایجاد کنی و روش نصب کنی.برای این کار از ویرچوال باکس استفاده کن ;)

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #20 : 13 بهمن 1392، 06:30 ب‌ظ »
سلام.

open office هم خوبه.

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
« پاسخ #21 : 24 خرداد 1394، 02:14 ب‌ظ »

من هم الان کارم گير آفيس مايکروسافته. با ويرچوال‌باکس هم نمى‌تونم کار کنم چون رمم خيلى کمه (۲ گيگ) و يک بار تلاش کردم ويندوز روش نصب کنم سيستم هنگ کرد.
مشکلم هم اينه که تنظيمات و طراحى‌هايى که توى شرکت انتشاراتى روى متن براى چاپ کتاب مى‌کنن وقتى به من به عنوان ويراستار ميرسه، توى ليبره آفيس نابود ميشه و به هم ميريزه.

www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک